De store strande i Corralejo

De store strande i Corralejo

Nogle siger, at Las Grandes Playas de Corralejo har fortjent titlen som de bedste i hele Atlanterhavet. Det skyldes deres skønhed og de fremragende faciliteter for besøgende.

Du vil finde paradisiske strande med turkisblåt vand, der blander sig med det hvide sand og giver et perfekt miljø til nydelse og afslapning.

Strande, der udgør de store strande i Corralejo

Alle de strande, der udgør dette naturkompleks, har deres egne navne, men tilsammen er de kendt som de store strande i Corralejo.

Mod nord ligger Playa del Burro, et vidunderligt naturmiljø med en familiær atmosfære. Den har alle strandtjenester og livreddere for de besøgendes sikkerhed.

Du bør også besøge Bajo Negro-stranden, hvor der er masser af solsenge og parasoller, så du kan slappe af og glemme hverdagens stress.

El Médano-stranden, der er den nærmeste strand til Corralejo, er for dem, der søger adrenalin med vandsport. Den er ideel til kiteboarding og windsurfing.

Playa del Pozo er blæsende, men meget stille. Den har mange corralitos til nudisme. Corralitos er små cirkler af klipper, der beskytter mod vinden og giver en intim atmosfære for nudister.

Nogle af Corralejos strande er en del af Parque Natural de las Dunas de Corralejo, som er et naturvidunder med smukke landskaber.

Hvis du ønsker at tilbringe dagen på en stille strand, skal du kigge efter dem, der ligger længst væk fra hotellerne og er tilgængelige gennem klitterne.

Beliggenhed

Denne gruppe af strande ligger på østkysten af kommunen La Oliva på øen Fuerteventura. Den strækker sig fra hotellet Tres Islas til stranden La Barreta nedenfor.

De strande, der ligger tættest på hotellerne, er kendt som hotelstrande, der ligger meget tæt på hotellerne Riu Tres Islas og Oliva Beach.

Sand

Her finder du en type sand, der er kendt som jable-sand. Det betyder, at det er dannet ved erosion af tusindvis af muslingeskaller. Denne type sand har eksfolierende egenskaber, så stranden betragtes som en naturlig spa, hvor du kan rense din hud og befri den for urenheder.

Services

Her finder du alt, hvad du har brug for for at nyde havet med din familie og venner. Du kan leje solsenge og parasoller for at slappe af og slippe af med stress. For din sikkerhed er der livreddere og livreddere på vagt.

Sport

Vinden og bølgerne på stranden gør den ideel til at dyrke forskellige vandsportgrene.

Hvis du er vild med dykning, surfing, windsurfing og kitesurfing, venter de fantastiske strande i Corralejo på dig. Besøg de forskellige vandsportsskoler, hvor du kan finde det nødvendige udstyr til at surfe og lære det sammen med de professionelle. Benyt lejligheden til at dyrke sjove vandsportsgrene.

Sikker strand for børn

Fuerteventura Corralejo (5).min

Den byder på rolige bølger på grund af fraværet af stærke vinde. Du kan tage af sted med børnene og lade dem lege på stranden i fred og ro. Gå ikke glip af muligheden for at tage af sted med hele familien for at tilbringe en vidunderlig dag på havet.

Havn

I havnen finder du pontoner til lystbåde og færger. Du kan tage en færge til øen Lobos og øen Lanzarote. Du har også flere muligheder for bådture for at nyde en skøn dag på havet.

Nudistbugter

I den sydlige del af landet finder du nogle små bugter, hvor du kan dyrke nudisme. De tilbyder komfort og privatliv. Selv om nudisme er tilladt på de store strande i Corralejo, anbefales det ikke i områderne nær hotellerne.

Tilgængelighed

Der er adgangsramper for at lette adgangen for personer med nedsat mobilitet. Alle er velkomne til at nyde skønheden på denne smukke strand.

Restauranter

Meget tæt på stranden finder du mange restauranter med lækre retter for kræsne smagsløg. Lad dig omslutte af charmen ved øens gastronomi og prøv nye smagsoplevelser fra passionerede kokkehånd.

Sådan kommer du dertil

Hvis du rejser i bil, skal du tage vejen FV-1. Du vil finde forskellige steder at parkere. Du kan komme dertil til fods og med offentlig transport på linje 06 Puerto del Rosario.

Fuerteventura

Las Grandes Playas de Corralejo

Hvis du tager til Fuerteventura, må du ikke gå glip af landsbyen Corralejo, som er et af de mest attraktive turiststeder på øen. Landsbyen er omgivet af sandklitter og mere end 100 kilometer smukke hvide sandstrande. Mange af strandene er omgivet af klipper, der beskytter dem mod vinden, hvilket gør dem til et paradisisk sted at slappe af og solbade i fred og ro.

Ud over skønheden ved de store strande i Corralejo finder du på Fuerteventura uddøde vulkankegler, mørke jordsletter og klitterne i Corralejo, der minder om ørkenerne i Sahara.

Strande i Fuerteventura

Relaterede artikler: