Første offentliggørelse: juni 8, 2022 |

Strande i El Cotillo

Strandene i El Cotillo er for mange de bedste strande i Europa, og her vil vi fortælle dig hvorfor. Vi taler om en række smukke strande med roligt vand af en intens turkis farve, der kærtegner kysten med fint hvidt sand.

Med hensyn til deres skønhed og charme har disse strande intet at misunde strandene i Caribien. Gør dig klar til at tilbringe en dag i paradiset, du vil opleve en unik oplevelse med et fest for sanserne og en mosaik af fornemmelser.

El Cotillo Village

Dette er en lille fiskerby i den nordvestlige del af Fuerteventura med stor turistværdi. Den ligger i den nordlige kommune La Oliva og er omgivet af smukke uspolerede strande og krystalklare laguner, der fascinerer de besøgende. Der er også mange restauranter med fremragende gastronomi, hvor du kan smage de autentiske smagsoplevelser fra havet. Hvis du er heldig nok til at tage til Fuerteventura, skal du lære El Cotillos charme at kende.

Solnedgangene i El Cotillo er spektakulære, nyd de smukkeste solnedgange fra stranden eller under en bådtur. Det er et magisk skuespil, hvor himlen farves med forskellige nuancer af orange, pink og violet.

Af alle strandene i El Cotillo er de fleste små bugter med få besøgende, ideelle for dem, der gerne vil nyde havet væk fra menneskemængderne. Strandene med små bølger er perfekte til at tilbringe en dag med familien og dele den med børnene.

El Cotillo små strande i nord

De nordlige strande er strandene til højre for Tostón fyrtårnet. Her finder du særlige strande, som du kan nyde med hele familien, og som byder på roligt vand, hvidt sand, rev og vulkanske klipper, der opliver alle sanser.

Stranden La Concha

El Cotillo - Fuerteventura Beach (2)

Dette er den mest kendte af strandene i El Cotillo. Dens skønhed er slående, turkisblåt vand med mange rev, der beskytter den mod de stærke bølger. Den har også et meget varieret undervandsliv, der er værdsat af dykkere. Hvis du kan lide at udforske havbunden, venter Playa de La Concha på dig.

Selv om det er den mest populære, bliver den ikke for overfyldt, så den er stadig perfekt til at nyde og slappe af. Der er strandbarer, hvor du kan spise og slappe af. Når du vil spise, kan du også gå til restauranterne, som ligger tæt på og venter på dig med lækker mad.

Søerne

Los Lagos er en gruppe af små bugter, der ligesom deres naboer viser hvidt sand og krystalklart vand. De er omgivet af rev, der beskytter stranden mod de stærke bølger. De er perfekte til at tage af sted med børnene og bade i de naturlige pools, der er dannet i klipperne.

Los Charcos

Los Charcos er navnet på den gruppe af strande, der strækker sig over 4 kilometer ved foden af Faro del Tostón fyrtårnet. Fyrtøjet står på en gruppe vulkanske klipper, der danner små naturlige bassiner.

Her er der hvidt sand og ekstremt hvidt vand til alle dem, der ønsker at slappe af og nyde Fuerteventuras vidunderlige kystlandskab.

Store strande i den sydlige del af El Cotillo

I den sydlige del finder vi lange strande, hvoraf nogle er uspolerede og omgivet af stejle klipper. Her er vinden kraftigere og skaber et vildt miljø, der er perfekt til vandsport. Det er tilladt at svømme, men man skal være forsigtig. Hvis du foretrækker et roligere miljø, anbefaler vi de nordlige strande.

El Caletón

Denne ligger i udkanten af kommunen og er omgivet af smukke hvide sandbugter.

Denne strand er afhængig af tidevandet. Når tidevandet er lavt, er det ikke egnet til at besøge den, da det er svært at komme ind i havet på grund af de vulkanske klipper. Når tidevandet derimod stiger, bliver stranden et paradis for svømning, snorkling og udforskning af havbunden med mange rev og en mangfoldig havfauna.

Piedra-stranden

El Cotillo - Fuerteventura Beach (3)

Også kendt som El Aljibe de la Cueva. Den er ca. 1 kilometer lang og byder på blødt hvidt sand ved siden af store vulkanske klipper. Den ligger langt væk og kan kun nås via grusveje, så du kan nyde den uden den travlhed, der er på de mere travle strande.

Den er kendetegnet ved vildtvoksende vand i et uspoleret miljø, der er ideelt til surfing og andre nautiske aktiviteter. Du vil finde mange surfere og windsurfere, der kommer for at nyde havet i et sandt paradis.

Aguila-stranden

El Cotillo - Fuerteventura Beach (4)

Denne strand er også kendt som La escalera. Den ligger mellem klipperne, så du skal gå ned for at nå den. Et særligt kendetegn ved denne er den trappe, der forbinder vejen med stranden, efter at have parkeret skal du gå ned ad hvert trin for endelig at røre det fine sand og begynde at nyde en fantastisk dag på stranden.

Sådan kommer du dertil

Hvis vi har overbevist dig, og du ønsker at besøge strandene i El Cotillo, skal du blot tage vejen til fyrtårnet Faro del Tostón og parkere i nærheden. Du vil ankomme uden problemer, og du kan nyde en storslået dag på stranden, som du aldrig vil glemme.

Strande i Fuerteventura

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0