Ensimmäinen julkaisu: 13 marraskuun, 2021 |

Santa Cruz de Tenerife Ostokset

Tässä artikkelissa annamme sinulle täydellisimmän Santa Cruz de Tenerife -ostosoppaan.

Yhdessä artikkelissamme kirjoitimme jo Teneriffan etelän ostosmahdollisuuksista. Mutta jos etsit Teneriffan ostosparatiisia, suosittelemme käymään Santa Cruz de Teneriffalla. Santa Cruzin ostoskeskukset ja valtava valikoima tuotemerkkejä eivät jätä välinpitämättömäksi edes kokeneita shoppailijoita. Muista, että jos haluat vierailla Santa Cruz de Teneriffalla, voit varata suoran bussimme etelästä (Las Americas, Los Cristianos, Costa Adeje)- –

Tärkeimmät ostoskeskukset

Kaikki tärkeimmät Santa Cruz de Teneriffan ostoskeskukset sijaitsevat aivan keskeisen linja-autoaseman lähellä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi oikean paikan etsimiseen ja voit keskittyä tärkeimpään asiaan – ostoksiin. Jos saavut Santa Cruziin bussilla, näet ensimmäisenä valtavan ostoskeskuksen – el Corte Inglesin. Lähistöllä on kaksi muuta ostoskeskusta: el Meridiano ja Tres de Mayo. Nyt kerromme hieman enemmän kummastakin.

El Corte Ingles

El Corte Ingles on kuuluisa espanjalainen ostoskeskusverkosto, jossa on myymälöitä ympäri Espanjaa. Täältä voit ostaa kaikkea kosmetiikasta ja vaatteista elektroniikkaan, sisustukseen ja ruokaan. Muille kuin EU:n asukkaille El Corte Ingles tarjoaa alennusta joistakin tuotemerkeistä. Saadaksesi sen sinun tarvitsee vain mennä passisi kanssa turisti-infopisteeseen.
El Corte Inglesistä löydät kaikki suosituimmat espanjalaiset ja kansainväliset tuotemerkit:
Adolfo Domínguez, Armani, Calvin Klein, Carolina Herrera, Custo Barcelona, Desigual, Diesel, DKNY, Fred Perry, Furla, Gloria Ortiz, Guess, Hugo Boss, Karen Millen, Lacoste, Ralph Lauren, Levi’s, Nike, New Balance, Pandora, Purificación García, Reebok, Ugg Australia ja monet muut.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Tres de Mayo

Aivan El Corte Inglesin vieressä on toinen ostoskeskus – Tres de Mayo. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota ensinnäkin Adolfo Domínguezin ja Puruficación Garcían valtavien myymälöiden vuoksi. Nämä espanjalaiset luksusmerkit tarjoavat laadukkaita vaatteita, laukkuja, kenkiä ja asusteita.
Tres de Mayo -ostoskeskus kiinnostaa myös niitä, jotka haluavat ostaa elektroniikkaa – siellä on myös maailmankuulu Media Market.

El Meridiano

Tältä alueelta löydät vielä yhden Santa Cruz de Teneriffan ostoskeskuksen – El Meridiano. Se houkuttelee matkailijoiden ja paikallisten huomiota monilla tunnetuilla edullisilla tuotemerkeillä. Täältä löydät Zaran, Pull&Bearin, Calzedonian, Bershkan, Massimo Dutin ja tietenkin kuuluisan Primarkin.

Calle Castillo

Vielä yksi paikka, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on kuuluisa ostoskatu Calle Castillo. Se sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä Plaza Españaa. Sen varrella voit siis tehdä pienen kiertoajelun. Palatakseni ostoskatuun Calle Castillo on täynnä kansainvälisesti kuuluisia ja joitakin paikallisia kauppoja, joista löydät kaiken, vaatteista alkaen ja kanarialaisiin ruokaspesialiteetteihin päätyen.

Mercado de Nuestra Señora de Africa -markkinat

Kävellessäsi Calle Castilloon suurten ostoskeskusten alueelta ohitat tämän kuuluisan torin. Aito ja hyvin erikoinen rakennus itsessään ansaitsee huomiosi. Lisäksi voit ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, mausteita ja muita espanjalaisia ja kanarialaisia tuotteita. Huomaa, että markkinat sulkeutuvat noin klo 14.00.

Myynti

Jos sinulla on onni käydä Teneriffalla alennusmyyntien aikaan, voit ostaa tavaroita 30-60 % alennuksella. Alennetun verotuksen vuoksi Teneriffan hinnat ovat yleensä hieman alhaisemmat kuin Manner-Espanjassa, joten lisäalennuksilla voit tehdä hyviä ja kohtuullisia ostoksia. Myyntiajat ovat: Tammikuun 7. päivästä maaliskuun 6. päivään ja heinäkuun 1. päivästä elokuun 31. päivään.

TyöaikaYleensä Santa Cruz de Teneriffan ostoskeskukset ja kaupat ovat avoinna maanantaista lauantaihin. Suuret ostoskeskukset ovat avoinna tauotta, mutta jotkin kaupungin kaupat sulkevat siestan ajaksi. Sunnuntai ei ole paras päivä vierailla Santa Crussa, kaikki on suljettu, myös ravintolat ja kahvilat.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom