Какво да правите в Тенерифе в Деня на приятеля

Какво да правите в Тенерифе в Деня на приятеля

Ако смятате да отпразнувате Деня на приятелите в Тенерифе и не можете да измислите какво да правите, за да се забавлявате с приятелите си, тук ще намерите най-добрите възможности:

Размяна на подаръци

Подаръкът е символ на любов към този, който го получава. Магазините в Тенерифе се подготвят за Деня на приятелите с ексклузивни артикули. Не забравяйте да пазарувате по-рано, за да намерите идеалния подарък за най-добрия си приятел.

Чартър на лодка за специални поводи

Neptuno Tenerife Private Boat Charter

Тъй като сте в Тенерифе, не можете да пропуснете възможността да съберете група приятели, за да споделите на борда на лодка.

Имаме различни варианти за различни нужди. Ако групата ви от приятели е малка, ви предлагаме да наемете моторна лодка. Те са с капацитет от 6 до 8 души и в тях вие можете да сте този, който управлява лодката.

Но ако искате да се съберете в по-голям състав, предлагаме ви катамаран, с който да обикаляте Атлантическия океан, докато споделяте чаша кава.

Наемането на лодка за празненства в Тенерифе е много популярно заради възможностите, които предлага. Вие и вашите приятели можете да се отпуснете на слънчевата палуба, да се любувате на гледките под навеса и да се откъснете от работата. След това можете да скочите във водата, за да плувате, да се гмуркате и да играете като деца. Ако това е планът, който сте търсили, пишете ни, за да ви помогнем да изясните някои въпроси и да ви насочим при резервацията.

Водни забавления в аквапарковете на Тенерифе

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Водните паркове са друга чудесна алтернатива за ден, прекаран с приятели. Приятелството е безценно съкровище и трябва да напомняме на приятелите си колко много ги ценим.

На този ден местните жители обикновено посещават паркове като Siam Park. Тук ще намерите разнообразие от екстремни атракции и влакчета.

След като поиграят и се забавляват, могат да отидат в ресторанта на парка, където се предлага най-добрата тайландска храна, която да зарадва гостите.

Водни спортове

Jetski in tenerife south

Ние сме в Тенерифе и обичаме водата. Предлагаме ви да отпразнувате деня на приятелите с много адреналин и забавления. За целта ви предлагаме да си направите план да се насладите на парапланеризъм, каране на джет, сърф, уейкборд и гмуркане.

Приятелството се празнува, като се правят неща заедно и се изграждат спомени, които да се помнят при бъдещи срещи. Ето защо ви препоръчваме най-добрите неща, които да правите в Тенерифе в Деня на приятелите. Не забравяйте да празнувате с приятелите, семейството, приятелите и съседите си. Всяка възможност за празнуване е отличен повод да се забавлявате, а в нашата компания работим, за да се случи това. Честит Ден на приятеля!

Водни спортове в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...