Bussiretket Los Cristianosista

Bussiretket Los Cristianosista

Guide

Tervetuloa tähän artikkeliin, jossa kerromme bussiretkistämme Los Cristianosista eri kohteisiin Teneriffalla. Olemme laatineet sinulle arvokasta tietoa. Pysy tässä tekstissä ja tutustu paikkoihin, joissa sinun on käytävä, jotta voit sanoa olleesi Teneriffalla. Tiedämme, että haluat tuntea kaikki paikat, joten autamme sinua tuntemaan kunkin paikan parhaat puolet, jotta voit päättää, missä haluat käydä ensin ja valita, minkä bussimatkan aiot varata.

Jos sinulla on kysyttävää pitkin tekstiä, voit kirjoittaa meille suoraan meidän WhatsApp, olemme täällä auttamassa sinua. Meillä on pitkä kokemus auttaa asiakkaitamme valitsemaan aktiviteetteja saarella. Voit myös tehdä varaukset tätä kautta.

Los Cristianos

Toivottavasti nautit lomastasi Teneriffalla. Älä lähde vierailematta rannoillamme, vehreissä metsissämme, tulivuorimaisemissamme, historiallisissa kaupungeissamme ja muissa kohteissamme. Verkkosivuiltamme löydät myös erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tutustua kaikkeen, mitä saarella on tarjottavanaan.

Los Cristianosista löydät säteilevät ja kauniit rannat. Kaiken, mitä haluat nauttia merestä, löydät tästä kauniista kaupungista Teneriffan eteläosassa. Los Cristianos on kuitenkin muutakin kuin rantoja, sillä siellä voit nauttia myös erilaisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista, kulttuurista ja gastronomiasta. Nyt kun olet nauttinut tästä ihanasta paikasta, olet valmis jatkamaan saaren tutkimista. Teneriffalla on taianomaisia paikkoja, joissa kannattaa vierailla. Tarkoituksenamme on tämän tekstin avulla auttaa sinua selvittämään, mitkä ovat Teneriffan parhaat vierailukohteet, jotta voit tehdä valintasi ja nauttia lomastasi täysillä.

Ohjattuja retkiä Teidevuorelle

Yksityinen retki Teidelle (2)

Kutsumme sinut tutustumaan Teideen Espanjan korkeimmalla huipulla. Tämän artikkelin lopussa esittelemme listan opastetuista retkistä, joilla voit tutustua Teneriffan mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Teideen tutustumiseen meillä on useita mahdollisuuksia. Valitse opastettu retki Teidelle ja Vilafloriin ja tutustu saaren kauneimpiin maisemiin. Tarjoamme myös yksityisvierailun Teidelle ammattitaitoisen oppaan kanssa, jotta voit luoda yhteyden puistoon erityisellä tavalla ja oppia kaiken sen historiasta ja geologisista ominaisuuksista. Meillä on myös muita retkiä, jotka vievät sinut saaren muihin tärkeisiin kyliin, kuten Garachicoon ja Mascan kylään. Jos etsit tähtinähtävyyksiä, suosittelemme Yöllisiä Teide-retkiä, joilla voit tarkkailla kosmoksen tähtiä.

Teiden kansallispuisto ei saisi puuttua Teneriffan lomaohjelmastasi. Tutustu tähän lumoavaan paikkaan, jolla on hyvin erikoinen pinnanmuodostus. Mielenkiintoinen seikka tästä puistosta on, että sen ominaisuudet muistuttavat Mars-planeetan ominaisuuksia, joten on kuin matkustaisit tämän maailman ulkopuolella. Mutta tämän lisäksi se antaa sinulle myös mahdollisuuden kurkistaa avaruuteen täällä sijaitsevan avaruusaseman ansiosta. Tule tutustumaan kosmoksen tähtiin, voit tarkastella tähtiä, kuun pintaa ja aurinkomyrskyjä läheltä. Ihme silmiemme edessä, ja tämä on paras paikka nähdä se. Älä missaa Teneriffan auringonlaskua tästä puistosta nähtynä, se on jännittävä ja erittäin miellyttävä. Yöllä tähdet ja seesteinen tunne siitä, että olet yhtä maailmankaikkeuden kanssa, ja sitten aamulla inspiroivin auringonnousu, jonka voit kuvitella. Tunteiden ja aistiemme ärsykkeiden koko spektaakkeli. Yksinkertaisesti täydellinen, et voi jättää sitä väliin. Älä ole huolissasi noususta, puistossa on köysirata, joka vie sinut suoraan tähtitieteelliselle asemalle. Tule tutustumaan puistoon ja sen salaisuuksiin. Hengitä raikasta ilmaa ja vie kotiin lomasi kauneimmat muistot.

Ohjattuja vierailuja Vilafloriin, Garachicoon ja Mascaan

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Esittelemme teille nämä Teneriffan kauniit kylät, joissa on viehätystä ja ainutlaatuista kauneutta. Kutsumme sinut tutustumaan Mascan kylään, joka on kaunis kylä Teneriffan eteläosassa. Se on suojeltu alue siellä esiintyvän suuren biologisen monimuotoisuuden vuoksi. Mascan kylässä yhdistyvät kauniit metsät, vuoret ja kalliot sekä eräänlainen perinteinen arkkitehtuuri, jotka antavat sille sen erityisen olemuksen. Täältä löydät pienen kylän, jossa on ystävällisiä ihmisiä, käsityöläisliikkeitä ja joitakin paikkoja, joissa vierailijat voivat nauttia. Yksi niistä asioista, jotka tekevät tästä kylästä erittäin suositun, on Mascan rotko, vaellusreitti, joka johtaa rannikolle. Huomaa, että tämä on vaikea laskeutumisreitti, joka on tarkoitettu vain henkilöille, joilla on paljon harjoitusta ja valmistautumista. Kun pääset pohjalle, törmäät Mascan lahteen, kauniiseen rantaan, jossa on tummaa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, jossa voit käydä virkistävässä uinnissa ja unohtaa arkielämän velvollisuudet.

Garachico tenerife air view.min

Garachico on kaunis pohjoinen kaupunki, jolla on historiaa kerrottavanaan. Se oli saaren tärkein kauppasatama, kunnes tulivuori tuhosi sen. Nykyään se on kaunis kaupunki, joka säilyttää tuon satamaseikkailun muistot ja yhdistää ne uuteen elämään, joka on täynnä taidetta ja historiallista perintöä. Täältä löydät Garachicon näköalapaikan, joka on tien päällä koholla ja josta voit nähdä kaupungin ja sen kauniin kalliokumpareen lähellä rannikkoa.

Älä unohda vierailla Vilaflorissa, joka on etuoikeutetulla paikalla sijaitseva kylä. Se sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla ja tarjoaa ainutlaatuisen ja erityyppisen maiseman. Kävellessäsi sen ”kuumaisemassa” tuntuu kuin olisit kuussa. Täällä voit myös tutustua Teneriffan kulttuuria edustaviin historiallisiin muistomerkkeihin.

Bussimatkat Teneriffan modernien kaupunkien läpi

Meillä on retki, joka vie sinut saaren pääkaupunkiin ja La Lagunan kaupunkiin. Tällä Teneriffan bussimatkalla viemme sinut myös Taganaan, kauniiseen maaseutukylään Anagassa.

Anaga Tenerife

Santa Cruz de Tenerife on Teneriffan pääkaupunki, ja se on paikka, joka on nähtävä, erityisesti sen vanhakaupunki. Täällä näet useita tärkeitä siirtomaatyylisiä taloja ja kirkkoja. Löydät kuitenkin myös paljon modernia kehitystä, joka on ristiriidassa historiallisten rakennusten kanssa, ja se on kaunis kaupunki, johon myös saapuu paljon risteilyaluksia, mikä tekee siitä erittäin tärkeän matkailukohteen.

Teneriffan Santa Cruz de Tenerife -ostokset

La Laguna on kaunis kaupunki, joka on julistettu maailmanperintökohteeksi taiteellisen, kulttuurisen ja historiallisen rikkautensa vuoksi. Siellä sijaitsee Kanariansaarten ensimmäinen yliopisto, joka on edelleen toiminnassa ja tuo kaupunkiin nuorekasta ja raikasta ilmapiiriä.

Näihin kauniisiin kaupunkeihin tutustumisen jälkeen viemme sinut Teneriffan pohjoisosassa sijaitsevaan Anagan maaseutupuistoon. Se on Teiden puiston ohella yksi saaren erikoisimmista luonnonympäristöistä. Kutsumme sinut kävelemään sen polkuja ja teitä pitkin. Nauti elämästä korkeuksista, vihreiden metsien ja monivuotisen sumun keskellä. Tutustu sen kyliin ja paratiisimaisiin rantoihin rotkojen juurella. Puiston sisällä on erilaisia kyliä, joista yksi on Taganana. Kutsumme sinut tutustumaan Teneriffan katuihin ja kulttuuriin.

Bussimatka Teneriffalla

Candelaria Tenerife (2)

Teneriffalla järjestettävien opastettujen retkiemme joukossa on retkiä, joilla pääset tutustumaan erilaisiin matkailullisesti kiinnostaviin kyliin ja luonnonmaisemiin. Aloitamme La Candelariasta, kauniista kylästä, jossa guanche- ja kastilialaiskulttuurit yhdistyvät. Sen kaduilla voit nähdä esimerkkejä guanche-taiteesta siirtokunnan perinteisten rakennusten rinnalla. Plaza de La Candelaria -aukiolla voit nähdä erilaisia guanche-kulttuurin pronssipatsaita, jotka näyttävät pitävän huolta suojeluspyhimyksemme basilikasta.

visit la orotava tenerife päiväretki

La Orotava on toinen paikka, joka on aina läsnä matkasuunnitelmissamme. Emme voi unohtaa kulkea tämän kauniin kaupungin läpi lähellä upeaa Teideä. Kävele sen täynnä historiaa olevilla kaduilla ja perinteistä arkkitehtuuria edustavissa rakennuksissa.

Erjos on toinen suosikkikohteistamme. Se on Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva kylä, joka odottaa sinua taianomaisilla maisemillaan ja salaperäisillä huipuillaan. Se on koti monille erilaisille vulkaaniseen ympäristöön sopeutuneille lajeille. Veden läsnäolo tässä Tenon maaseutupuiston osassa loi ihanteellisen ympäristön eri lajien kehittymiselle.

teneriffan päiväretki teide masca icod garachicoToinen paikka, jossa sinun on ehdottomasti käytävä, on Icod de Los Vinos, joka katujensa ja kyläkuvioidensa kauneuden lisäksi tarjoaa ainutlaatuisen luontosymbolin. Puhumme kuuluisasta muinaisesta lohikäärmepuusta, maailman vanhimmasta lohikäärmepuusta, jonka voit nähdä täällä.

Neptuno Teneriffan veneretki Los Gigantesin pohjois- ja etelärannalle (15)

Lopuksi esittelemme teille Acantilados de los Gigantes, jotka sijaitsevat saaren lounaisosassa ja jotka odottavat tarjoavansa teille suojaa. Guanchien alkuperäiskansat kutsuivat niitä ”La Muralla del Diablo” (Paholaisen muuri). Nykyään ne ovat matkailullisesti ja ekologisesti kiinnostava kohde. Kallioita ympäröivä meri on täynnä huviveneitä, joilla on ihmisiä, jotka haluavat nähdä Los Gigantesin kauneuden ja uida sen rantojen virkistävissä vesissä.

Tule tutustumaan Teneriffan viineihin

Tarjoamme sinulle Los Cristianosissa bussikierroksia, joilla voit tutustua joihinkin saaren viiniviljelmiin, kävellä niiden läpi ja nauttia niiden rauhasta. Näillä kierroksilla viemme sinut tutustumaan Teneriffan viinien valmistukseen, ja tietysti pääset maistamaan joitakin niistä ja valitsemaan, mikä niistä on kaikista paras.

Vieraile La Gomeralla lauttamatkalla Teneriffalta

VIP-retki La Gomeralle (14)

Meillä on muunkinlaisia bussiretkiä Los Cristianosissa, joilla voit tutustua naapurisaari La Gomeraan. Viemme sinut tutustumaan sen kyliin ja luonnonnähtävyyksiin. Voit valita jaetun retken tai VIP-minibussikierroksen. Tarjoamme sinulle yksilöllisen kokemuksen vaativaan makuun.

Yhteystiedot ja varaus

Los Cristianosin bussimatkoja koskevilla suosituksillamme haluamme auttaa sinua valitsemaan paikat, joissa haluat vierailla lomasi aikana. Tiedämme, että haluat nähdä ne kaikki, ja toivomme, että sinulla on riittävästi aikaa. Muista, että voit matkustaa yksityisesti tai jaettuna. Tarjoamme sinulle yksilöllisen kokemuksen ensiluokkaisen huomion kera. Kiitos, että luotat meihin.

Bussiretket ja Los Gigantes

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Los Gigantes