Playa de Bollullo Strand

Playa de Bollullo Strand

Se on Teneriffan kaunis ranta, joka on edelleen tuntematon monille turisteille, joten se on edelleen maaginen ja eksklusiivinen paikka harvoille onnekkaille. Se sijaitsee kallion reunalla, mikä erottaa sen kaupunkimaisemasta.

Jos et tiennyt sitä, kutsumme sinut käymään siellä, se on upea ranta lumoavine maisemineen. Siinä on herkullinen meren tuoksu, äänet ja luonnon näkymät, jotka auttavat meitä rentoutumaan ja löytämään rauhan.

Se saa eniten kävijöitä kesäkuukausina, joten sinun on syytä varautua löytämään paikka, jos haluat käydä siellä toukokuun ja lokakuun välisenä aikana.

Sijainti

Kunta: La Orotava

Se sijaitsee Los Patosin rannan ja Alcónin rannan vieressä, jotka ovat kunnan ainoat kolme rantaa. Syrjäisestä sijainnistaan huolimatta se ei koskaan jätä vastaanottamatta kävijöitä.

Villi ranta

Toisin kuin kaupunkirannoilla, Bollullon rannalla tuntuu kuin pakenisit kaupungista ja astuisit paratiisiin, josta et halua lähteä. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat paeta kaupungin melua ja nykymaailman stressiä.

Se näyttäytyy villiintyneenä rantana, johon aika ei ole vaikuttanut, ja sen vieressä on kaunis poukama, joka on yhtä lumoava.

Saaren pohjoispuolelta tuleva tuuli iskee veteen luoden aaltoja, jotka eivät ole vaarallisia uimiselle. Tämä tekee siitä yhden Teneriffan surffaajien suosikkirannoista.

Myös lapset ovat tervetulleita, he nauttivat rannalla leikkimisestä ja kävelystä hiekkaa pitkin, joten koko perhe voi mennä sinne täysin rauhassa.

Rannalla on hienoa mustaa hiekkaa, joka on peräisin tuliperäisestä hiekasta ja joka antaa sille ainutlaatuisen kauneuden. Vierailijat rakastavat makoilla hiekalla auringonottoa ja rentoutumista. Sinun tarvitsee vain ottaa mukaan pyyhe ja antaa meren rauhallisuuden viedä sinut mukanaan.

Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja rantabaareja.

Pysäköinti

Lähialueilla on joitakin pysäköintialueita, joita valvotaan ja vartioidaan. Nämä ovat kohtuuhintaisia maksullisia pysäköintialueita, joihin voit jättää autosi aamusta iltaan. Huomioithan, että nämä ovat pieniä paikkoja, joten sesonkiaikana kannattaa saapua ajoissa.

Ravintolat

Matkalla rannalle on joitakin ravintoloita ja kahviloita, joissa voit pysähtyä syömään.

Kun olet rannalla, löydät joitakin pieniä laitoksia, jotka tarjoavat ruokaa ja juomia rantatunnelmissa.

Vesiturvallisuus

Pidä silmällä veden laadusta kertovia lippuja. Jos haluat tietää, minkä värisiä ne ovat ja mitä ne tarkoittavat, seuraa alla olevaa opasta:

  • Punainen: uiminen kielletty
  • Keltainen: uiminen on sallittua, mutta varovaisuutta on noudatettava.
  • Vihreä: uimiseen soveltuva ranta

Miten sinne pääsee

Jos menet rannan läheisyydessä sijaitsevaan Bollullo-ravintolaan, voit kulkea kallioiden välistä polkua pitkin, ja pääset perille muutamassa minuutissa.

Pääset sinne myös kävellen Puerto de la Cruzista, jolloin kävely kestää 45 minuuttia.

Pääset sinne myös bussilla, jos käytät reittiä 376, mutta pitkää kävelyä varten kannattaa käyttää mukavia kenkiä. Jos menet autolla, aja moottoritieltä Puerto de la Cruzin suuntaan, pysäköi sinne El Rincón -nimiseen paikkaan ja jatka kävelyä, ranta on vain muutaman minuutin päässä tasaisen maaston jälkeen.

Strande i Tenerife

Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
Det er en bystrand i Costa Adeje, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en...
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee Puerto Santiagon laiturilla ja kävelykadulla....
Det er en bystrand, der er meget populær på Tenerife, og som modtager mange besøgende,...
Den er også kendt som Playa los Guios og er en dejlig strand, der er velsignet af...