Costa Calma-stranden

Costa Calma-stranden

I dag vil vi fortælle dig om Costa Calmas hovedstrand, en smuk bystrand, der strækker sig over 2 kilometer og kan være op til 60 meter bred. Du vil altid kunne finde et sted at ligge på sandet og nyde det med din familie og venner.

På denne strand kan vi observere marine fossiler og nyde nogle hvaler, der kommer meget tæt på kysten. De heldigste turister vil tage et minde med hjem om en delfin, der kommer til stranden for at hilse på og glæde de besøgende med sin vilde charme.

Beliggenhed af Costa Calma Beach

Costa Calma Beach ligger i kommunen Pájara på Fuerteventura, nærmere bestemt i byen Costa Calma, som er et meget attraktivt turistcenter på øen. Hvert år kommer turister fra hele verden for at nyde havet, solen og sandet.

Den er omgivet af hoteller og hører til Jandía-naturparken. Det er den mest tilgængelige af de strande, der udgør Sotavento-gruppen, og den har alt, hvad feriegæsterne behøver for at nyde havet.

Den er let tilgængelig via de forskellige stier og veje, der findes mellem hotellerne.

Sandtype

Sandet på stranden Costa Calma er meget fint og har en smuk hvidlig tone. Det er sammensat af nedbrydning af vulkanske substrater i kombination med organogent sand.

Services

Dette er en ideel strand for dem, der søger kvalitet i et naturligt miljø af stor skønhed. Her finder du:

  • Strandbarer
  • Toiletter
  • Brusere
  • Fodvask
  • Udlejning af parasoller, liggestole og både
  • Børneområde
  • Sportsområde
  • Livredder og livredderpost
  • Hygge med børnene

Vinden, der kærtegner stranden, er med til at skabe en rolig bølgedannelse, som hele familien kan nyde. Du kan tage børnene med dig, så de kan lege i fred og ro og svømme i havet.

Sport

Her kan du nyde forskellige aktiviteter for alle smagsløg og aldre:

Windsurfing og kitesurfing

Denne strand er begunstiget af passatvindene, som er med til at danne et perfekt miljø for windsurfing og kitesurfing. Du kan finde skoler, der instruerer dig i disse vandsportsgrene og tilbyder dig alt, hvad du behøver for at udøve dem.

Dykning

Det krystalklare vand på Costa Calma-stranden og havbunden danner tilsammen et fantastisk miljø for dykning og udforskning af havbunden.

Jogging

Dette er en af de mest populære strande til at gå og jogge på. Dette er en af de mest populære sportsgrene på Fuerteventuras strande, og en sport, der har fået flere og flere tilhængere i de seneste år.

Hoteller

I nærheden af strandene på Costa Calma finder du et bredt udvalg af hoteller af høj kvalitet. Hotellerne i denne bugt har opnået anerkendelse for at nyde det højeste økonomiske afkast takket være deres service af høj kvalitet. Af disse vil vi gerne nævne Crystal Beach, Taro Beach og Monica Beach blandt mange andre, alle med førsteklasses service.

Strande i Fuerteventura

Relaterede artikler: