Første offentliggørelse: juni 8, 2022 |

Strande i Papagayo

I dette indlæg vil vi tale om strandene på Papagayo eller rettere sagt, de bedste strande på Lanzarote. Af forskellige årsager er dette et område, som mange turister foretrækker for at bade og nyde havet.

Strandene i Papagayo er kendetegnet ved deres gyldne sand og intense turkisblå vand. De modtager besøgende hele året rundt, men den store forlængelse af kysten er ikke overfyldt. De fleste af besøgene er om sommeren, så hvis du kan lide ensomhed, kan du tage af sted på andre tidspunkter af året og nyde havet i ro og mag og på en eksklusiv måde.

Beliggenhed

Papagayo-strandene ligger i kommunen Yaiza i den sydlige del af Lanzarote og hører til turistcentret Playa Blanca. Du kan nå dem til fods på kun få minutter, hvis du bor på et af hotellerne.

De strækker sig over fem kilometer og er opdelt i små bugter, der er kendt som Playa Mujeres, Caleta del Congrio, El Pozo, Puerto Muelas og Papagayo. Hvert af disse områder er indrammet af lave klippevægge.

Disse strande har altid godt vejr, så du vil nyde en dejlig dag med masser af solskin og lidt vind. Fra stranden kan du se naboøen Fuerteventura og øen Lobos.

Vandsport

Hvis du brænder for havet og dets charme, skal du komme og besøge Papagayo-strandene. Hvis du ønsker at få sved på panden, mens du nyder havet, kan vi anbefale at gå langs Papagayo-strandenes bredder. Men hvis det er havet, du leder efter, venter vi på, at du skal dykke, svømme og snorkle. Nyd vandet, og udforsk havbunden på Lanzarotes mest populære kyststrækning.

Fred og afslapning

På grund af deres lille størrelse er bugterne sikre miljøer for børn, som nyder at plaske i vandet og bygge sandslotte.

Du kan ligge på sandet for at solbade og slappe af. Dette er en vidunderlig afslapningsterapi, der ikke kan sammenlignes med verdens bedste spa. Du vil være midt i et paradisisk landskab, mærke den forfriskende vind i ansigtet og høre havets blide brummen. Dette er uden tvivl en ekstraordinær oplevelse for alle dine sanser.

Papagayo-stranden

Playas de Papagayo - Lanzarote Beach (2)

Dette er en af de smukkeste strande i gruppen og den, der har givet den sit navn. Den danner en lille indsejling mellem to klipper, hvilket skaber en perfekt ramme for afslapning og nydelse af havet.

Den strækker sig over 120 meter i længden og ca. 20 meter i bredden, hvor du finder fint gyldent sand og krystalklart vand, der forbliver næsten ubevægeligt. Det er en perfekt strand til at udforske havbunden.

Der er en parkeringsplads og et campingområde samt en strandbar, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Både nudister og ikke-nudister strømmer til denne strand.

Playa Mujeres-stranden

Lanzarote Beach Playa Mujeres.min

Denne strand strækker sig over 400 meter med hvid sandstrand. Den byder på roligt vand og en spektakulær natur. Fordi den er så bred, behøver du ikke at bekymre dig om at finde et fredfyldt og roligt sted.

Los Ajaches naturmonumentPlayas de Papagayo

Gruppen af strande i Papagayo hører til naturmonumentet Los Ajaches, hvilket betyder, at det er et følsomt område, som skal bevares. Derfor er adgangen til den begrænset for ikke-bosiddende, som skal betale 3 euro for at nyde dens vand.

Sådan kommer du til Papagayo-strandene

Hvis du kører i bil, skal du køre til Los Ajaches naturmonumentets dal, hvor der er en hytte til at kontrollere adgangen. Men hvis du beslutter dig for at komme dertil til fods, skal du tage San Marcial del Rubicón-stien, der starter i Las Coloradas og fører dig først til Playa Mujeres og derefter til resten af strandene i komplekset.

Strande i Lanzarote

Relaterede artikler: