Første publisering: juni 8, 2022 |

De store strendene i Corralejo

Noen sier at Las Grandes Playas de Corralejo har fått tittelen som best i hele Atlanterhavet. Dette er på grunn av deres rene skjønnhet og utmerkede fasiliteter for besøkende.

Du vil finne paradisiske strender med turkist vann som blander seg med den hvite sanden og gir et perfekt miljø for nytelse og avslapning.

Strender som utgjør de store strendene i Corralejo

Alle strendene som utgjør dette naturlige komplekset har sine egne navn, men sammen er de kjent som de flotte strendene i Corralejo.

I nord ligger Playa del Burro, et fantastisk naturmiljø med en familiær atmosfære. Den har alle strandtjenester og badevakter for sikkerheten til besøkende.

Du bør også besøke Bajo Negro-stranden, med mange solsenger og parasoller slik at du kan slappe av og glemme hverdagens stress.

El Médano-stranden, den nærmeste stranden til Corralejo, er for de som søker adrenalin med vannsport. Den er ideell for kiteboarding og windsurfing.

Playa del Pozo er vindfull, men veldig stille. Den har mange corralitos for nudisme. Corralitos er små sirkler av steiner som beskytter mot vinden og gir en intim atmosfære for nudister.

Noen av Corralejos strender er en del av Parque Natural de las Dunas de Corralejo, et naturlig vidunder med vakker natur.

Hvis du vil tilbringe dagen på en rolig strand, bør du se etter de som er lengst unna hotellene og tilgjengelig gjennom sanddynene.

Plassering

Denne gruppen av strender ligger på østkysten av La Oliva kommune på øya Fuerteventura. Det strekker seg fra Tres Islas-hotellet til stranden i La Barreta nedenfor.

Strendene som er nærmest hotellene er kjent som hotellstrender, som ligger svært nær Riu Tres Islas og Oliva Beach Hotels.

Sand

Her finner du en type sand kjent som jable sand. Dette betyr at det ble dannet fra erosjon av tusenvis av skjell. Denne typen sand har eksfolierende egenskaper, så stranden regnes som et naturlig spa hvor du kan rense huden og frigjøre den fra urenheter.

Tjenester

Her finner du alt du trenger for å nyte havet med familie og venner. Du kan leie solsenger og parasoller for å slappe av og slippe stress. For din sikkerhet er det badevakter og badevakter på vakt.

Sport

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Vinden og bølgene på stranden gjør den ideell for å utøve ulike vannsporter.

Hvis du elsker dykking, surfing, windsurfing og kitesurfing, venter de flotte strendene i Corralejo på deg. Besøk de forskjellige vannsportskolene hvor du kan finne nødvendig utstyr for å surfe og lære med profesjonelle. Benytt anledningen til å trene morsomme vannsporter.

Trygg strand for barn

Fuerteventura Corralejo (5).min

Det byr på rolige bølger på grunn av fraværet av sterk vind. Du kan gå med barna og la dem leke i fjæra i fred og ro. Ikke gå glipp av muligheten til å dra med hele familien for å tilbringe en fantastisk dag på havet.

Havn

I havna finner du pongtonger for lystbåter og ferger. Du kan ta en ferge til holmen Lobos og øya Lanzarote. Du vil også ha flere alternativer for båtturer for å nyte en fantastisk dag på havet.

Nudistbukter

I sør finner du noen små viker hvor du kan praktisere nudisme. De tilbyr komfort og privatliv. Selv om nudisme er tillatt på de store strendene i Corralejo, anbefales det ikke i områdene i nærheten av hotellene.

tilgjengelighet

Det er innkjøringsramper for å lette adkomsten for bevegelseshemmede. Alle er velkomne til å nyte skjønnheten til denne vakre stranden.

Restauranter

Svært nær stranden finner du mange restauranter med deilige retter for kresne smaker. La deg omslutte av sjarmen til øyas gastronomi og prøv nye smaker fra lidenskapelige kokker.

Hvordan komme seg dit

Hvis du reiser med bil, ta FV-1 veien. Du finner forskjellige plasser for parkering. Du kan komme dit til fots og med offentlig transport på linje 06 Puerto del Rosario.

Fuerteventura

Las Grandes Playas de Corralejo

Hvis du drar til Fuerteventura, kan du ikke gå glipp av landsbyen Corralejo, en av de mest attraktive turiststedene på øya. Landsbyen er omgitt av sanddyner og mer enn 100 kilometer med vakre hvite sandstrender. Mange av strendene er omgitt av steiner som beskytter dem mot vinden, noe som gjør dem til et paradisisk sted å slappe av og sole seg i fred og ro.

I tillegg til skjønnheten til de store strendene i Corralejo, finner du på Fuerteventura utdødde vulkanske kjegler, mørke jordsletter og sanddynene i Corralejo som minner oss om Saharas ørken.

Stränder i Fuerteventura

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0