Prva objava: 16 junija, 2022 |

Rezervirajte preko WhatsAppa

Čarterji čolnov na Tenerife

Opazovanje kitov na Tenerife

Tematski parki na Tenerife

Kaj početi na Tenerifih na materinski dan

Za materinski dan imamo na Tenerifih toliko načrtov, da ne boste vedeli, katerega izbrati. Tukaj so najboljše ideje za mamo, da bo svoj dan praznovala v slogu in se počutila kot kraljica.

Dan na plaži

Que hacer en Tenerife el día de la madre

Mama bo navdušena, če bo dan preživela na plaži. To je vse, kar potrebuje, da bi bila srečna. Podarite ji kopalke in jo odpeljite na plažo. Tam si lahko delite hrano, se sprehajate ob obali in se igrate vodne športe.

Zabavna dejavnost, ki jo imajo matere rade, je vožnja s čolnom z bananami. Opazujte jo, kako se zabava in sprošča ves stres, ki se je v njej nabral.

Če je mama avanturistka, ji lahko privoščite tudi potapljanje ali snorklanje. Vse te dejavnosti ji bodo pomagale, da se bo počutila osveženo in bo lahko nadaljevala s svojimi nalogami doma in z družino.

Čarter plovila

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Vse matere se rade sprostijo in to je nekaj, kar potrebujejo. Mama trdo dela za vse v družini in skrbi, da je hiša v popolnem stanju, zato si zasluži čudovit dan.

Zato priporočamo, da jo peljete na izlet z jadrnico. Pokažite ji, da lahko zanjo naredite vse. Z najemom jadrnice na Tenerifih lahko uživate v različnih možnostih, kot so hrana in pijača na krovu, možnost skoka v vodo in odhod na območja, kjer lahko opazujete delfine in kite.

Izbirate lahko med čolni za skupine ali zasebnimi čolni. Izberite najboljšo možnost za vso družino. Če želite, nas lahko predhodno kontaktirate, da razjasnimo vaše dvome in opravimo rezervacijo. Ne pozabite, da je ta datum zelo zaseden in da je razpoložljivost čolnov s približevanjem dneva manjša.

Tematski parki na Tenerifih

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Na Tenerifih imamo različne možnosti za druženje z živalmi in uživanje v naravi. Priporočamo vam obisk Siam Parka, pravljičnega parka z atrakcijami za vse člane družine.

Mama je vedno vesela, če lahko deli s svojimi otroki, zato je vodni park najboljša možnost. Uživajte v bazenih, toboganih in ekstremnih vožnjah. Vsi se bodo odlično zabavali, mama pa vam bo hvaležna za drugačen dan.

Dan v zdravilišču

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Morda se bo mama na svoj dan raje sprostila in to je njena pravica. Če želite, da materinski dan na Tenerifih praznuje z masažami in veliko sproščanja, ji priporočamo obisk Aqua Cluba Termal, sprostitvenega kluba, kjer se lahko obnovi in napolni z energijo.

V njegovih prostorih boste našli različne storitve za razvajanje mame. Najtežje bo izbrati, katerih se boste udeležili. Lahko jo peljete na masažo, kjer se bo sprostila, ali pa ji privoščite kozmetično nego, dejavnost, ki navdušuje vse ženske.

Za konec naših priporočil za praznovanje materinskega dneva na Tenerifih vas želimo spomniti, da izberete odlično darilo zanjo. Trgovine se vnaprej pripravijo na ugodne cene in izbrano blago najboljših blagovnih znamk. Mama si to zasluži in na ta dan ji moramo dati vse, da bo srečna.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Povezani članki:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0