Första publicering: mars 11, 2024 |

Båtturer i Norra Teneriffa
Båtutflykter i Teneriffa Norra

Om du letar efter båtturer på norra Teneriffa har du kommit till rätt webbplats. Föreställ dig spänningen i att kryssa på Atlantens lugna vatten och njuta av den vackra utsikten. Hyr en båt för att organisera ett äventyr med dina vänner och familj. Vi erbjuder olika planer för att segla på havet. Så stanna hos oss för att känna till alla alternativ som finns tillgängliga för att segla havet på norra Teneriffa. Vi lämnar vår WhatsApp så att du kan skriva till oss om du har några frågor eller vill göra bokningar. Vi är specialiserade på alla typer av båtar för uthyrning på Teneriffa, vi är säkra på att ha det du letar efter.

Fördelade båtturer på norra Teneriffa

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)

Vi erbjuder delade båtturer för att ta dig runt bukten på ett trevligt och njutbart sätt. Vår professionella besättning tar dig till de mest intressanta platserna i bukten. Kom och tillbringa en sensationell dag med solsken, gott sällskap och uppfriskande drycker ombord.

Bjud in dina vänner och din familj till en annorlunda dag till havs på Teneriffa. De flesta av våra båtturer på norra Teneriffa erbjuder snacks, mat och svalkande drycker. Se guiden i slutet av texten för mer information om varje aktivitet som finns tillgänglig på vår webbplats. Kom ihåg att skriva till oss på WhatsApp för att klargöra dina tvivel eller göra dina bokningar. Tänk på att vi hanterar många förfrågningar, så du bör skriva till oss flera dagar i förväg.

Titta på valar

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)

Som ni vet är Teneriffa en privilegierad ö i många avseenden. Den har ett exceptionellt klimat som gör att vi kan utöva utomhusaktiviteter när som helst på året. Utöver detta, och många andra fördelar, är det en av de bästa regionerna i världen för att se valar i deras naturliga livsmiljö.

Med våra båtturer på Teneriffa kan du se delfiner och valar som glatt simmar omkring i bukten. Teneriffas vatten är hem för många olika valar och är en mellanlandningsplats för många migrerande arter på deras väg till andra breddgrader. Valskådning är en populär aktivitet för turister som kommer till norra Teneriffa och särskilt för barn. Om vi har tur kommer vi att kunna se en mängd olika arter under turen. Ta med din kamera och ta bilder av späckhuggare, kaskeloter, delfiner eller något annat vänligt marint djur som kommer upp för att säga hej.

Simma och snorkla

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)

Båtturer är ett utmärkt tillfälle att njuta av havet med alla sinnen. Efter att ha sett valar och delfiner styr kaptenen båten till en vacker vik så att passagerarna kan gå av och ta ett dopp. Det är spännande att röra vid vattnet, känna hur friskt det är och kunna simma som fiskar i det vilda.

Teneriffas havsbotten är rik och mycket attraktiv för dykare. Idrottsmän och kvinnor från hela världen kommer hit för att utforska vattnet och beundra de vackra undervattenslandskapen. Snorkling är en aktivitet som man kan ägna sig åt under båtturer på norra Teneriffa. Även om det inte är lika djupt som dykning, kan du simma nära ytan och beundra den vackra marina faunan. Simma tillsammans med färgglada fiskar och söta sköldpaddor.

Privata båtturer på norra Teneriffa

Båtutflykter i Teneriffa Norra

Om du vill ha lite mer avskildhet erbjuder vi privata båtturer på norra Teneriffa. Med charter av en fantastisk yacht eller segelbåt kan du njuta av havet i exklusivitet. Bara du och din grupp av gäster ombord. Vår besättning ansvarar för att ge dig ett unikt och oförglömligt äventyr. Du kan föreslå resplanen, vi anpassar oss efter dina önskemål. Kaptenen på båten kommer att ansvara för att styra båten och se till att allt går smidigt så att du inte behöver oroa dig för någonting. Njut av äventyret!

Firande av särskilda händelser

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Med privata båtturer kan du fira födelsedagar eller andra speciella tillfällen ombord. Turister från hela världen söker bekväma och säkra båtar för att festa och ha det trevligt. Jungfru- och möhippor samt bröllopsdagar är de vanligaste anledningarna till att hyra en privat båt på norra Teneriffa.

Hyr våra utflykter på lyxiga yachter, katamaraner, motorbåtar, fiskebåtar och mycket mer. Vissa av dessa båtar är tillgängliga för privata och delade utflykter.

Om du vill se alla båtturer i Teneriffa Norra, vänligen se nedan. Vi lämnar en detaljerad lista med alla tillgängliga aktiviteter så att du kan välja den som bäst passar vad du letar efter. Gör dina bokningar genom att fylla i det bifogade kontaktformuläret, vi svarar så snart som möjligt. Om du har några frågor, skriv till oss på WhatsApp så hjälper vi dig gärna. Under många år har vi tillfredsställt våra kunder och gett dem oförglömliga äventyr. Glöm dina bekymmer och njut av din semester på norra Teneriffa.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: