Första publicering: mars 9, 2024 |

Guidade utflykter i Playa de las Americas
Guidade turer och utflykter från Playa de las Américas

Boka olika guidade turer och utflykter från Playa de las Américas med oss. På bananapalmbay.com är vi fast beslutna att erbjuda våra turister och besökare högkvalitativa turistaktiviteter. Vi erbjuder dig olika alternativ för att utforska Teneriffa till sjöss och på land. Vi har professionella guider som tar dig till att upptäcka ön på ett trevligt sätt och med en hög nivå av tillfredsställelse. Skriv till oss nu på vår WhatsApp för att prata om vilka aktiviteter du vill hyra, vi kan ge dig några förslag eller skapa en särskild resväg enligt de platser du vill veta.

Fördelar med att boka guidade turer från Playa de las Américas

Dagstur Teneriffa
Vi rekommenderar att du lär känna Teneriffa tillsammans med proffs inom branschen. Det kommer alltid att vara mer tillfredsställande att åka på en guidad tur än att göra det på egen hand. Först och främst sparar du tid och pengar eftersom utflykterna följer en specifik agenda för att optimera tiden och få ut det mesta av aktiviteten.

En annan fördel är att du genom att resa med professionella guider kommer att lära känna ön på djupet och lära dig många intressanta fakta. Våra guider kommer att dela med sig av sina kunskaper om historia, seder, gastronomi och anekdoter på varje plats. Utan tvekan är detta en fascinerande aktivitet som du inte får missa under din semester på Teneriffa.

Båtutflykter från Playa de las Américas

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tourDe delade båtutflykterna tar dig till några av de vackraste platserna i bukten. En av dessa är de majestätiska klipporna Los Gigantes. Det är enorma väggar av vulkanisk sten som reser sig för att skydda Teneriffas kust. När du är nära klipporna kommer du att känna hur deras magi invaderar hela atmosfären. Det är en avkopplande aktivitet som hjälper oss att få kontakt med naturen och fylla oss med dess frid.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Om du bokar en av våra båtturer till klipporna tar vi dig också till den vackra Masca Bay. Detta är en liten svart sandstrand gömd mellan klipporna som väntar på dig med sin charm och naturliga skönhet. Passa på att njuta av vattnet, simma och snorkla.

Tänk inte två gånger utan kom och njut av havet med oss. Boka en valskådningstur och njut av närheten till delfiner och valar. Sola, koppla av och dela med dig till dina nära och kära på avstånd från stadens liv och rörelse.

Guidade turer och utflykter på Teneriffa med bekväm buss

Bussutflykter
Vi erbjuder guidade bussresor för att lära känna Teneriffa och dess charm. Res i en bekväm buss med expertguider som ansvarar för att ge dig oförglömliga upplevelser under din semester.

Du har också möjlighet att hyra privata utflykter för mer exklusivitet. Du behöver inte dela upplevelsen med främlingar, så aktiviteten blir roligare och mer lönsam. Skriv till oss på WhatsApp och berätta om dina preferenser och vilka platser du vill besöka.

Här är några rekommendationer om vilka platser du bör besöka om du bor i Playa de Las Americas

Exkursioner till Teide nationalpark

VANDRING I TENERIFE TEIDE ASCENT
Vi tar dig genom parkens vackraste och mest intressanta stigar, där du kan njuta av dess vulkaniska landskap och speciella relief. Dessutom är parken hem för många arter av växter och djur, med några endemiska arter som du inte hittar någon annanstans i världen.

Vi ger dig också möjlighet att besöka parken på natten, så att du kan beundra natthimlen med klarhet. Hyr de kraftfulla teleskopen på parkens astronomiska bas för att titta på stjärnorna och andra element i kosmos.

Exkursioner till Teneriffas magiska städer och byar

tenerife dagstur teide masca icod garachico
I slutet av texten hittar du en komplett lista med alla de aktiviteter vi har tillgängliga för att lära känna Teneriffa. Boka våra bussutflykter för att besöka Icod de los vinos, Garachico och den fantastiska byn Masca mellan berg och dalar.

santa cruz de tenerife shopping transport från södra tenerife (1)
Vi tar dig också till två av de viktigaste städerna på Teneriffa, San Cristobal de la Laguna och Santa Cruz de Tenerife. Kom och njut av deras arkitektur, kultur och kanariska smaker.

Assistans och transport

Vi ber dig att skriva till oss i förväg om du vill boka någon av våra guidade turer och utflykter från Playa de las Americas. Eftersom detta är ett mycket välbesökt turistområde blir fritidsaktiviteterna snabbt slutsålda. Transport till Playa de las Americas ingår för din bekvämlighet. Skriv till vår WhatsApp för att göra dina bokningar. Du kan också skriva till oss för rekommendationer, vi är här för att hjälpa dig.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: