Første publisering: juni 8, 2022 |

Costa Calma-stranden

I dag vil vi fortelle deg om hovedstranden i Costa Calma, en vakker urban strand som strekker seg 2 kilometer lang og kan være opptil 60 meter bred. Du vil alltid finne et sted å ligge på sanden og nyte med familie og venner.

På denne stranden kan vi observere marine fossiler og nyte noen hvaler som kommer veldig nær kysten. De heldigste turistene vil ta med seg minnet om en delfin som kommer til stranden for å hilse på og glede besøkende med sin ville sjarm.

Plassering av Costa Calma-stranden

Costa Calma Beach ligger i Pájara kommune på Fuerteventura, nærmere bestemt i byen Costa Calma, som er et svært attraktivt turistsenter på øya. Hvert år kommer turister fra hele verden for å nyte havet, solen og sanden.

Det er omgitt av hoteller og tilhører naturparken Jandía. Det er den mest tilgjengelige av strendene som utgjør Sotavento-gruppen og har alt feriegjesten trenger for å nyte havet.

Den er lett tilgjengelig gjennom de forskjellige stiene og veiene som finnes mellom hotellene.

Type sand

Sanden på stranden i Costa Calma er veldig fin og har en vakker hvitaktig tone. Den er sammensatt av nedbrytning av vulkanske substrater i kombinasjon med organogen sand.

Tjenester

Dette er en ideell strand for de som leter etter kvalitet i et naturlig miljø med stor skjønnhet. Her finner du:

  • Strandbarer
  • Toaletter
  • Dusj
  • Fotvask
  • Parasoller, fluktstoler og båter til leie
  • Barneområde
  • Idrettsområde
  • Badevakt og badevaktpost

Kos deg med barna

Vinden som kjærtegner stranden er med på å danne en rolig dønning for hele familien. Du kan ta med deg barna slik at de kan leke i fred og ro og bade i sjøen.

Sport

Her kan du nyte forskjellige aktiviteter for enhver smak og aldre:

Vindsurfing og kitesurfing

Denne stranden er foretrukket av passatvindene, som bidrar til å danne et perfekt miljø for windsurfing og kitesurfing. Du vil finne skoler som vil instruere deg i vannsport og tilby deg alt du trenger for å utøve dem.

Dykking

Det krystallklare vannet på Costa Calma-stranden og havbunnen kombineres for å danne et fantastisk miljø for dykking og utforskning av havbunnen.

Jogge

Dette er en av de mest populære strendene for fotturer og jogging. Dette er en av de mest populære sportene på Fuerteventuras strender, og en som har fått flere og flere tilhengere de siste årene.

Hoteller

Nær strendene i Costa Calma finner du et bredt utvalg av hoteller av høy kvalitet. Hotellene i denne bukten har fått anerkjennelsen for å nyte den høyeste økonomiske avkastningen takket være deres tjenester av høy kvalitet. Av disse vil vi nevne Crystal Beach, Taro Beach og Monica Beach blant mange andre, alle med førsteklasses tjenester.

Stränder i Fuerteventura

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0