Første publisering: januar 28, 2022 |

Playa de las vistas Strand

Playa de las Vistas, også kjent som Las Vistas-stranden, er en svært attraktiv strand for lokalbefolkningen og resten av spanjolene.

Den mottar også stadig turister fra hele verden som forelsker seg i sjarmen. Den største tilstrømningen av besøkende er om sommeren, men den fortsetter å tiltrekke seg et gjennomsnittlig volum resten av året.

Takket være sin rekke med moloer tilbyr den svært rolige farvann, ideelt for besøk med barn. Ikke bekymre deg for bølgene, bare nyt freden og roen og slapp av.

plassering

Kommune: Arona

Det ligger sør på Tenerife ved siden av havnen Los Cristianos i byen med samme navn. Siden det er svært nær Los Cristianos-stranden, kan du gå fra den ene til den andre langs strandpromenaden.

Hoteller og restauranter

Playa de Las Vistas Tenerife South

Det er omgitt av hoteller og leiligheter, noe som gjør det til en av de mest besøkte strendene av turister hele året.

Las Vistas-promenaden er full av matboder i tilfelle du har lyst på en matbit. Det er også mange butikker, restauranter og en McDonalds.

Sand

Det tilbyr deilig gylden sand. Besøkende liker å ligge på sanden for å bli brun, nyte den atlantiske solen og slappe av til lyden av havet.

tilgjengelighet

Las Vistas er en av de tolv strendene på øya Tenerife definert som en tilgjengelig strand. Det betyr at den er tilrettelagt for bevegelseshemmede, med ramper og gangveier for enkel adkomst, samt dusjer og parkeringsplasser for rullestolbrukere.

Hva du kan finne

Solsenger og parasoller

Hvis du foretrekker å bo i skyggen, er det nok av områder for besøkende å leie med komfortable hengekøyer mot et gebyr.

Sport

Mange turister drar til stranden for å ha det gøy og få litt mosjon. Volleyball er en av de mest populære strandsportene, og du kan spille den her. Det er flere volleyballnett langs stranden som du kan kose deg med med familie og venner.

Hvis du også liker vannsport, kan du nyte jetski, bananbåt og paraseiling.

Kunstig øy

Fuente Playa de las Vistas

Som om dens naturlige sjarm ikke var nok, tilbyr den også en liten kunstig øy med en fontene som skyter vann til himmels til glede for besøkende. Få noen unike bilder som vil se ut som noe ut av et hav av fantasi.

Bilparkering

På Las Vistas-promenaden, svært nær stranden, er parkeringsplassen for havnen. Siden dette er det beste stedet å la bilen stå, må vi påpeke at det er et gebyr.

Noen turister ser etter et ledig sted i gatene i nærheten og går deretter til stranden. På denne måten sparer de på parkering og nyter turen samtidig.

Sikkerhet for ferierende

Det er en livvaktstasjon satt opp av Røde Kors. Den er alltid under overvåking og har badevakter som alltid er på utkikk etter alt som kan skje.

Flagg

Selv om stranden er godt bevoktet, er det opp til oss å ta vare på oss selv. Til dette formålet er det forskjellige flagg for å indikere for besøkende hvordan vannet er. Her er en fargekode som du alltid bør huske på:

  • Rød: ikke egnet for bading
  • Gul: egnet for bading, men med forsiktighet.
  • Grønn: egnet for bading

Hva du ikke kan gjøre

For å beskytte stranden og sjelefreden til andre besøkende, er det indikert at du ikke kan:

  • Ta med hunder
  • Leir
  • La sigarettsneiper ligge på sanden
  • Spille musikk