Tenerife: Ferie om vinteren

Tenerife: Ferie om vinteren

Selv om det er velkendt, at Tenerife er en ø, der er en intern forårsø, hører vi ofte spørgsmålet om vinteren er et godt tidspunkt at holde ferie på Tenerife. Hvad bliver vejret om vinteren? Er det muligt at svømme? I denne artikel vil vi besvare nogle af de spørgsmål, som du måske har, og vi vil vise, hvorfor vinteren er en perfekt tid til at holde ferie på Tenerife.

Vejret

Hvad kunne være bedre end et par ugers flugt til paradiset fra den kolde og grå vinter?
Takket være et meget specielt klima er vejret på Tenerife varmt hele året rundt. Om vinteren er dagene solrige og temperaturen næsten den samme som om sommeren (20-26º C). Vandet i havet er lidt friskere end om sommeren, men stadig varmt og behageligt. Når du først er der, vil du ikke have lyst til at gå ud af havet.

winter landscape of Teide National Park

Natur

Der er ikke mange steder i verden, hvor vinteren vækker naturen til live, og Tenerife er et af dem. Alle bjergene rundt omkring begynder at se grønne ud, i januar og februar kan du endda se mandeltræerne blomstre.
Selv hvis du allerede har besøgt Tenerife om sommeren, vil du blive overrasket over, hvor smuk og fascinerende øen ser ud om vinteren.

 

Teide med sneen

Hav, sol og… sne. Lyder det uvirkeligt? Ikke på Tenerife! Du kan se denne eksotiske kombination, hvis du besøger Tenerife om vinteren (december til marts). Nyd solen, svøm i det varme hav og tag chancen for at se Teide i denne usædvanlige form. Glem ikke at tage varmt tøj med dig.

Karneval

Hvis du planlægger at komme til Tenerife i februar, har du mulighed for at se øens største begivenhed – karnevalet i Santa Cruz de Tenerife. Det er i øvrigt det næststørste karneval i verden efter karnevalet i Rio de Janeiro! Så du kan forestille dig omfanget af denne farverige og glædesfyldte festival. Gå ikke glip af det!

Udflugter og aktiviteter

En af de største fejltagelser er at tro, at antallet af aktiviteter om vinteren vil være begrænset i forhold til om sommeren. Det er helt forkert! Afslappende bådture, adrenalinskabende jetski, opdagelsesrejser på øen og mange andre aktiviteter venter på dig på Tenerife hele året rundt!

Relaterede artikler:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom