Teneriffa: Lomat talvella

Teneriffa: Lomat talvella

Huolimatta siitä, että Teneriffa on tunnetusti sisäinen kevätsaari, kuulemme usein kysymyksen, onko talvi hyvä aika lomailla Teneriffalla. Millainen sää on talvella? Voiko siellä uida? Tässä artikkelissa vastaamme joihinkin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla, ja näytämme, miksi talvi on täydellinen aika lomailla Teneriffalla.

Sää

Mikä olisikaan parempaa kuin parin viikon pakomatka paratiisiin kylmää ja harmaata talvea pakoon?
Erikoisen ilmaston ansiosta Teneriffan sää on lämmin ympäri vuoden. Talvella päivät ovat aurinkoisia, ja lämpötila on lähes sama kuin kesällä (20-26º C). Meren vesi on kesään verrattuna hieman raikkaampaa, mutta silti lämmintä ja mukavaa. Kun olet kerran siellä, et halua lähteä pois merestä.

winter landscape of Teide National Park

Luonto

Maailmassa ei ole monia paikkoja, joissa talvi herättää luonnon, ja Teneriffa on yksi niistä. Kaikki ympäröivät vuoret alkavat näyttää vihreiltä, ja tammi- ja helmikuussa voit jopa nähdä mantelipuiden kukkivan.
Vaikka olisitkin jo käynyt Teneriffalla kesällä, yllätyt siitä, miten kauniilta ja kiehtovalta saari näyttää talvella.

 

Teide lumen keskellä

Meri, aurinko ja… lumi. Kuulostaako epätodelliselta? Ei Teneriffalla! Voit nähdä tämän eksoottisen yhdistelmän, jos vierailet Teneriffalla talvella (joulukuusta maaliskuuhun). Nauti auringosta, ui lämpimässä meressä ja käytä tilaisuutesi nähdä Teide tässä epätavallisessa ulkoasussa. Älä unohda ottaa mukaan lämpimiä vaatteita.

Karnevaalit

Jos aiot tulla Teneriffalle helmikuussa, sinulla on mahdollisuus nähdä saaren suurin tapahtuma – Santa Cruz de Teneriffan karnevaali. Se on muuten maailman toiseksi suurin karnevaali Rio de Janeiron karnevaalin jälkeen! Voit siis kuvitella tämän värikkään ja iloisen festivaalin laajuuden. Älä missaa sitä!

Retket ja aktiviteetit

Yksi suurimmista virheistä on ajatella, että talvella aktiviteettien määrä on rajoitettu verrattuna kesään. Se on täysin väärin! Rentouttavat veneretket, adrenaliinia nostattavat vesiskootterit, tutustumisretket saariin ja monet muut aktiviteetit odottavat sinua Teneriffalla ympäri vuoden!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom