Første publisering: januar 28, 2022 |

Playa de Bollullo Strand

Det er en vakker strand på Tenerife som fortsatt er ukjent for mange turister, så det er fortsatt et magisk og eksklusivt sted for de heldige. Den ligger på kanten av en klippe som skiller den fra det urbane landskapet.

Hvis du ikke visste det, inviterer vi deg til å besøke det, det er en fantastisk strand med fortryllende landskap. Den har en deilig lukt av havet, lyder og naturlig utsikt som hjelper oss å slappe av og finne fred.

Den mottar det høyeste antallet besøkende i sommermånedene, så du bør ta dine forholdsregler for å finne et sted hvis du vil besøke det mellom mai og oktober.

plassering

Kommune: La Orotava

Det ligger ved siden av Los Patos-stranden og Alcón-stranden, disse er de eneste tre strendene i kommunen. Til tross for sin avsidesliggende beliggenhet, unnlater den aldri å motta besøkende.

Vill strand

I motsetning til de urbane strendene, vil du på Bollullo-stranden føle at du rømmer fra byen og kommer inn i et paradis du ikke vil forlate. Det er ideelt for de som ønsker å rømme fra byens støy og stresset i den moderne verden.

Den presenterer seg som en vill strand som har forblitt urørt av tidens gang, og ved siden av ligger en vakker vik som er like fortryllende.

Vinden fra nord på øya treffer vannet og skaper noen bølger som ikke er farlige for svømming. Dette gjør den til en av favorittstrendene for surfere på Tenerife.

Barn er også velkomne, de liker å leke i fjæra og gå langs sanden, slik at hele familien kan dra dit med full sjelefred.

Den har en type fin svart sand av vulkansk opprinnelse som gir den en unik skjønnhet. Besøkende elsker å ligge på sanden for å sole seg og slappe av. Alt du trenger å gjøre er å ta med håndkleet ditt og la deg rive med av havets fred.

På stranden kan du leie solsenger, parasoller og strandbarer.

Parkering

I nærområdene finner du noen parkeringsplasser med overvåking og sikkerhet. Dette er avgiftsbelagte parkeringsplasser med rimelige priser hvor du kan la bilen stå fra morgen til kveld. Vær oppmerksom på at dette er små plasser, så du bør komme tidlig i høysesongen.

Restauranter

På vei til stranden finner du noen restauranter og kafeer hvor du kan stoppe for en matbit.

Vel fremme på stranden finner du noen små etablissementer som tilbyr mat og drikke med strandatmosfære.

Vannsikkerhet

Hold øye med flaggene som indikerer kvaliteten på vannet. For å finne ut hvilken farge de er og hva de betyr, følg veiledningen nedenfor:

  • Rød: bading forbudt
  • Gul: bading er tillatt, men det må utvises forsiktighet.
  • Grønn: strand egnet for bading

Hvordan komme seg dit

Hvis du går til Bollullo Restaurant i nærheten av stranden, kan du ta en sti mellom steinene, og du kommer om noen minutter.

Du kan også komme dit til fots fra Puerto de la Cruz, i dette tilfellet tar turen 45 minutter.

Du kan komme dit med buss hvis du tar rute 376, men du bør bruke komfortable sko for den lange turen. Hvis du går med bil, ta motorveien i retning Puerto de la Cruz, parker der på et sted som heter El Rincón og fortsett å gå, stranden ligger bare noen minutter unna etter et gradert terreng.

Stränder i Tenerife

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0