Første offentliggørelse: november 13, 2021 |

Santa Cruz de Tenerife Shopping

I denne artikel vil vi give dig den mest komplette shoppingguide for Santa Cruz de Tenerife.

I en af vores artikler har vi allerede skrevet om shopping på Tenerife i den sydlige del af landet. Men hvis du leder efter shoppingparadiset på Tenerife, så anbefaler vi dig at besøge Santa Cruz de Tenerife. Shoppingcentre i Santa Cruz og det enorme udvalg af mærker vil ikke efterlade selv erfarne shoppere ligeglade. Husk at hvis du vil besøge Santa Cruz de Tenerife kan du reservere vores direkte bus fra syd (Las Americas, Los Cristianos, Costa Adeje)-

De vigtigste indkøbscentre

Alle de vigtigste indkøbscentre i Santa Cruz de Tenerife ligger lige i nærheden af den centrale busstation. Det betyder, at du ikke behøver at spilde din tid på at lede efter det rigtige sted og kan koncentrere dig om det vigtigste – at shoppe. Hvis du ankommer til Santa Cruz med bus, vil det første, du ser, være et stort indkøbscenter – el Corte Ingles. I nærheden finder du to andre indkøbscentre: el Meridiano og Tres de Mayo. Nu vil vi fortælle lidt mere om hvert af dem.

El Corte Ingles

El Corte Ingles er et berømt spansk indkøbscenternetværk med butikker i hele Spanien. Her kan du købe alt, fra kosmetik og tøj til elektronik, indretning og mad. El Corte Ingles giver rabat på nogle mærker til personer uden for EU. For at få den skal du blot gå til turistinformationen med dit pas.
I El Corte Ingles kan du finde alle de mest populære spanske og internationale mærker:
Adolfo Domínguez, Armani, Calvin Klein, Carolina Herrera, Custo Barcelona, Desigual, Diesel, DKNY, Fred Perry, Furla, Gloria Ortiz, Guess, Hugo Boss, Karen Millen, Lacoste, Ralph Lauren, Levi’s, Nike, New Balance, Pandora, Purificación García, Reebok, Ugg Australia og mange andre.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Tres de Mayo

Lige ved siden af El Corte Ingles finder du et andet indkøbscenter – Tres de Mayo. Det er værd at være opmærksom på først og fremmest på grund af de store butikker Adolfo Domínguez og Puruficación García. Disse spanske luksusmærker tilbyder tøj, tasker, sko og tilbehør af høj kvalitet.
Tres de Mayo shoppingcenter vil også være interessant for dem, der ønsker at købe elektronik – det verdensberømte Media Market er der også.

El Meridiano

I dette område finder du endnu et indkøbscenter i Santa Cruz de Tenerife – El Meridiano. Det tiltrækker turisternes og lokalbefolkningens opmærksomhed med mange kendte billige mærker. Her finder du Zara, Pull&Bear, Calzedonia, Bershka, Massimo Dutti og selvfølgelig den berømte Primark.

Calle Castillo

Endnu et sted, som er værd at være opmærksom på, er den berømte shoppinggade Calle Castillo. Den ligger i centrum af byen, nær Plaza España. Så i øvrigt kunne du lave lidt sightseeing. For at vende tilbage til shoppen er Calle Castillo fuld af internationalt kendte og nogle lokale butikker, hvor du kan finde alt, fra tøj til kanariske specialiteter.

Mercado de Nuestra Señora de Africa

Når du går til Calle Castillo fra de store indkøbscentre, skal du forbi dette berømte marked. Selve den autentiske og meget specielle bygning fortjener din opmærksomhed. Desuden kan du købe friske frugter og grøntsager, krydderier og andre spanske og kanariske produkter. Bemærk venligst, at markedet lukker omkring kl. 14.00.

Salg

Hvis du er heldig at besøge Tenerife i udsalgsperioden, kan du købe ting med 30-60 % rabat. På grund af nedsat skat er priserne på Tenerife generelt lidt lavere end på det spanske fastland, så med yderligere rabatter kan du gøre en god og fornuftig shopping. Salgsdatoer er: Januar – 6. marts og 1. juli – 31. august.

Åbningstider Generelt er indkøbscentre og butikker i Santa Cruz de Tenerife åbne fra mandag til lørdag. De store indkøbscentre er åbne uden pause, men nogle butikker i byen lukker for siesta. Søndag er ikke den bedste dag at besøge Santa Crus, alt er lukket, også restauranter og cafeterier.

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0