Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Bådcharter på Puerto Colon
Udlejning af både uden skipper på Puerto Colon
Bådudlejning i Puerto Colon

Denne gang vil vi fortælle dig om bådudlejning i Puerto Colón. Denne havn ligger meget tæt på Playa de las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje, så den tiltrækker et stort antal turister, der vil nyde havet.

Nyd den følgende tekst, hvor vi fortæller dig om de forskellige muligheder for at leje en båd i Puerto Colón. Vi tilpasser os din smag, dine behov og dit budget. Skriv til os lige nu på vores WhatsApp for at tale og hjælpe dig med at foretage din reservation.

Hvad man kan lave på en bådtur i Puerto Colon

boat charter tenerife 16
På bådturene i Puerto Colon kan du se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat og tage smukke billeder. Nyd deres nærhed og charmerende piruetter. Bagefter kan du tage en forfriskende svømmetur på en strand langs kysten og snorkle for at udforske havbunden. Udnyt øjeblikket til at dele det med din familie og dine venner, mærk vinden i ansigtet, og bliv brun i huden under Tenerifes varme sol. Hvis du foretrækker det, kan du slappe af i skyggen, mens du beundrer den smukke udsigt over Atlanterhavet, Tenerife og naboøen La Gomera.

Med bådcharter i Puerto Colon på over 4 timer kan du besøge Los Gigantes-klipperne og den smukke Masca-bugt. Frokost, drikkevarer og snacks er inkluderet. Disse karakteristika er fælles for næsten alle aktiviteterne, men du bør konsultere detaljerne i udflugten for at kende dens karakteristika. Skriv til os nu på vores WhatsApp for at få afklaret din tvivl og foretage dine reservationer.

Bådudlejning med skipper i Puerto Colón

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Private både med skipper giver mulighed for at nyde havet på en eksklusiv måde. Kun dig og dine gæster, uden at der er fremmede til stede på båden. Det er en stor fordel, som giver os mulighed for at fejre særlige begivenheder på en behagelig og eksklusiv måde. Kom og nyd en romantisk tur med din partner eller et eventyr på havet med dine venner og familie. Mange af vores kunder lejer private både i Puerto Colon for at fejre fødselsdage og polterabender. Enhver grund er gyldig til at leje en båd og tilbringe en drømmedag på havet.

Glem alt om at styre båden og dens drift, det tager vores dygtige besætning sig af. Bare nyd havet og selskabet med dine kære.

Vi stiller luksuriøse yachter til rådighed for dig til en eksklusiv tur på havet. Disse både har avantgarde-design og rigelig plads til at tilfredsstille den mest raffinerede smag. Vi tilbyder også komfortable sejlbåde, fiskerbåde og rummelige katamaraner til store grupper. Vi tilpasser os dine behov. Vi har været i branchen i mange år, og vi forsikrer dig om, at vi har den båd, du har brug for.

Yachtcharter uden skipper i Puerto Colon

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (4).min
Vi tilbyder også både uden skipper, så du selv kan sejle rundt i bugten. Bestem ruten, og sejl med ro i sindet. Du kan bestemme, hvor du vil stoppe, og hvor længe du vil gøre det, i dette tilfælde er det dig, der styrer turen.

For at køre en af disse både skal du være mindst 18 år gammel og have et gyldigt bådcertifikat. Der kræves et depositum, som returneres, når båden afleveres. Brændstof opkræves efter forbrug under turen, og mad er ikke inkluderet, så det skal du selv medbringe.

Både uden licens i Puerto Colon

Rent motor boat tenerife without captain (15)
På den anden side tilbyder vi små både, som du kan sejle, selv om du ikke har et bådcertifikat. Vi tilbyder motorbåde med 15 hk og plads til 7 passagerer. Denne type aktivitet er ideel til at tage ud med en lille gruppe venner og vise dem dine evner som bådkaptajn.

Kontakt os for at leje båd i Puerto Colon. Læg alt i vores hænder, vi har hjulpet vores kunder med at nyde Tenerife og dens charme i mere end et årti. Se listen nedenfor for en liste over både, der er tilgængelige for charter med eller uden skipper. Nogle af dem er tilgængelige på begge måder. Husk at kontakte os flere dage i forvejen for at sikre, at du finder båden til den ønskede dato.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: