Första publicering: mars 9, 2024 |

Guidade utflykter i Teneriffa södra
Guidade turer och utflykter på Teneriffa södra

Boka olika guidade turer och utflykter på Teneriffa södra på vår webbplats. Som turistserviceföretag är vi fast beslutna att ge dig oförglömliga upplevelser under din semester på Teneriffa. Njut av våra olika alternativ för att upptäcka ön och njuta av dess charm till sjöss och på land. Våra utflykter går hand i hand med professionella guider som tar dig till de mest intressanta platserna på Teneriffa och erbjuder dig en trevlig upplevelse med en hög grad av tillfredsställelse. Om du vill kontakta oss, skriv till oss direkt på WhatsApp. Vi anpassar oss också till dina önskemål om du vill veta specifika platser på ön eller föreslå variationer i våra resplaner.

Båtutflykter på södra Teneriffa

tenerife-sailing-boat-charter-white-tenerife (1)
Med delade båtutflykter kan du segla runt de vackraste platserna i bukten. Vi har utformat perfekta resplaner med stor tillfredsställelse från våra kunder. På båtturen får du se valar i sin naturliga miljö, en fascinerande aktivitet och en av de mest populära bland turister. Efter observationen ankrar båten i en vacker vik där passagerarna kan gå ner och svalka sig i havet. Fördjupa dig i Atlantens vatten och låt dig omslutas av dess energi och värme. Ta på dig snorkelmasken och utforska under ytan och upptäck havsbottens charm.

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)
Boka en av våra gemensamma katamaranutflykter för att sola, dela drinkar och ha kul med dina vänner. Om du föredrar en mer exklusiv båtupplevelse erbjuder vi lyxiga yachter, segelbåtar och motorbåtar för att segla runt Teneriffa i sällskap med dina nära och kära och vår besättning. Privata båtutflykter är perfekta för att fira speciella evenemang ombord, t.ex. födelsedagar, svensexor, bröllopsdagar och mycket mer. I guiden i slutet av texten hittar du information om tillgängliga båtar och deras egenskaper.

Guidade turer och utflykter på Teneriffa med buss

VIP-utflykt La Gomera (4)
Nu är det dags att berätta om våra guidade bussturer där du kan strosa runt i Teneriffas magiska byar och städer. Njut av ett unikt äventyr med våra expertguider, som ansvarar för att få dig att känna Teneriffa med alla dina sinnen. Kom ihåg att vi kan skräddarsy utflykter som tar dig till de platser på Teneriffa som du vill veta mer om.

Guidade utflykter till Teide nationalpark

HIKING IN TENERIFE TEIDE ASCENT
Vi tar dig genom de vackraste lederna i Teide för att njuta av dess landskap och andas frisk luft. Nationalparken Teide är en intressant plats och den mest besökta av äventyrare som kommer till Teneriffa. Den skyddas av det imponerande berget Teide, som reser sig över 3700 m över havet och fungerar som öns kung. Vi har tagit fram några utflykter där man kan njuta av parken, klättra upp till toppen och åka linbana.

Teide by Night Teneriffa (2)
Vi har också utflykter för att besöka Teide by night. I detta område kommer du att kunna se natthimlen mycket tydligt, vilket är en av de få platser i världen där detta är möjligt. Du kan använda de kraftfulla teleskopen i parkens astronomiska station för att utforska kosmos och beundra underverken i yttre rymden.

Exkursioner genom Teneriffas symboliska städer och samhällen

Teneriffa Quad Bike Safari till Teneriffas skog och Masca (1)
I slutet av texten hittar du en lista över alla de utflykter som finns tillgängliga för att upptäcka Teneriffa. Du kan besöka byar som Masca och Garachico, med stor historisk och kulturell rikedom. Vi tar dig också med på en promenad längs gatorna i Santa Cruz de Tenerife och San Cristobal de la Laguna. I dessa två städer kommer du att kunna beundra välbevarade gamla byggnader som bär Teneriffas historia på sina väggar.

Fördelar med att anlita guidade turer på södra Teneriffa

tenerife dagstur teide masca icod garachico
Med våra guidade turer kommer du att lära känna ön bättre än om du gjorde det på egen hand, eftersom vi har förberett planer och vi har professionella guider, fulla kännare av Teneriffa. Genom att anlita guidade turer på Teneriffa sparar du tid och pengar. Du behöver inte oroa dig för någonting, eftersom vi tar hand om att utforma den bästa upplevelsen för dig till ett enda pris.

Med en professionell och passionerad guide kommer du att kunna känna Teneriffa med alla sinnen och fånga essensen av varje plats. Våra dagar bär Teneriffa i sitt hjärta och känner mycket väl till dess historia, seder och traditioner. De kommer att få dig att känna en genuin kärlek till varje plats och smitta dig med lokalbefolkningens glädje.

Assistans och transport

Kom ihåg att vi anpassar oss efter dina önskemål, så vi kan enkelt utforma guidade turer och utflykter på södra Teneriffa efter dina intressen. Vi inkluderar transport med hämtning och lämning i de viktigaste turistcentren på södra Teneriffa som Playa de Las Americas, Los Cristianos och mer. Skriv oss just nu till vår WhatsApp för att berätta för oss de platser du vill veta och din plats för att hämta dig. För oss är det ett nöje att arbeta med dig och vi tackar dig för ditt förtroende och njuter av din semester på ön med den ständiga solen!

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: