Første publisering: november 27, 2021 |

Tenerife: Ferie om vinteren

Til tross for det velkjente faktum at Tenerife er en intern vårøy, hører vi mange ganger spørsmålet om vinteren er et godt tidspunkt å feriere på Tenerife. Hvilket vær blir om vinteren? Er det mulig å svømme? I denne artikkelen vil vi svare på noen av spørsmålene du måtte ha, og vil vise hvorfor vinteren er en perfekt tid for å tilbringe ferien på Tenerife.

Vær

Hva kan være bedre enn et par ukers flukt til paradiset fra kald og grå vinter?
Takket være et helt spesielt klima er været på Tenerife varmt hele året. Om vinteren er dagene solrike med temperaturen nesten den samme som om sommeren (20-26º C). Vann i havet er litt friskere sammenlignet med sommeren, men fortsatt varmt og behagelig. Når du først er der, vil du ikke gå ut av havet.

winter landscape of Teide National Park

Natur

Det er ikke mange steder i verden hvor vinteren vekker naturen og Tenerife er en av dem. Alle fjellene rundt begynner å se grønne ut, i januar og februar kan du til og med se mandeltrærne i blomst.
Selv om du allerede har besøkt Tenerife om sommeren, vil du bli overrasket over hvor vakker og fascinerende øya ser ut om vinteren.

 

Teide med snøen

Hav, sol og…snø. Høres uvirkelig ut? Ikke på Tenerife! Du kan se denne eksotiske kombinasjonen hvis du besøker Tenerife om vinteren (desember til mars). Nyt solen, svøm i det varme havet og ta sjansen på å se Teide i dette uvanlige utseendet. Ikke glem å ta med deg varme klær.

karneval

Hvis du planlegger å komme til Tenerife i februar, vil du ha en sjanse til å se den største begivenheten på øya – Carnaval of Santa Cruz de Tenerife. Kjøp slik det er det nest største karnevalet i verden etter karnevalet i Rio de Janeiro! Så du kan forestille deg omfanget av denne fargerike og gledelige festivalen. Ikke gå glipp av det!

Utflukter og aktiviteter

En av de største feilene er å tro at om vinteren vil antallet aktiviteter være begrenset sammenlignet med sommeren. Det er helt feil! Avslappende båtturer, adrenalinkickende jetski, oppdage øyturer og mange andre aktiviteter venter på deg på Tenerife hele året!

relaterte artikler

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0