Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Puerto Colon
Opastetut kierrokset ja retket Puerto Colónista Teneriffalle

Oletko Puerto Colonissa ja haluat nähdä Teneriffan mielenkiintoisimmat paikat? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän tekstin avulla haluamme näyttää sinulle kaikki vaihtoehdot, joilla voit kävellä ympäri Teneriffaa ja tutustua sen viehätykseen. Sopeudumme toiveisiisi, jos haluat vierailla tietyissä saaren paikoissa. Meille on ilo tarjota sinulle ainutlaatuisia ja unohtumattomia kokemuksia Teneriffalla. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, kirjoita meille WhatsApp, autamme mielellämme sinua selventämään epäilyksiäsi, antamaan sinulle joitakin ehdotuksia ja tekemään varauksia.

Ohjattujen kierrosten ja retkien ominaispiirteet Puerto Colonista

Puerto Colon, Costa Adejen tärkein satama, jossa voit tehdä veneretken
Tutustu upeisiin opastettuihin kierroksiin ja retkiin tutustuaksesi Teneriffan tärkeimpiin nähtävyyksiin. Retkistämme vastaavat ammattitaitoiset, työhönsä intohimoisesti suhtautuvat oppaat, jotka tarjoavat sinulle unohtumattomia kokemuksia retken aikana. He tuntevat hyvin Teneriffan historian ja kertovat mielellään sinulle kaiken, mitä he tietävät saaresta.

Tarjoamme myös yksityisiä kierroksia ja retkiä, joilla voit tutustua Teneriffaan eksklusiivisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että voit vuokrata yksityisen retken ilman vieraiden ihmisten läsnäoloa retken aikana. Tällä tavoin tarjoamme sinulle henkilökohtaisempaa ja läheisempää kohtelua.

Tässä on luettelo paikoista, joissa voit vierailla, jos vuokraat opastettuja kierroksia ja retkiä Puerto Colonista.

Ohjattuja retkiä Teiden kansallispuistoon

Yksityinen retki Teidelle (3)
Opastetuilla retkillämme pääset tutustumaan mahtavaan Teide-vuoreen, joka kohoaa yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolelle. Nauti sen majesteettisista maisemista ja kävele karuja, tuliperäisiä polkuja pitkin. Tutustu tekstin lopussa olevaan oppaaseen, jossa on yksityiskohtaisempia tietoja, jotta saat selville, mitä eri opastetut retkemme tarjoavat.

Teiden kansallispuistossa voit myös katsella tähtiä ja nauttia Teneriffan yötaivaasta. Meillä on yökierros, jolla voit yöpyä puistossa ja päästä tähtitieteellisen aseman teleskoopeilla tutkimaan kosmosta ja sen ihmeitä.

Käy Teneriffan plantaaseilla ja viinitiloilla

viiniköynnösmaistiaiset tenerfessä (1)
Puerto Colonista lähteviin opastettuihin matkoihimme sisältyy myös aktiviteetteja, jotka ilahduttavat makuaistia. Viemme sinut tutustumaan Teneriffan viiniviljelmiin ja opimme viinitiloilla viininvalmistusprosessista. Kierroksen jälkeen voit maistella viinejä ja todeta, että ne ovat Euroopan parhaita.

Retki La Gomeran saarelle

VIP-retki La Gomeralle (3)
Teneriffalla ei ole pakko yöpyä, sillä Kanarian saaristo on laaja ja tarjoaa erilaisia nähtävyyksiä vierailijoilleen. Me viemme sinut tutustumaan La Gomeraan, sen historiaan, kulttuuriin, luonnonmaisemiin ja paljon muuhun.

Veneajelut Puerto Colonista

fatima-veneenvuokraus tenerife-puerto-colon (5)
Tämä on yksi niistä aktiviteeteista, jotka eivät saa koskaan puuttua listaltasi, kun oleskelet Puerto Colonissa. Muista, että Teneriffa on etuoikeutettu saari valaiden tarkkailuun luonnollisessa ympäristössään. Älä missaa tilaisuutta päästä lähelle näitä kauniita merieläimiä veneen turvasta käsin.

Puerto Colonista lähtevillä veneretkillämme voit nähdä valaita luonnollisessa ympäristössään, vierailla Jättiläiskallioilla ja Masca-lahdella, uida meressä ja paljon muuta.

fatima-boot-charter-teneriffe-puerto-colon (9)
Useimpiin veneretkiin sisältyy ruokaa ja virkistäviä juomia. Kutsumme sinut tutustumaan tekstin lopussa olevaan oppaaseen, jossa kerrotaan Puerto Colonista saatavilla olevista veneretkistä.

Voit myös vuokrata yksityisiä veneretkiä, joilla voit risteillä lahdella ilman vieraita ihmisiä aluksella. Tämä on loistava vaihtoehto, jos haluat juhlistaa erityistä tapahtumaa tai jos haluat vain rentoutua ja tuntea merituulen kasvoillasi.

Apu ja kuljetus

Pyydämme sinua kirjoittamaan meille etukäteen ja varaamaan opastetut retket ja retket Puerto Colonista. Muista, että Teneriffa on vilkas saari, joten jotkin aktiviteetit myydään loppuun nopeasti. Tarjoamme kuljetuksia, joissa on nouto ja kyyditys Puerto Coloniin ja muihin Teneriffan eteläosan lomakohteisiin. Kirjoita meille WhatsAppiin, jotta voimme ilmoittaa osoitteesi ja tarkistaa kuljetusten saatavuuden. Voit myös kirjoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä ehdotuksen. Kiitos, että varasit retkesi Puerto Colonista kanssamme, on ilo olla luotettava seurasi tutustumaan saareen ja nauttimaan sen viehätyksestä.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: