Första publicering: mars 9, 2024 |

Båtcharter i Teneriffa södra
Båtuthyrning i Teneriffa södra
Båtuthyrning utan båtlicens i Teneriffa södra
Båtuthyrning utan skeppare i Teneriffa södra
Båtuthyrning på södra Teneriffa

Om du letar efter alternativ för båtuthyrning på södra Teneriffa kan vi hjälpa dig. På vår webbplats erbjuder vi olika båtar för att njuta av det kristallklara vattnet i Atlanten och beundra det vackra kustlandskapet på södra Teneriffa. Vi har båtar i alla storlekar, från motorbåtar till katamaraner för mer än 200 personer. Skriv till oss när som helst och ange vilken typ av båt du vill ha, antal passagerare och utflyktens varaktighet. Lita på oss, vi är specialister på området och vi vet hur vi ska ge dig oförglömliga upplevelser till sjöss.

De flesta av båtarna i listan nedan avgår från hamnen i Puerto Colon nära Los Cristianos på södra Teneriffa. Vi har också transport till de största orterna på södra Teneriffa. Kontakta oss nu via WhatsApp för att kontrollera tillgängligheten av transport till den plats där du bor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppleva spänningen med att kryssa runt Teneriffa Syd och njuta av fantastiska upplevelser på Teneriffas blå hav.

Yachtcharter med skeppare i södra Teneriffa

Båtcharter från puerto de golf del sur (12).min-min

Den största fördelen med att chartra en båt med skeppare är att du inte behöver oroa dig för någonting. Njut bara av resan, sola, dela med dig till din familj och koppla av. Vår professionella besättning tar hand om allt. Kaptenen styr båten till de mest intressanta platserna i bukten för att glädja gästerna.

Båtar med skeppare är bäst lämpade för att fira speciella evenemang till sjöss. Bjud in dina nära och kära att fira din födelsedag eller svensexa och bjud dem på en oförglömlig dag. På vår hemsida hittar du lyxyachter, segelbåtar, katamaraner och fiskebåtar som är tillgängliga för charter med skeppare och kan njuta av havet utan bekymmer. Kontrollera listan i slutet av texten, de tillgängliga båtarna och deras egenskaper.

Yacht charter utan skeppare Teneriffa söder

CAPELLI TEMPEST-770 - Båtuthyrning på Mallorca med licens utan skeppare (2).min

Kör båten själv, du kommer att vara den ansvarige kaptenen. Visa dina vänner dina färdigheter som båtförare och ta med dem på en tur i bukten. Det är en otrolig upplevelse att njuta av havet utan främlingar. Vi har flera båtar för bareboatcharter och vissa är tillgängliga i båda lägena.

För bareboatcharter på södra Teneriffa finns det två krav: att vara över 18 år och att kunna uppvisa ett giltigt båtkörkort, om du väljer en stor båt. Mat ingår inte i priset och bränsle betalas enligt resans kostnad. Dessutom krävs en deposition för att leverera båten, som kommer att returneras när du återlämnar båten. Tveka inte att skriva till oss på vår WhatsApp för att klargöra eventuella tvivel som kan uppstå.

Båtar utan förarbevis på Teneriffa Södra

Puerto Colon Båtuthyrning utan körkort

Motorbåtar med en maximal kapacitet på 7 passagerare kräver inget båtkörkort för uthyrning. Med en effekt på 15 hk är motorbåtarna perfekta för nybörjare i båtkörningens värld. Bjud in ditt lilla kompisgäng på en tur på havet.

Vad du kan göra under en båttur på Teneriffa Södra

Privat båtparty Teneriffa

Detta är anledningarna till att så många människor kommer till Teneriffa Syd för att åka båt på Atlanten och du kan också njuta av dem:

  • Tan din hud och ta uppfriskande solbad på södra Teneriffa. Ön har ett privilegierat klimat med många soltimmar om dagen under alla tider på året.
  • Smak god mat, på vissa utflykter ingår en lunchbuffé, och på lyxyachterna serveras den tillsammans med en kock med Michelinstjärna som är redo att tillaga riktiga delikatesser.
  • Dela med dina vänner, kollegor och familj. Fira speciella händelser och dela med dig av dina nära och kära till sjöss. Bjud dina gäster på en unik upplevelse där de kan koppla av och ha trevligt
  • Titta på valar i deras naturliga miljö. Teneriffas vatten är hem för en stor mängd marint liv och utgör en del av migrationsrutten för flera valar.

Teneriffa motorbåt charter Fairline 42 fot

 

 • Kyl av dig i havet. Efter observationen ankrar kaptenen båten för att gå ner och njuta av vattnet. Passa på att simma och snorkla i havets kristallklara vatten.
 • Besök de mest attraktiva sevärdheterna längs kusten. Vi tar dig till olika platser för att ta bilder och beundra de naturliga skönheterna på Teneriffa.
 • Segla så länge du vill, vi har båtuthyrning från 1 timme till flera dagar. Vi anpassar oss till kundens preferenser när det gäller ändringar i resplanen, catering och andra tjänster.

Kontakta oss nu för båtcharter på södra Teneriffa. Vi lämnar vår WhatsApp till ditt förfogande för att göra dina bokningar. I slutet av texten hittar du listan över båtar som är tillgängliga för omedelbar bokning, klicka på varje aktivitet för mer information. Du hittar också ett kontaktformulär bredvid varje aktivitet för att du ska kunna skriva oss och ange dina krav. Vi kan ge dig några rekommendationer för att välja de aktiviteter som bäst passar dina semesterplaner.

 

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: