Teneriffan tärkeimmät lomakohteet

Teneriffan tärkeimmät lomakohteet

Johdanto

Tässä artikkelissa kerrotaan Teneriffan tärkeimmistä lomakohteista.

Voimme varmasti sanoa, että Teneriffan tärkeimmät lomakohteet sijaitsevat kaikki rannikolla. Saaren pohjoispuolella on Puerto de la Cruz, jossa on kosteampi ilmasto. Myös kasvillisuus on vihreämpää tällä puolella saarta.

Eteläpuolella sijaitsevat Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje ja Los Gigantes ovat tärkeimmät lomakohteet. Jatka lukemista saadaksesi tärkeää tietoa kustakin niistä.

Muista tarkistaa artikkelissa olevat linkit saadaksesi lisätietoja kustakin lomakohteesta.

Playa de las Americas

Playa de las Americasin lomakeskus rakennettiin tarkoituksenmukaisesti 1960-luvulla, ja sitä pidetään Teneriffan yöelämän keskuksena. Jos aiot yöpyä Playa de las Americasissa, erilaisia rantoja, ostoskeskuksia ja ravintoloita on kävelymatkan päässä.

Täältä löydät myös runsaasti kaikenlaisia baareja, viihdettä ja yöelämää:

  • Karaokebaarit
  • Elävää musiikkia
  • Urheilubaarit
  • Viihdepaikat
  • Brittiläiset ja irlantilaiset pubit
  • Diskot
  • Rantaklubit

Playa de las Americas on 30 minuutin bussimatkan päässä Teneriffan eteläiseltä Reina Sofian lentokentältä.

Suosittelemme myös tutustumaan artikkeliin siitä, mitä Playa de las Americasissa kannattaa tehdä, jos yövyt tässä lomakohteessa, sieltä löydät retkiä ja aktiviteetteja, jotka on helppo toteuttaa oleskelemalla tässä lomakohteessa.

Suosittelemme Playa de las Americasia erityisesti nuorille.

 

Puerto de la Cruz

Tämä lomakeskus sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, joka on paljon vihreämpi kuin eteläosa. Täällä sijaitsee maailmankuulu Loro Parque. Myös kasvitieteellinen puutarha on Puerto de la Cruzissa.

Jos haluat viettää rauhallisempaa lomaa, suosittelemme tätä lomakohdetta erityisesti La Pazissa, joka tarkoittaa espanjaksi Rauhaa ☮️.

Puerto de la Cruzissa on Playa Jardin -niminen pääranta, jossa on kaunista mustaa hiekkaa, mutta sinun ei myöskään pidä jättää väliin Lago Martianezin uima-altaita. Kanarialainen arkkitehti César Manrique suunnitteli uima-allaskompleksin, jossa on paljon tulivuoriperäisiä kiviä. Varmasti vierailun ja huomionne arvoinen. Keskusaukio Plaza del Charco ja sen ympäristö ovat säilyttäneet paikallisen kanarialaisen ja historiallisen luonteensa.

Katso artikkelistamme, mitä aktiviteetteja tarjoamme Puerto de la Cruzista.

Costa Adeje

Costa Adeje sijaitsee Teneriffan etelärannikolla. Luultavasti suosituin lomakohde perheiden keskuudessa. Täältä löydät luksushotelleja, kuten Bahia del Duque, Jardines de Nivaria tai Hard Rock Hotel Tenerife.

Costa Adejen vieressä on Playa de las Americas. Täällä on myös Puerto Colonin satama, joka on täydellinen lähtöpaikka valaiden tai delfiinien tarkkailuun ja vesiurheilulajeihin, kuten vesiskootteriin, laskuvarjohyppyyn ja banaaniveneeseen. Täältä löydät runsaasti rantoja kävelymatkan päässä.

Tutustu artikkeliin Tekemistä Costa Adejessa löytääksesi täydellisen luettelon tekemistä lomakohteesta (mukaan lukien vesiurheilu, saarikierrokset, safarit, jahdin vuokraus, veneretket ja paljon muuta).

Los Gigantes

Los Gigantesin lomakeskuksesta on upeat näkymät Los Gigantesin kallioille. Tärkeä kivimuodostelma, jonka korkeus on jopa 500 metriä ja enemmän.

Paras tapa arvostaa niitä täydessä koossa on veneretket. Los Gigantes on lomakohde, joka sopii ihanteellisesti irrottautumiseen ja rauhallisempaan lomailuun Teneriffalla.

Siellä on matkamuistomyymälöitä, ravintoloita, kahviloita ja joitakin baareja. Tästä lomakohteesta löytyy myös musta hiekkaranta.

Los Cristianos

Los Cristianos oli aikoinaan pieni kalastajakylä. Nyt se on kehittynyt matkailun myötä matkailukeskukseksi. Myös tästä lomakohteesta löytyy ranta rannikolta.

Los Cristianosin satamasta lähtee lautta La Gomeralle ja La Palmalle. Los Cristianosissa on paljon ravintoloita. Pidämme erityisesti sataman vieressä sijaitsevasta El Cine -ravintolasta.

Ostoksille voit mennä Ruotsin avenue, ostoskeskus Pasarella tai Santiago 6.

Lue artikkelimme tekemistä Los Cristianosissa saadaksesi tarkempia tietoja tästä lomakohteesta.

 

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua valitsemaan oikean lomakohteen Teneriffan-lomaasi varten. Jos näin on, jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom