Zasebni izleti s katamaranom in najem katamarana v Los Cristianos

Zasebni izleti s katamaranom in najem katamarana v Los Cristianos

Guide

S tem vnosom vam predstavljamo najboljše od zasebnih katamaranov v Los Cristianos, ki so na voljo na naši spletni strani. Zahvaljujoč 15-letnemu zadovoljstvu naših strank, ti lahko pomagamo najti aktivnost, ki najbolj ustreza tvojim interesom.

Če ste v Los Cristianosu, ne zamudite priložnosti za jadranje po Atlantskem oceanu. Doživite čarobna doživetja s prijatelji in družino. Če želite več informacij, se obrnite neposredno na nas prek aplikacije WhatsApp, da bi izvedeli več.

Zasebni izleti in najem katamarana v Los Cristianosu s podjetjem Kennex

catamaran-tour-in-tenerife-private-and-shared (9).min

Luksuzni katamaran s kapaciteto 11 potnikov.

  • Katamaran ima mrežo za poležavanje in počitek ob valovih
  • Vključena je oprema za supanje, pijača na krovu in hrana
  • Opcijski prevoz za doplačilo na območjih Tenerife jug

Najem za 3 ali 4 ure za opazovanje kitov in plavanje v hladnih vodah El Puertito de Adeje. Z daljšimi izleti obišči Los Acantilados in zaliv Masca za plavanje in potapljanje.

Zasebni izleti s katamaranom Kalima za 11 oseb

Tenerife - Čarter plovila - (7).min

S tem odličnim izletom za 11 oseb jadrajte po južnem delu otoka Tenerife. Ponujamo vam prostoren katamaran z dolžino 36 čevljev, udobje in priročnost za vse potnike. Vključeno je vino in zvitki. Po želji paella.

Rezervirajte 3- ali 5-urni izlet in obiščite kitovce na Tenerifih, nato pa si privoščite kopanje ob obali. 8-urni izlet vas popelje do Los Acantilados de Los Gigantes in zaliva Masca.

Izleti s katamaranom v Los Cristianos, kjer si lahko ogledaš delfine in plavaš z Edenom

Tenerife katamaran charter za 45 oseb

Najemite naš čudoviti katamaran Eden za skupino 45 oseb.

  • Trajanje 3 ure
  • Opazovanje kitov in kitov
  • Postanek za plavanje na obali
  • Postanek za plavanje na obali
  • 1 sendvič na osebo
  • Sendviči
  • osvežilne pijače na krovu
  • Pečeni kruhki in paella za doplačilo
  • Panini in paella za doplačilo
  • S seboj prinesite svojo pijačo in prigrizke
  • S seboj prinesite svojo pijačo in prigrizke

Ko lahko počnete med zasebnim izletom z ladjo

Po odhodu ladje se lahko mirno sončite na palubi, saj ne pozabite, da Tenerife večino leta krasi svetlo sonce. Pridite z nami decembra in pozdravite novo leto na morju. Sprostite se lahko tudi v senčnem prostoru, medtem ko si s prijatelji delite pijačo.

Tukaj so dejavnosti, v katerih boste najbolj uživali z zasebnim najemom katamarana v Los Cristianosu:

Opazovanje kitov in kitov iz Los Cristianosa

Zasebni izleti s katamaranom in najem katamarana v Los Cristianos

Z zasebnim katamaranom se bomo podali v vode, ki jih obiskujejo delfini in kiti na Tenerifih. To je zabavna dejavnost za vse, še posebej za otroke. V svobodi se družite z morskimi živalmi, vzemite s seboj fotoaparat za fotografiranje in snemanje videoposnetkov. Delfini imajo posebnost, da s svojimi prehodi izžarevajo nežnost, prenašajo veselje in mir.

Lahko se udeležiš tudi čudovitih izletov s hitrim čolnom, da vidiš ljubke delfine, ki se prosto sprehajajo. Ta vrsta čolna je posebej zasnovana za tiste, ki želijo občutiti svobodo in veter v obraz.

Odhod na pečine Los Gigantes

Tenerife Boat Trip to Los Gigantes

Vzdušje na pečinah Los Gigantes je čudovito. Te ogromne kamnite skale se ponekod dvigajo do 600 metrov. Tam se boste počutili, kot da ste daleč od vsega, le morje, skale in veter vam božajo obraz.

Najlepše pri tem obisku je, da se lahko spustimo kopat v slastno vodo zaliva Masca ob vznožju skal. Pridite s prijatelji, da se kopate in se družite z zabavnimi igrami v vodi.

Na tem območju boš videl različne izlete z jadrnico na Tenerife. Tu je veliko ljubiteljev narave, ki želijo plavati in se ohladiti v turkiznih vodah Atlantika.

Praznovanje posebnih dogodkov in pomembnih datumov

Private Boat Party Tenerife

Vabimo vas, da svoje rojstne dneve in pomembna praznovanja praznujete na krovu veličastne ladje. Priporočamo našo moderno Astondoa 40, luksuzno jahto z vključenim kapitanom za 12 oseb, s katero lahko praznujete vsako priložnost.

Z zasebnim najemom katamarana v Los Cristianos lahko preživite fantastičen in ekskluziven dan na morju. Najboljša stvar pri teh aktivnostih je, da ti jih ne bo treba deliti z nikomer drugim, ampak boš samo ti in tvoji prijatelji. Naši kapitani imajo veliko izkušenj na morju in vam bodo omogočili čudovito doživetje. Pišite nam takoj zdaj na WhatsApp, da opravite rezervacijo, če imate kakršne koli dvome, vas čakamo, da vam pomagamo pri vsem, kar potrebujete.

Čarterji za katamarane na Los Cristianos

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Povezani članki:

Plaže v Los Cristianos