Första publicering: mars 9, 2024 |

Båtcharter i Playa Paraiso
Båtuthyrning i Playa Paraiso
Båtuthyrning utan båtlicens i Playa Paraiso
Båtuthyrning utan skeppare i Playa Paraiso
Båtuthyrning nära Playa Paraiso Teneriffa

Den här gången vill vi berätta om våra alternativ för båtuthyrning nära Playa Paraiso. Läs vidare för att ta reda på vilka typer av båtar vi har tillgängliga och vilka aktiviteter du kan njuta av under resan. Skriv till oss på WhatsApp just nu för att göra dina bokningar och ge dig några rekommendationer. Vi anpassar oss efter din smak och dina behov. Det är en ära att vara ditt pålitliga företag för att boka dina nästa resor på Teneriffas hav.

Marinor nära Playa Paraiso

Puerto Colon, den viktigaste hamnen i Costa Adeje för att göra en båttur

I det här avsnittet ger vi dig en kort sammanfattning av de marinor som ligger nära Playa Paraíso och som du kan nå på bara några minuter med taxi.

Först och främst har vi Puerto Colón, varifrån de flesta av de aktiviteter som finns tillgängliga på vår webbplats för båtuthyrning nära Playa Paraíso avgår. Vi har också Puerto de las Galletas, 23 minuter bort, med olika vattenaktiviteter och många alternativ för båtuthyrning. Puerto de los Gigantes erbjuder magnifik utsikt över Los Gigantes-klipporna och olika möjligheter att se valar i deras naturliga miljö.

Båtuthyrning nära Playa Paraiso Teneriffa

Du bör också besöka hamnen i Los Cristianos, en av de viktigaste hamnarna på Teneriffa med många alternativ för segling i bukten. Den ligger bara 16 minuter från Playa Paraíso. Slutligen har vi Puerto Santiago, 25 minuter från staden, varifrån du kan se klipporna, beundra den vackra utsikten över kusten och hyra båtar för att koppla av i havet.

Vad du kan göra med båtuthyrning nära Playa Paraíso

mallorca båtcharter lyx (1)22

Njut med din familj och dina vänner av en unik och oförglömlig upplevelse ombord på bekväma båtar med en vänlig atmosfär. Dela uppfriskande drycker, känn vinden i ansiktet och sola huden under Teneriffas strålande sol.

De som söker avkoppling och lugn och ro brukar vila i skuggan på båten för att beundra Atlantens storslagenhet och låta havet ta bort dina bekymmer. Vi uppmanar dig att läsa aktivitetsguiden i slutet av texten för mer information om de olika aktiviteterna. Skriv till oss på WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar.

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)

Med våra båtturer kommer du att kunna se delfiner och valar i deras naturliga miljö. Ta vackra bilder av dessa vänliga djur som simmar nära båten. Efter valskådningen styr båten mot en vik där passagerarna kan ta ett uppfriskande dopp i Atlantens vatten. Ta på dig snorklingsmasken och utforska Teneriffas havsbotten och dess hemligheter.

Chartertur med skeppsbåt

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Teneriffa Båtcharter

Genom att hyra en privat båt med skeppare får du möjlighet att njuta av havet på ett exklusivt sätt. Det är ett underbart alternativ att dela med dina nära och kära utan att det finns främlingar ombord.

Alla anledningar är giltiga för att hyra en båt och åka på en kryssning i bukten. Många av våra kunder hyr ofta en båt nära Playa Paraiso för att fira födelsedagar, bröllopsdagar, svensexor och andra viktiga händelser. Ta med din partner på en romantisk tillflyktsort på havet. Vår kapten kommer att se till att allt är under kontroll och att ni njuter av aktiviteten till fullo.

azimut 60 tenerife luxury motor yacht charter (1)

För yachtcharter med skeppare erbjuder vi lyxyachter för kräsna smaker. Vi erbjuder också bekväma segelyachter, rymliga katamaraner och fiskebåtar för att segla på Teneriffas hav.

Yachtcharter utan skeppare

tenerife-sailing-boat-charter-white-tenerife (5)

Om du har ett båtkörkort kan du hyra en båt utan skeppare så att du kan leda resan. Bestäm en rutt att följa och segla med samma frihet som fiskarna i havet. När du leder resan har du makten att välja vart du ska åka och hur lång tid det ska ta vid varje stopp.

För att hyra en båt utan skeppare måste du vara över 18 år och visa upp ditt båtkörkort. Du måste också betala en deposition innan du sätter segel, som kommer att återbetalas till dig när du har återvänt från resan.

Uthyrning av båt utan förarbevis

CAPELLI TEMPEST-770 - Uthyrning av båt på Mallorca med körkort utan skeppare (2).min

Om du inte har båtkörkort kan du köra en av våra små båtar för upp till sju personer. Ta med dina vänner ut på en annorlunda dag till sjöss och visa upp dina båtförarkunskaper för dem.

Några av de båtar som finns på vår webbplats är tillgängliga för delad och privat uthyrning. För att klargöra dina tvivel, skriv till oss på WhatsApp så hjälper vi dig gärna.

Båtuthyrning nära Playa Paraiso är lätt att göra via vår webbplats. Vi vet att det kan vara en komplicerad uppgift att välja rätt båt, men vi kan hjälpa dig genom att ge dig några förslag. Du bör överväga priset på aktiviteten, typen av båt, dess kapacitet, varaktighet och tjänster som erbjuds. Skriv till oss just nu på vår WhatsApp för att hitta den bästa aktiviteten för dig. Du kan också fylla i kontaktformuläret som bifogas varje aktivitet i slutet av texten. Vi hoppas att du får en trevlig vistelse i Playa Paraiso och lär känna havets underverk ombord på våra magnifika båtar på Teneriffa.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: