Første offentliggørelse: marts 9, 2024 |

Bådcharter på Tenerife syd
Bådudlejning uden bådcertifikat på Tenerife syd
Udlejning af både på Tenerife syd
Udlejning af både uden skipper på Tenerife syd
Bådudlejning i Tenerife syd

Hvis du leder efter muligheder for bådudlejning i Tenerife Syd, kan vi hjælpe dig. På vores hjemmeside tilbyder vi forskellige både, så du kan nyde det krystalklare vand i Atlanterhavet og beundre det smukke kystlandskab på Tenerife Syd. Vi har både i alle størrelser, fra motorbåde til katamaraner til mere end 200 personer. Du kan til enhver tid skrive til os og oplyse, hvilken bådtype du ønsker, antallet af passagerer og udflugtens varighed. Stol på os, vi er specialister på området, og vi ved, hvordan vi kan give dig uforglemmelige oplevelser til søs.

De fleste af nedenstående både afgår fra havnen i Puerto Colon nær Los Cristianos på Tenerife Syd. Vi har også transport til de vigtigste feriesteder i Tenerife Syd. Kontakt os nu via WhatsApp for at tjekke tilgængeligheden af transport til det sted, hvor du bor. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opleve spændingen ved at sejle rundt i Tenerife Syd og nyde store oplevelser på Tenerifes blå hav.

Yacht charter med skipper i Tenerife Syd

bådcharter fra puerto de golf del sur (12).min-min

Den største fordel ved at chartre en båd med skipper er, at du ikke behøver at bekymre dig om noget. Bare nyd turen, solbade, dele med din familie og slappe af. Vores professionelle besætning tager sig af det hele. Kaptajnen dirigerer båden til de mest interessante steder i bugten for at glæde gæsterne.

Både med skipper er bedst egnet til at fejre særlige begivenheder på havet. Inviter dine kære til at fejre din fødselsdag eller polterabend, og giv dem en uforglemmelig dag. På vores hjemmeside finder du luksusyachter, sejlbåde, katamaraner og fiskerbåde, der kan chartres med skipper, så du kan nyde havet uden bekymringer. Tjek listen i slutningen af teksten, de tilgængelige både og deres egenskaber.

Yacht charter uden skipper Tenerife syd

CAPELLI TEMPEST-770 - Bådudlejning på Mallorca med kørekort uden skipper (2).min

Styr selv båden, du er den ansvarlige kaptajn. Vis dine venner dine evner som bådfører, og tag dem med på en tur i bugten. Det er en utrolig oplevelse at nyde havet uden fremmede. Vi har flere både til bareboat-charter, og nogle er tilgængelige i begge tilstande.

For bareboat-charter på Tenerife Syd er der to krav: at være over 18 år og at kunne fremvise et gyldigt bådcertifikat, hvis du vælger en stor båd. Mad er ikke inkluderet i prisen, og brændstof betales i henhold til turens pris. Derudover kræves der et depositum for at levere båden, som vil blive returneret, når du returnerer båden. Tøv ikke med at skrive til os på vores WhatsApp for at afklare enhver tvivl, der måtte opstå.

Både uden licens i Tenerife Syd

Puerto Colon Bådudlejning uden licens

Motorbåde med en maksimal kapacitet på 7 passagerer kræver ikke bådlicens for udlejning. Med en effekt på 15 hk er motorbådene perfekte til begyndere i bådverdenen. Inviter din lille vennegruppe med på en tur på havet.

Hvad du kan lave på bådture i Tenerife Syd

Private Boat Party Tenerife

Dette er grundene til, at så mange mennesker kommer til Tenerife Syd for at sejle på Atlanterhavet, og du kan også nyde dem:

  • Tan din hud og tag revitaliserende solbad på Tenerife Syd. Øen har et privilegeret klima med mange solskinstimer om dagen på alle tider af året.
  • Smag god mad, nogle udflugter inkluderer en frokostbuffet, og på luksusyachterne er der en kok med Michelin-stjerne, som er klar til at tilberede ægte delikatesser.
  • Del med dine venner, kollegaer og familie. Fejr særlige begivenheder, og del dem med dine kære til søs. Forkæl dine gæster med en unik oplevelse, hvor de kan slappe af og have det sjovt
  • Se hvaler i deres naturlige habitat. Tenerifes farvande er hjemsted for en stor mængde marint liv og udgør en del af vandringsruten for flere hvaler.

Tenerife motorbåd charter Fairline 42 fod

 • Køl af i havet. Efter observationen ankrer kaptajnen båden op for at gå ned og nyde vandet. Benyt lejligheden til at svømme og snorkle i havets krystalklare vand.
 • Besøg de mest attraktive steder langs kysten. Vi tager dig med til forskellige steder, hvor du kan tage billeder og beundre Tenerifes naturlige skønhed.
 • Sejl så længe du vil, vi har bådudlejning fra 1 time til flere dage. Vi tilpasser os kundens præferencer med hensyn til ændringer i rejseplanen, catering og andre tjenester.

Kontakt os nu for bådcharter i Tenerife Syd. Vi stiller vores WhatsApp til din rådighed for at foretage dine reservationer. I slutningen af teksten finder du listen over både, der kan bookes med det samme, klik på hver aktivitet for detaljer. Du finder også en kontaktformular ved siden af hver aktivitet, så du kan skrive til os og angive dine krav. Vi kan give dig nogle anbefalinger til at vælge de aktiviteter, der passer bedst til dine ferieplaner.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: