Første publisering: november 14, 2021 |

Informasjon om Tenerife: Evig vårferieøy

Når daglige rutiner får dagene til å se like ut, når stresset i bylivet og jobbproblemene når det høyeste punktet, er det beste du kan gjøre å bryte sirkelen: ta ferier og flykte til paradis. Når vi snakker om paradiser, er Tenerife umulig å ikke nevne

«Den indre vårens øy» tar en av de øverste plassene på paradislisten. Komfortabelt klima (20° – 26°c om vinteren og 23° -29°c om sommeren) gjør det mulig å nyte øya hele året.

Og det spiller ingen rolle hvordan du foretrekker å tilbringe ferien: på Tenerife kan alle finne riktige aktiviteter.

For naturelskere byr Tenerife på mange imponerende, uforglemmelige landskap: Teide – vulkanen og Spanias høyeste punkt; Anaga-fjellene – den eldste delen av øya, som ble dannet for ca. 7-9 millioner år siden, med sin fantastiske panoramautsikt og fantastiske laurbærskog; berømte Los Gigantes-klipp, med en høyde på 500-800 meter over havet. Listen over utrolig imponerende steder kunne fortsettes i ganske lang tid.

Tenerife er øya med lang historie. Så for de som liker sightseeing, vil museer og historie Tenerife også bli funnet aktiviteter. Må se steder: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico og Piramides Güimar.

Og selvfølgelig er Tenerife et paradis for de som liker å tilbringe evige dager på stranden, nyte solen og et forfriskende, rent hav. For å gjøre ferien mer minneverdig, kan du blande avslapning på stranden med noen av de annerledes presenterte vannaktivitetene: jetski, båtturer, paragliding og mange andre.

Og ikke glem å prøve typiske kanariske poteter og mojos så langt som fersk sjømat og fisk, sitte på en av kystrestaurantene med et glass lokal vin.

Helt sikkert, ferier på Tenerife vil du huske for alltid og vil komme tilbake hit igjen og igjen.

relaterte artikler

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0