Udforsk Lanzarotes bedste strande: Oplev dens charme!

Udforsk Lanzarotes bedste strande: Oplev dens charme!

Guide

Her er vores liste over de bedste strande på Lanzarote, som kan hjælpe dig med at vælge, hvilke du skal besøge på din næste ferie. Du vil finde forskellige strande for enhver smag. Kom med familien og børnene for at nyde roligt vand i et bymiljø med alle serviceydelser. Hvis du er vild med ekstremsport, kan du finde vilde strande, der er perfekte til eventyr.
Top af de bedste strande på Lanzarote
På trods af sin vulkanske oprindelse har Lanzarote flere gyldne sandstrande end mørke sandstrande. Dette er i modsætning til naboøerne Fuerteventura og Tenerife, hvor der er mere grus- og vulkanklipper på strandene. Nu forlader vi dig med vores guide til de strande på Lanzarote med de højeste vurderinger blandt turisterne.

Playa de Papagayo-stranden

"<br Den ligger på den sydlige del af Lanzarote og er en af de mest berømte på øen. Den hører til naturmonumentet Los Ajaches. Det er faktisk en lang strand, der består af flere kyststrækninger, som er adskilt af klipper. Den er kendetegnet ved smukt gyldent sand og krystalklart vand, der er perfekt til snorkling og udforskning af havbunden. Kun på hovedstranden er der en strandbar med god mad. For at nyde resten af bugterne skal du være forberedt med proviant. Nudisme og naturisme er også tilladt i disse områder.

Playa Chica-stranden

Lanzarote Playa Chica

Den er også kendt som Pila de La Barrilla og strækker sig over 100 meter. Den ligger på øens sydøstlige kyst og er trods sin lille størrelse en af de mest populære. Takket være klipperne ud for kysten er den beskyttet mod bølgerne, hvilket gør den til et roligt miljø for svømning og snorkling.

Famara Beach

playa de famara lanzarote

Den ligger på øens nordvestlige kyst og er bakket op af imponerende klipper. Det er en strand for dem, der ønsker at nyde havet væk fra turistcentrene. Den er kendetegnet ved sit smukke gyldne sand, der er oversået med sten. Den strækker sig over 6 km i længden, hvor der er masser af plads til alle. Det er en af de bedste strande på Lanzarote, hvor du kan dyrke nudisme og mærke havet på hver en centimeter af din hud. På grund af den hårde vind er det et drømmeparadis for surfere. Kom og øv dig i surfing, kitesurfing, windsurfing og bodyboarding.

Flamenco Beach

Den ligger i den sydlige del af øen. Den er kendetegnet ved sit meget lyse hvide sand, som gør den usædvanlig smuk. Den strækker sig over 200 meter og er perfekt til at tage af sted med familien og børnene. Den er beskyttet af bølgebrydere, så du vil finde roligt vand, så du kan svømme og nyde havet i fred og ro. Du kan ligge ned og beundre havet og solbade på det varme sand eller slappe af og læse en bog under en palme. Det er også et perfekt miljø til snorkling og dykning. Der er parkeringsmuligheder, restauranter, solsenge, parasoller, brusere og toiletter. Fra promenaden er der forbindelse til butikker, barer og restauranter.

Playa de las Conchas

"</p

Hvis du ønsker at besøge en velbevaret, uspoleret strand, bør du komme hertil. Men den er ikke let tilgængelig. Først skal du tage færgen for at komme til øen La Graciosa. Når du er kommet i land, skal du begive dig ud på en 45 minutter lang overfart for endelig at nå frem til paradiset. Her finder du et smukt og naturligt miljø med turkisblåt vand over gyldent sand, en sandskat i havet. Men vær forsigtig, der er ingen livreddere, og vandet er ofte ujævnt og skaber stærke bølger. Det er en ideel strand for par og for naturismeelskere.

White Caleton

Mod nord i naturmonumentet Volcán de la Corona finder vi denne smukke strand med meget hvidt sand og mørke klipper som kontrast. Den strækker sig over 500 meter, hvor der er dannet storslåede naturlige pools med roligt lavt vand. Nudisme er tilladt, men kombineres med folk, der foretrækker at klæde sig ud.

Playa Honda strand

Det ligger ved siden af Arrecife lufthavn. Det er almindeligt at se turister, der betragter flyene med kikkerter fra stranden. Det er en smuk strand væk fra byområderne, så de besøgende kan nyde den fuldt ud. På strandpromenaden finder du mange etablissementer, hvor du kan spise lækker kanarisk mad.

Playa de las Mujeres

Lanzarote Beach Playa Mujeres.min

Det er en af de bedste strande på Lanzarote, og den ligger i den beskyttede naturpark Los Ajaches. Den strækker sig over 500 meter med fint gyldent sand og roligt vand, der er perfekt til snorkling. Det er en strand væk fra menneskemængderne og har ingen strandservice, så du bør medbringe alt, hvad du behøver for at nyde havet og spise. Det er også en strand, hvor det er tilladt at dyrke nudisme.

La Francesa Beach

Denne strand i La Graciosa består af to strækninger, der er beskyttet af klitter og vulkanske klipper. Den har roligt vand, der er perfekt til svømning. Den har også en ankerplads, hvortil flere både ankommer med turister for at tilbringe dagen. Du kan komme dertil til fods fra Caleta de Sebo via en sti, som det tager 45 minutter at krydse.

Los Pocillos-stranden

PuertoDelCarmen-Playa Pocillos

Sandet på denne strand er lidt særpræget, med en mærkelig gul tone, men det er lige så smukt og tiltrækkende som de omkringliggende strande. Den har fået tildelt det blå flag på grund af det blå og lavvandede vand, som er ideelt til badning. Den har også fremragende strandtjenester, hvilket er grunden til, at den er så populær. Langs strandpromenaden finder du restauranter, barer og butikker.

Jablillo Beach

 

Den ligger øst for øen og er endnu en af de hvide sandstrande med mørke klipper. Den strækker sig over 350 meter og er en af de bedste strande på Lanzarote, som man kan tage til med hele familien. En af fordelene ved klipperne er, at de beskytter den mod bølgerne, hvilket skaber lavvandede laguner for svømmere og nybegyndere. Den har fået tildelt det blå flag for vandets kvalitet og de tilgængelige tjenester (solsenge og parasoller, livreddere, brusere og toiletter). Promenaden forbinder den med restauranter, barer og butikker.

Strand i Charco de los Clicos

På dette naturområde er det vulkanske landskab fremherskende. Det består af mørkt sand i kontrast til klippernes røde farve. Derudover opretholder det en mærkelig grøn lagune på grund af tilstedeværelsen af alger. Det er ikke en yndet badestrand for turister, men det er stadig et fortryllende landskab, der er værd at besøge og fotografere.

Playa del Reducto

 

Den ligger i Arrecife og består af hvidt sand og et blåt hav, der skvulper blidt langs kysten. Takket være de ud for kysten liggende rev er der kun lidt dønning, hvilket gør det til en fantastisk naturlig svømmehal, der er sikker for børn. På promenaden finder du flere barer og restauranter, hvor du kan nyde kanariske smagsoplevelser både dag og nat.

Vi har listet de bedste strande på Lanzarote, hvor du kan bade og nyde havet. Som du kan se, byder kysterne på denne fantastiske ø på et sandt paradis med perfekte strande og godt vejr. Alle er velkomne, både familier på sommerferie, eventyrere på jagt efter nye oplevelser eller naturister, der vil nyde havet uden at være forpustet. Vi minder dig om, at du skal nyde naturen uden at forstyrre den og uden at efterlade noget affald.

Strande i Lanzarote

Relaterede artikler: