Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådture på Tenerife nord
Bådture i Tenerife Nord

Hvis du er på udkig efter bådture i Tenerife Nord, er du kommet til den rigtige hjemmeside. Forestil dig spændingen ved at sejle på Atlanterhavets rolige vand og nyde den smukke udsigt. Lej en båd og organiser et eventyr med dine venner og familie. Vi tilbyder forskellige planer for sejlads på havet. Så bliv hos os for at høre om alle de muligheder, der er for at sejle på havet i det nordlige Tenerife. Vi efterlader vores WhatsApp, så du kan skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage bookinger. Vi har specialiseret os i alle typer både til udlejning på Tenerife, så vi har helt sikkert det, du leder efter.

Delte bådture i Tenerife Nord

Royal Delfin Tenerife Katamaran-tur med transport (7)

Vi tilbyder fælles bådture, der tager dig rundt i bugten på en behagelig og fornøjelig måde. Vores professionelle besætning vil tage dig med til de mest interessante steder i bugten. Kom og tilbring en sensationel dag med solskin, godt selskab og forfriskende drinks om bord.

Inviter dine venner og familie til at nyde en anderledes dag på havet på Tenerife. De fleste af vores bådture i Tenerife Nord byder på snacks, mad og forfriskende drikkevarer. Se guiden i slutningen af teksten for detaljer om hver aktivitet, der er tilgængelig på vores hjemmeside. Husk at skrive til os på WhatsApp, hvis du er i tvivl om noget eller vil reservere. Vær opmærksom på, at vi håndterer mange forespørgsler, så du bør skrive til os flere dage i forvejen.

Hvalsafari

Royal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)

Som du ved, er Tenerife en privilegeret ø i mange henseender. Den har et enestående klima, der giver os mulighed for at dyrke udendørsaktiviteter på alle tider af året. Ud over dette, og mange andre fordele, er det en af de bedste regioner i verden til at se hvaler i deres naturlige habitat.

Med vores bådture på Tenerife kan du se delfiner og hvaler svømme glade rundt i bugten. Farvandet omkring Tenerife er hjemsted for mange forskellige hvaler og er mellemlandingsplads for mange migrerende arter på deres vej til andre breddegrader. Hvalsafari er en populær aktivitet for turister, der kommer til Tenerife Nord, og især for børn. Hvis vi er meget heldige, vil vi kunne se en lang række forskellige arter under turen. Medbring dit kamera og tag billeder af spækhuggere, kaskelothvaler, delfiner eller andre venlige havdyr, der kommer op for at sige hej.

Svømning og snorkling

Royal Delfin Tenerife Katamaran Tur med Transport (7)

Bådture giver en fantastisk mulighed for at nyde havet med alle sanser. Efter hval- og delfinobservationen dirigerer kaptajnen båden til en smuk bugt, så passagererne kan stige af og tage en dukkert. Det er spændende at røre ved vandet, mærke dets friskhed og kunne svømme som fisk i naturen.

Tenerifes havbund er rig og meget attraktiv for dykkere. Sportsfolk fra hele verden kommer for at udforske vandet og beundre skønheden i undervandslandskaberne. Snorkling er en aktivitet, du kan lave på bådture i Tenerife Nord. Selvom det ikke er så dybt som dykning, giver det dig mulighed for at svømme tæt på overfladen og beundre havfaunaens skønhed. Svøm sammen med farverige fisk og søde skildpadder.

Private sejlture på Tenerife Nord

Bådture i Tenerife Nord

Hvis du vil have lidt mere privatliv, tilbyder vi private bådture i Tenerife Nord. Med chartring af en fantastisk yacht eller sejlbåd kan du nyde havet i eksklusivitet. Kun dig og din gruppe af gæster om bord. Vores besætning er ansvarlig for at give dig et unikt og uforglemmeligt eventyr. Du kan foreslå rejseplanen, og vi tilpasser os dine præferencer. Bådens kaptajn har ansvaret for at styre båden og sørge for, at alt går glat, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Nyd eventyret!

Fejring af særlige begivenheder

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Med private bådture kan du fejre fødselsdage eller andre særlige lejligheder om bord. Turister fra hele verden kommer på jagt efter komfortable og sikre både til at feste og have det sjovt. Polterabend, polterabend og bryllupsdag er de mest almindelige grunde til at leje en privat båd på Tenerife Nord.

Lej vores udflugter på luksusyachter, katamaraner, motorbåde, fiskerbåde og meget mere. Nogle af disse både er tilgængelige for private og fælles udflugter.

Hvis du gerne vil se alle bådturene i Tenerife Nord, så se venligst nedenfor. Vi efterlader dig en detaljeret liste med alle de tilgængelige aktiviteter, så du kan vælge den, der passer bedst til det, du leder efter. Foretag dine reservationer ved at udfylde den vedhæftede kontaktformular, vi svarer så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål, så skriv til os på WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig. I mange år har vi været glade for vores kunder og givet dem uforglemmelige eventyr. Glem dine bekymringer, og nyd din ferie i Tenerife Nord.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: