Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Playa de las Americas
Opastetut kierrokset ja retket Playa de las Américasissa

Varaa meiltä erilaisia opastettuja kierroksia ja retkiä Playa de las Americasista. Me bananapalmbay.comissa olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta matkailuaktiviteettia matkailijoillemme ja vierailijoillemme. Tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja tutustua Teneriffaan vesitse ja maitse. Meillä on ammattitaitoisia oppaita, jotka vievät sinut tutustumaan saareen miellyttävällä tavalla ja korkealla tyytyväisyydellä. Kirjoita meille nyt meidän WhatsApp puhua siitä, mitä aktiviteetteja haluat vuokrata, voimme antaa sinulle joitakin ehdotuksia tai luoda erityisen matkasuunnitelman mukaan paikkoja haluat tietää.

Ohjattujen retkien varaamisen edut Playa de las Américasista

Teneriffan päiväretki
Suosittelemme tutustumaan Teneriffaan yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Opastetulle retkelle lähteminen on aina mieluisampaa kuin omatoiminen retki. Ensinnäkin säästät aikaa ja rahaa, sillä retkillä noudatetaan tiettyä ohjelmaa, jotta voit optimoida ajankäytön ja saada toiminnasta kaiken irti.

Toinen etu on se, että kun matkustat ammattitaitoisten oppaiden kanssa, pääset tutustumaan saareen perusteellisesti ja opit monia mielenkiintoisia faktoja. Oppaamme kertovat sinulle kaiken, mitä he tietävät kunkin paikan historiasta, tavoista, ruokakulttuurista ja anekdooteista. Tämä on epäilemättä kiehtova aktiviteetti, jota et voi jättää väliin Teneriffan lomallasi.

Veneellä tehtävät retket Playa de las Américasista

white paradise tenerife katamaraanin valaan- ja delfiinikuunteluretkiJoillakin yhteisillä veneretkillä pääset lahden kauneimpiin paikkoihin. Yksi näistä on Los Gigantesin majesteettiset kalliot. Ne ovat valtavia tuliperäisen kallion seinämiä, jotka kohoavat Teneriffan rannikkoa suojaamaan. Kun olet lähellä kallioita, tunnet, miten niiden taika valloittaa koko ilmapiirin. Se on rentouttava aktiviteetti, joka auttaa meitä luomaan yhteyden luontoon ja täyttämään meidät sen rauhalla.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Jos varaat yhden veneretkistämme kallioille, viemme sinut myös kauniille Mascan lahdelle. Tämä on pieni, kallioiden väliin kätkeytynyt musta hiekkaranta, joka odottaa sinua viehätyksellään ja luonnonkauneudellaan. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne ja nauttikaa vedestä, uikaa ja snorklailkaa.

Älä mieti kahdesti ja tule nauttimaan merestä kanssamme. Varaa valaanbongausretki ja nauti delfiinien ja valaiden läheisyydestä. Ota aurinkoa, rentoudu ja jaa rakkaidesi kanssa kaukana kaupungin hälinästä.

Ohjattuja kierroksia ja retkiä Teneriffalla mukavalla bussilla

Bussiretket
Tarjoamme sinulle opastettuja bussiretkiä, joilla voit tutustua Teneriffaan ja sen viehätykseen. Matkusta mukavassa bussissa asiantuntevien oppaiden kanssa, joiden tehtävänä on antaa sinulle unohtumattomia elämyksiä lomasi aikana.

Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata yksityisiä retkiä saadaksesi lisää yksinoikeutta. Sinun ei tarvitse jakaa kokemusta tuntemattomien kanssa, joten toiminnasta tulee nautinnollisempaa ja kannattavampaa. Kirjoita meille WhatsAppiin ja kerro meille mieltymyksesi ja missä paikoissa haluaisit vierailla.

Seuraavassa on muutamia suosituksia siitä, missä paikoissa sinun kannattaa käydä, jos asut Playa de Las Americasissa

Retket Teiden kansallispuistoon

VAELLUS TENERIFE TEIDE ASCENT
Viemme sinut puiston kauneimmille ja mielenkiintoisimmille poluille, joilla voit nauttia sen tulivuorimaisemista ja erityisestä kohoumasta. Lisäksi puisto on koti monille kasvi- ja eläinlajeille, joiden joukossa on joitakin endeemisiä lajeja, joita et löydä mistään muualta maailmasta.

Annamme sinulle myös mahdollisuuden vierailla puistossa yöllä, jotta voit ihailla yötaivasta kirkkaana. Vuokraa puiston tähtitieteellisestä tukikohdasta suuritehoisia kaukoputkia ja ihaile tähtiä ja muita kosmoksen elementtejä.

Retket Teneriffan taianomaisiin kaupunkeihin ja kyliin

tenerife päiväretki teide masca icod garachico
Tekstin lopussa on täydellinen luettelo kaikista aktiviteeteista, joita meillä on tarjolla Teneriffaan tutustumiseen. Varaa bussiretkemme vierailemaan Icod de los vinosissa, Garachicossa ja upeassa Mascan kylässä vuorten ja laaksojen välissä.

santa cruz de tenerife ostoskuljetukset teneriffan eteläpuolelta (1)
Viemme sinut myös Teneriffan kahteen tärkeimpään kaupunkiin, San Cristobal de la Lagunaan ja Santa Cruz de Tenerifeen. Tule nauttimaan niiden arkkitehtuurista, kulttuurista ja kanarialaisista mauista.

Apu ja kuljetus

Pyydämme teitä kirjoittamaan meille etukäteen, jos haluatte varata jonkin opastetuista kierroksistamme ja retkistämme Playa de las Americasista. Koska tämä on erittäin vilkas matkailualue, vapaa-ajan aktiviteetit myydään nopeasti loppuun. Kuljetus Playa de las Americasiin sisältyy kuljetukseen, jotta voitte nauttia siitä. Kirjoita WhatsAppiin varauksen tekemistä varten. Voit myös kirjoittaa meille suosituksia varten, olemme täällä auttamassa sinua.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: