Første publisering: januar 28, 2022 |

Playa de Puerto Santiago Strand

Det er en urban strand som ligger ved kaien og strandpromenaden i Puerto Santiago. Den får flest besøk fra innbyggerne i byen som kommer hit spesielt i sommermånedene.

Det besøkes også av turister fra hele verden på jakt etter forfriskende bad og solskinn. Den deilige kanariske gastronomien tiltrekker seg også mange besøkende som er forelsket i kystens smaker.

Fra bryggen går forskjellige maritime utflukter for å oppdage og nyte den naturlige skjønnheten, forfriskende hav og marine fauna på øya.

Det tilbyr et varmt klima, strålende solskinn, krystallklart og rolig vann for en avslappende ferie. Puerto Santiago tilbyr mange muligheter for fiske og sjøsport, noe som gjør det til et must for de som har havet i hjertet.

plassering

Kommune: Alajeró

Ligger på sørøstkysten av øya La Gomera, kun 10 minutter fra flyplassen på Kanariøya La Gomera.

Du kan komme dit til fots, med bil og med intercitybuss.

Playa Santiago ligger i landsbyen med samme navn.

I dag er landsbyen et turistsenter som har vokst og utviklet seg rundt stranden. Den har en stor turistinfrastruktur, golfbane og anerkjente hoteller i området.

Tjenester

  • Fotbad
  • Dusj
  • Rengjøring
  • Mat- og drikkesteder

Sand

Dens bredder er dekket med svart sand av vulkansk opprinnelse, typisk for strendene på denne siden av øya. Steiner florerer, noe som gjør det til en annerledes, men samtidig veldig attraktiv strand.

Havbunn

Dette er hovedattraksjonen på stranden, med mange grotter for dykking og et bredt marint mangfold. Vi inviterer deg til å nyte sport som dykking, kajakkpadling og snorkling.

Boder og restauranter

I nærheten finner du mange boder og restauranter som tilbyr deilige retter og mat som er representativt for øyas gastronomi. Spesielt for eventyrlystne ganer som ønsker å prøve nye retter med smak av havet.

Det finnes også flere barer med musikk og underholdning for å live opp sommernettene.

Fest og moro

Hvis du er så heldig å dra i slutten av juni, vil du kunne dele feiringen av San Juans bål med landsbyboerne. Denne festivalen feires natt til 23. juni med bål på stranden, moro og mye moro.