Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Veneen rahtaukset ja Puerto Colon
Veneiden vuokraus ilman kipparia ja Puerto Colon
Veneen vuokraus Puerto Colon

Tällä kertaa haluamme kertoa sinulle Puerto Colónin venevuokrauksesta. Tämä satama sijaitsee hyvin lähellä Playa de las Americasin, Los Cristianosin ja Costa Adejen satamia, joten se houkuttelee suuren määrän turisteja nauttimaan merestä.

Nauti seuraavasta tekstistä, jossa kerromme eri vaihtoehdoista vuokrata vene Puerto Colónissa. Sopeudumme makusi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Kirjoita meille nyt meidän WhatsApp puhua ja auttaa sinua tekemään varauksen.

Mitä tehdä venematkoilla Puerto Colonissa

veneen vuokraus tenerife 16

Puerto Colonin veneretkien aikana voit nähdä delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä ja ottaa kauniita kuvia. Nauti niiden läheisyydestä ja hurmaavista pirueteista. Sen jälkeen voit käydä virkistävällä uinnilla rannikon rannalla ja tutkia merenpohjaa snorklaamalla. Hyödynnä hetki, jonka voit jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa, tuntea tuulen kasvoillasi ja ruskettaa ihoasi Teneriffan lämpimän auringon alla. Halutessasi voit rentoutua varjossa ihaillen kauniita näkymiä Atlantin valtamerelle, Teneriffalle ja naapurisaari La Gomeralle.

Puerto Colonissa yli 4 tuntia kestävällä veneenvuokrauksella voit vierailla Los Gigantesin kallioilla ja sen kauniilla Masca-lahdella. Lounas, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan. Nämä ominaisuudet ovat yhteisiä lähes kaikille aktiviteeteille, mutta sinun on kuitenkin tutustuttava retken yksityiskohtiin, jotta tiedät sen ominaisuudet. Kirjoita meille nyt WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi ja tehdäksesi varauksesi.

Veneenvuokraus kipparin kanssa Puerto Colónissa

Teneriffan moottoriveneen vuokraus Fairline 42 jalka

Yksityisveneet kipparin kanssa tarjoavat mahdollisuuden nauttia merestä yksinoikeudella. Vain sinä ja vieraasi ilman vieraiden läsnäoloa veneessä. Tämä on suuri etu, jonka ansiosta voimme juhlia erityistapahtumia mukavasti ja yksinoikeudella. Tule nauttimaan romanttisesta matkasta kumppanisi kanssa tai seikkailusta merellä ystävien ja perheen kanssa. Monet asiakkaistamme vuokraavat yksityisveneitä Puerto Colonissa juhliakseen syntymäpäiviä ja polttareita. Mikä tahansa syy kelpaa veneen vuokraamiseen ja unelmapäivän viettämiseen merellä.

Unohda veneen ajaminen ja sen käyttö, siitä huolehtii asiantunteva miehistömme. Nauti vain merestä ja rakkaidesi seurasta.

Annamme käyttöönne ylellisiä jahteja yksinoikeudellista ajelua varten merellä. Näissä veneissä on avantgardistinen muotoilu ja runsaat tilat, jotka miellyttävät hienostuneinta makua. Tarjoamme myös viihtyisiä purjeveneitä, kalastusveneitä ja tilavia katamaraaneja suurille ryhmille. Mukautumme tarpeisiisi. Olemme toimineet alalla jo monta vuotta, ja vakuutamme, että meillä on tarvitsemasi vene.

Jahdin vuokraus ilman kipparia Puerto Colonissa

CAPELLI TEMPEST-770 - Veneenvuokraus Mallorcalla lisenssillä ilman kipparia (4).min

Tarjoamme myös kipparittomia veneitä, joilla voit ajaa itse lahden ympäri. Määritä reitti ja purjehdi mielenrauhassa. Voit päättää, missä pysähdytään ja kuinka kauan, tässä tapauksessa sinä itse ohjaat ajelua.

Jos haluat ajaa tällaista venettä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva venelupa. Tarvitaan takuumaksu, joka palautetaan, kun vene palautetaan. Polttoaine veloitetaan matkan aikana tapahtuvan kulutuksen mukaan, eikä ruoka sisälly hintaan, joten se on tuotava mukaan.

Luvanvaraiset veneet Puerto Colonissa

Vuokraa moottorivene Teneriffalta ilman kapteenia (15)

Toisaalta tarjoamme pieniä veneitä, joita voit ajaa, vaikka sinulla ei olisi venelupaa. Tarjoamme moottoriveneitä, joiden teho on 15 hv ja joihin mahtuu 7 matkustajaa. Tämäntyyppinen aktiviteetti sopii erinomaisesti pienen kaveriporukkasi kanssa ja näyttää heille taitosi veneen kapteenina.

Ota meihin yhteyttä Puerto Colonin venevuokrausta varten. Jätä kaikki meidän käsiimme, olemme auttaneet asiakkaitamme nauttimaan Teneriffasta ja sen viehätyksestä jo yli vuosikymmenen ajan. Katso alla olevasta luettelosta luettelo veneistä, jotka ovat vuokrattavissa kipparin kanssa tai ilman kipparia. Jotkut niistä ovat saatavilla molemmilla tavoilla. Muista ottaa meihin yhteyttä useita päiviä etukäteen varmistaaksesi, että löydät veneen haluamallesi päivälle.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: