Første offentliggørelse: november 13, 2021 |

Oplysninger om Tenerife: Den evige forårs-ferieø

Når den daglige rutine gør dine dage ens, når bylivets stress og jobproblemer når det højeste punkt, er det bedste at gøre at bryde cirklen: tag på ferie og flygt til paradis. Når vi taler om paradis, er det umuligt at undgå at nævne Tenerife

“Øen med det indre forår” indtager en af topplaceringerne på listen over paradiser. Det behagelige klima (20-26° C om vinteren og 23-29° C om sommeren) gør det muligt at nyde øen hele året rundt.

Og det er ligegyldigt, hvordan du foretrækker at tilbringe din ferie: på Tenerife kan alle finde passende aktiviteter.

For naturelskere byder Tenerife på en masse imponerende og uforglemmelige landskaber: Teide – vulkan og Spaniens højeste punkt; Anaga-bjergene – den ældste del af øen, som blev dannet for ca. 7-9 millioner år siden, med deres betagende panoramaudsigt og fantastiske laurbærskov; de berømte Los Gigantes-klipper med en højde på 500-800 meter over havet. Listen over utroligt imponerende steder kunne fortsættes i temmelig lang tid.

Tenerife er øen med en lang historie. Så for dem, der kan lide sightseeing, museer og historie Tenerife vil også blive fundet aktiviteter. Must see steder: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico og Piramides Güimar.

Og selvfølgelig er Tenerife et paradis for dem, der kan lide at tilbringe evige dage på stranden, nyde solen og det forfriskende, rene hav. For at gøre ferien mere mindeværdig kan du blande afslapning på stranden med nogle af de forskellige vandaktiviteter, der tilbydes: jetski, bådture, paragliding og mange andre.

Og glem ikke at smage typiske kanariske kartofler og mojos samt friske skaldyr og fisk på en af restauranterne ved havet med et glas lokal vin.

For sikker, ferier på Tenerife du vil huske for evigt og vil vende tilbage her igen og igen.

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0