Første publisering: juni 8, 2022 |

Butihondo-stranden

Velkommen til Butihondo, en strand som har alt du trenger for å tilbringe en fantastisk dag på havet med total komfort og varierte tjenester for enhver smak. Det er også flott for liberale som liker å sole seg på hver tomme av huden.

Butihondo tiltrekker hundrevis av turister for sin skjønnhet og prakt. Ligg på den gylne sanden og nyt det sterkeste solskinnet på øya med en veldig svak vind. Det rolige og krystallklare vannet inviterer deg til å svømme og nyte morsomme vannsporter med venner. Det har en perfekt beliggenhet i et semi-urbant miljø, for de som ønsker å nyte sol og sand uten å forlate byen.

Plassering av Butihondo-stranden

Playa Butihondo

Du finner den sør på øya Fuerteventura i La Pájara kommune. I denne lokaliteten vil du finne mange paradisiske strender og naturlige omgivelser av uovertruffen skjønnhet.

Det ligger spesifikt i turistkomplekset Morro Jable og ved siden av urbanisasjonen Esquinzo Butihondo. Siden den ligger ved siden av Esquinzo-ravinen, er den også kjent av noen som Esquinzo-stranden.

Morro Jable er en pen landsby på Fuerteventura som pleide å være kjent som en rolig fiskerlandsby. Det har nå utviklet seg til å tilby verden en rekke turisttjenester og har blitt et turiststed som mottar tusenvis av besøkende hvert år.

Tjenester

Her finner du alt du leter etter på en strand for å nyte sjøen komfortabelt, vi har følgende tjenester:

 • Solsenger og parasoller til leie
 • Dusj
 • Toaletter
 • Strandbarer
 • Solsenger
 • Sport

Du vil finne forskjellige etablissementer som vil hjelpe deg å utøve vannsport. Den mest populære aktiviteten er windsurfing, som du kan nyte med familie og venner. Badevakter er på vakt for å ivareta sikkerheten til besøkende.

Nudiststrand

Butihondo Beach - Fuerteventura (1)

Butihondo er en tre kilometer lang strand som er delt inn i tre områder. Et av disse områdene er satt opp for nudisme, det har en utmerket beliggenhet for å nyte stranden og sanden i privatliv og vekk fra turister.

Familie atmosfære

Av hele lengden på stranden er det kun én del som er til for nudisme og resten er for hele familien. Du kan ta med barna og la dem leke på stranden takket være de stille bølgene hele året.

Parkering

Du trenger ikke bekymre deg for hvor du skal la bilen stå. Rundt stranden finner du mange steder å parkere bilen.

Hoteller og restauranter

Svært nær stranden finner du mange hoteller, leiligheter og restauranter slik at du kan bo komfortabelt. Du vil finne forskjellige alternativer for enhver smak og pengepung. Du kan velge mellom Jandia Princess, Fuerteventura Princess, Magic Life og mange flere.

Disse hotellene tilbyr alle tjenester slik at du ikke mangler noe. Det gastronomiske tilbudet er veldig variert, og du vil nyte utsøkte retter for å glede ganen din.

Hvordan komme seg dit

Du kan ta busslinjen som går til landsbyen Morro Jable.

Hvis du kjører bil, ta FV-2, også kjent som Butihondo-avkjøringen. Etter parkering, ta grusveien mellom hotellene.

Anbefalinger til ferierende

Hvis du besøker Butihondo-stranden ber vi deg følge følgende anbefalinger for å bevare strandens integritet:

 • Unngå rop og høy musikk
 • Bruk miljøvennlige solkremer
 • Ikke bruk såpe i dusjene på stranden
 • Ikke flytt på steiner eller ta dem med hjem
 • Ikke legg igjen søppel eller matrester