Avtobusni izleti iz Los Cristianosa

Avtobusni izleti iz Los Cristianosa

Guide

Dobrodošli v tem članku, v katerem vam bomo povedali o naših avtobusnih izletih iz Los Cristianos na različne znamenitosti na Tenerife. Za vas smo pripravili dragocene informacije. Ostani v tem besedilu in spoznaj kraje, ki jih moraš obiskati, da boš lahko rekel, da si bil na Tenerifih. Vemo, da želiš spoznati vse kraje, zato ti pomagamo spoznati najboljše od vsakega, da se boš lahko odločil, katerega boš obiskal najprej in izbral avtobusne izlete, ki jih boš rezerviral.

Če imate ob besedilu kakršnakoli vprašanja, nam lahko pišete neposredno na naš WhatsApp, tukaj smo, da vam pomagamo. Imamo dolgoletne izkušnje s pomočjo našim strankam pri izbiri dejavnosti na otoku. Svoje rezervacije lahko opravite tudi na ta način.

Los Cristianos

Upamo, da boste uživali v počitnicah na Tenerifih. Ne odidite, ne da bi obiskali naše plaže, zelene gozdove, vulkanske pokrajine, zgodovinska mesta in še več. Na naši spletni strani boste našli tudi različne možnosti, s katerimi boste lahko raziskali vse, kar vam otok ponuja.

V mestu Los Cristianos boste našli čudovite plaže. Vse, kar želite uživati v morju, boste našli v tem čudovitem mestu na jugu Tenerifa. Toda Los Cristianos je več kot le plaže, saj lahko uživate tudi v različnih možnostih za preživljanje prostega časa, kulture in gastronomije. Zdaj, ko ste uživali v tem čudovitem kraju, ste pripravljeni, da nadaljujete z raziskovanjem otoka. Tenerife ima čarobne kraje, ki jih je vredno obiskati. S tem besedilom vam želimo pomagati pri iskanju najboljših krajev za obisk na Tenerifih, da se boste lahko odločili in v polnosti uživali v počitnicah.

Vodeni izleti na goro Teide

Zasebni izleti na goro Teide (2)

Vabimo vas, da spoznate Teide z najvišjim vrhom v Španiji. Na koncu članka vam predstavljamo naš seznam vodenih izletov za spoznavanje najzanimivejših krajev na Tenerifih. Za spoznavanje Teide imamo več možnosti. Izberite voden izlet na Teide in Vilaflor in spoznajte najlepše pokrajine otoka. Ponujamo vam tudi zasebni obisk Teide s strokovnim vodnikom, da se boste na poseben način povezali s parkom in izvedeli vse o njegovi zgodovini in geoloških značilnostih. Ponujamo tudi druge izlete, ki vas bodo popeljali v druge pomembne vasi na otoku, kot sta Garachico in vas Masca. Če si želite ogledati zvezde, vam predlagamo izlete na Teide ponoči, da boste lahko opazovali zvezde v vesolju.

Nacionalni park Teide ne sme manjkati na vašem počitniškem programu na Tenerifih. Spoznajte ta očarljivi kraj s prav posebno topografijo. Zanimivo dejstvo o tem parku je, da ima podobne značilnosti kot planet Mars, zato je, kot da bi potovali s tega sveta. Poleg tega pa vam omogoča tudi pogled v vesolje zaradi vesoljske postaje, ki se nahaja tukaj. Pridite in spoznajte vesoljske zvezde, od blizu si lahko ogledate zvezde, površje Lune in sončne nevihte. Čudež pred našimi očmi in to je najboljši kraj, kjer si ga lahko ogledate. Ne zamudite sončnega zahoda na Tenerifih, ki se vidi iz tega parka, saj je vznemirljiv in zelo prijeten. Ponoči zvezde in spokojnost občutka enosti z vesoljem, zjutraj pa najbolj navdihujoč sončni vzhod, ki si ga lahko zamislite. Celoten spektakel čustev in dražljajev za naše čute. Preprosto popolno, ne smete ga zamuditi. Ne skrbite za vzpon, v parku boste našli žičnico, ki vas popelje do astronomske postaje. Pridite in odkrijte park in njegove skrivnosti. Vdihnite svež zrak in domov odnesite najlepše spomine na počitnice.

Vodeni obiski v Vilaflor, Garachico in Masca

Vas Masca - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Predstavljamo vam te čudovite vasice na Tenerifih, ki jih odlikujejo čar in posebna lepota. Vabimo vas, da spoznate vasico Masca, čudovito mestece na jugu Tenerifov. Zaradi velike biotske raznovrstnosti, ki jo najdemo na tem območju, je zaščiteno območje. Vas Masca združuje čudovite gozdove, gore in pečine z vrsto tradicionalne arhitekture, ki ji dajejo posebno bistvo. Tu boste našli majhno vasico s prijaznimi ljudmi, rokodelskimi trgovinicami in nekaterimi kraji za uživanje obiskovalcev. Ena od stvari, zaradi katerih je ta vas zelo priljubljena, je soteska Masca, pohodniška pot, ki vodi do obale. Upoštevajte, da gre za zahteven spust, ki naj ga opravijo le ljudje z veliko vaje in pripravljenosti. Ko boste dosegli dno, boste naleteli na zaliv Masca, čudovito plažo s temnim peskom in kristalno čisto vodo, kjer se lahko osvežilno kopate in pozabite na obveznosti vsakdanjega življenja.

Garachico tenerife air view.min

Garachico je čudovito severno mesto z bogato zgodovino. Bilo je najpomembnejše trgovsko pristanišče na otoku, dokler ga ni uničil vulkan. Danes je to čudovito mesto, ki ohranja spomine na to pristaniško pustolovščino in jih združuje z novim življenjem, polnim umetnosti in zgodovinske dediščine. Tu se nahaja razgledna točka Garachico, dvignjena na cesti, od koder lahko opazujete mesto in njegovo čudovito skalnato vzpetino ob obali.

Ne pozabite obiskati Vilaflor, vasi, ki se nahaja na privilegiranem mestu. Nahaja se na najvišji točki otoka in ponuja edinstveno in posebno vrsto pokrajine. Ob sprehodu po njeni “lunarni pokrajini” se boste počutili, kot da ste se znašli na Luni. Tu lahko spoznate tudi zgodovinske spomenike, ki predstavljajo kulturo Tenerifov.

Atobusni_prevozi po modernih mestih Tenerifov

Pripravili smo izlet, ki vas bo popeljal v glavno mesto otoka in mesto La Laguna. S tem avtobusnim izletom na Tenerifih vas peljemo tudi v Taganano, čudovito podeželsko vasico v Anagi.

Anaga Tenerife

Santa Cruz de Tenerife je glavno mesto otoka Tenerife, ki si ga morate ogledati, zlasti staro mestno jedro. Tu boste videli številne pomembne kolonialne hiše in cerkve. Našli pa boste tudi veliko sodobne pozidave, ki je v nasprotju z zgodovinskimi stavbami, in to je čudovito mesto, ki sprejema tudi številne križarke, zaradi česar je zelo pomembna turistična destinacija.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

La Laguna je čudovito mesto, ki je zaradi svojega umetniškega, kulturnega in zgodovinskega bogastva razglašeno za svetovno dediščino. V njem se nahaja prva univerza na Kanarskih otokih, ki še vedno deluje in v mesto vnaša mladosten in svež zrak.

Po ogledu teh čudovitih mest vas bomo odpeljali v Ruralni park Anaga na severu Tenerifov. Skupaj s parkom Teide je to eno najbolj posebnih naravnih okolij na otoku. Vabimo vas, da se sprehodite po njegovih poteh in cestah. Uživajte v življenju z višin, med zelenimi gozdovi in večnimi meglicami. Spoznajte njegove vasi in rajske plaže ob vznožju sotesk. Znotraj parka se nahajajo različne vasi, med katerimi je tudi Taganana. Vabimo vas, da odkrijete ulice in kulturo Tenerifov.

Atobusni izlet po Tenerifih

Candelaria Tenerife (2)

V okviru naših vodenih izletov po Tenerifih imamo enega, s katerim boste spoznali različne turistično zanimive vasi in naravne pokrajine. Začnemo z La Candelaria, čudovito vasico, v kateri se združujeta kultura Guančov in kastiljska kultura. Na njenih ulicah si lahko poleg tradicionalnih stavb kolonije ogledate tudi primere umetnosti Guančov. Na trgu Plaza de La Candelaria si lahko ogledate različne bronaste kipe guančske kulture, za katere se zdi, da skrbijo za baziliko našega svetega zavetnika.

visit la orotava tenerife day tour

La Orotava je še en kraj, ki je vedno prisoten v naših itinerarjih. Ne moremo pozabiti na vožnjo skozi to čudovito mesto v bližini veličastnega Teide. Sprehodite se po njenih ulicah, polnih zgodovine, in stavbah s tradicionalno arhitekturo.

Erjos je še ena od naših najljubših destinacij. To je vas na severu Tenerifov, ki vas pričakuje s svojimi čarobnimi pokrajinami in skrivnostnimi vrhovi. Je dom različnih vrst, ki so prilagojene vulkanskemu okolju. Prisotnost vode v tem delu podeželskega parka Teno je ustvarila idealno okolje za razvoj različnih vrst.

tenerife day trip teide masca icod garachico

Še en kraj, ki ga morate obiskati, je Icod de Los Vinos, ki je poleg lepote svojih ulic in zaselkov tudi dom edinstvenega naravnega simbola. Govorimo o znamenitem starodavnem zmajevem drevesu, najstarejšem zmajevem drevesu na svetu, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Izlet z ladjo Neptuno Tenerife do oblike Los Gigantes na severu in jugu (15)

Nazadnje ti predstavljamo Acantilados de los Gigantes, ki se nahajajo na jugozahodnem delu otoka in čakajo, da ti ponudijo zaščito. Avtohtoni prebivalci Guanče jih imenujejo “La Muralla del Diablo” (Hudičev zid). Danes so turistično in ekološko zanimivi. Morje okoli klifov je polno turističnih plovil z ljudmi, ki si radi ogledajo lepote Los Gigantesa in se kopajo v osvežilnih vodah njegovih plaž.

Prihod in odkrivanje vin Tenerifa

Ponujamo vam avtobusne izlete v Los Cristianos, s katerimi boste spoznali nekatere otoške nasade, se sprehodili po njih in uživali v njihovi spokojnosti. Na teh izletih vas bomo popeljali, da spoznate, kako se pripravljajo vina na Tenerifih, in seveda boste lahko nekatera od njih poskusili ter izbrali, katero je najboljše med vsemi.

Obiščite La Gomero s trajektom s Tenerifa

.
Izlet VIP La Gomera (14)

V mestu Los Cristianos vam ponujamo tudi druge vrste avtobusnih izletov za spoznavanje sosednjega otoka La Gomera. Popeljemo vas do njegovih vasi in naravnih znamenitosti. Izbirate lahko med skupnim izletom ali VIP izletom z minibusom. Ponujamo vam prilagojeno doživetje za zahtevne okuse.

Kontakti in rezervacije

Z našimi priporočili za avtobusne izlete v Los Cristianosu vam želimo pomagati pri izbiri krajev, ki jih boste obiskali med počitnicami. Vemo, da si jih želite ogledati vse, in upamo, da boste imeli dovolj časa. Ne pozabite, da lahko potujete zasebno ali skupno. Ponujamo vam osebno izkušnjo z vrhunsko pozornostjo. Hvala, ker nam zaupate.

Avtobusni izleti na Los Gigantes
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki:
Plaže v Los Gigantes