Første publisering: juni 1, 2022 |

Utdrikningslag på Tenerife
Hva du skal gjøre på et utdrikningslag på Tenerife

Hvis du leter etter hva du skal gjøre for et utdrikningslag på Tenerife, trenger du ikke lete lenger. Vårt firma har mange års erfaring og vi vet nøyaktig hvilke aktiviteter du kan gjøre for å feire utdrikningslag med stil og ta med deg fantastiske minner hjem.

Tenerife er en flott øy, den har alt du trenger for å nyte og tilbringe noen drømmedager. Det er det perfekte reisemålet for utdrikningslag fordi det har sol hele året og ulike aktiviteter for alle å nyte.

Hva du skal gjøre på et utdrikningslag på Tenerife

Nedenfor finner du alternativene anbefalt av våre kunder som har feiret utdrikningslag på Tenerife. Takket være vår erfaring vet vi hvilke aktiviteter som gjør alle fornøyde og med et stort smil om munnen. Du kan ikke unngå å inkludere noen av disse aktivitetene i listen din, da de vil få deg til å leve givende opplevelser.

Vi ønsker deg alt godt i ditt nye ekteskap og håper du nyter følgende aktiviteter til fulle, slik at du kan komme til alteret med et stort smil og masse entusiasme:

Chilltopia, den beste båtfesten på Tenerife

Chilltopia Boat Party Tenerife (5)

Vi mener at dette alternativet ikke kan mangle i planene dine, for du kan ikke si farvel til utdrikningslaget uten å ha en fest og hva er vel bedre enn å ha en båtfest på Tenerife.

Vi tilbyr deg en katamarantur på sørkysten av Tenerife som du kan nyte sammen med vennene dine. Nyt 3 timers moro med en åpen bar og de mest kjente DJ-ene fra nattelivet på Tenerife. For å øke moroa gir vi deg muligheten til å svømme i åpent hav for å kjøle deg ned og holde festen i gang.

Adrenalin og moro garantert i Siam Park

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Dette er kjent som en av de beste vannparkene i Europa, og innenfor fasilitetene vibrerer adrenalinet i hvert hjørne. Det er et badeland med thailandsk design og fantastiske attraksjoner som du og vennene dine kan nyte til det fulle.

Nyt de superhøye skliene, enorme bølgebassengene, kunstige strendene med hvit sand slik at du kan nyte solen som ligger på sanden. Hver av attraksjonene genererer et så høyt nivå av eufori at det vil være vanskelig å glemme dagen.

Etter at du har fått lyst på moro og ønsker å lade batteriene, kan du ta turen til en av restaurantene hvor du finner god mat med dristige smaker.

En velfortjent dag med avslapning i Aqua Club Termal

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Vi fortjener alle et øyeblikk til å slippe spenninger og lindre stresset fra kroppen, og for det har Aqua Club Termal alt du trenger. Ta vennene dine til å nyte forskjellige estetiske tjenester, massasjer, gymnastikk og termiske system for å stimulere helsen til organismen.

Ta deg tid til å slappe av og fornye energiene dine for å fortsette å nyte gledene som den mest fantastiske øya i skjærgården har å tilby.

Båtleie med skipper

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Dette er en av aktivitetene du ikke må gå glipp av på Tenerife. Ønsker du å tilbringe en dag på sjøen med vennene dine, anbefaler vi deg å leie båt med skipper slik at du slipper å bekymre deg for å kjøre båten.

Skipperbåtene er ideelle for grupper som ønsker å nyte havet i hendene på en ekspert. Utflukter inkluderer delfin- og hvalsafari, sightseeing i bukten, vannaktiviteter og muligheten for å ta en dukkert i vannet for en svømmetur og snorkling.

Vi har de beste båtene sør på Tenerife med forskjellige planer og reiseruter for forskjellige smaker. Skriv til oss for å veilede deg og hjelpe deg med å velge en båt med kaptein for å feire utdrikningslag på Tenerife slik du drømte om det.

Teide nasjonalpark

Volcan Teide - Teide National Parque (3).min

Hvis du tar med vennene dine til Tenerife, er et besøk til Teide nasjonalpark et must. Dette er et ikonisk naturmiljø på Tenerife hvor du finner Teide-fjellet med den høyeste toppen i Spania på over 3700 meter.

Vulkanen er fortsatt aktiv og brøt sist ut i 1909. Du har mange alternativer å nyte med vennene dine, en av de mest populære er oppstigningen til toppen i taubanen. Når du først er på toppen vil du ha panoramautsikt over alle øyene i skjærgården.

Andre tilgjengelige aktiviteter er oppstigning til fots med en privat guide. Vi har private utflukter for å se parken på dagtid og også om natten. I parken er det en astronomisk stasjon hvor du kan se opptil 8 stjernebilder.

Listen over alternativer er mangfoldig, og det er ikke nok tid på en dag til å nyte dem alle. Sjekk på nettsiden vår alle aktivitetene du kan gjøre i Teide under din utdrikningslag og kontakt oss for å hjelpe deg med å bestemme og gjøre forespørselen din.

Lei en pakke med jetski, paraseiling og fluefisk

Jetski in tenerife south

Du vil garantert kjenne adrenalinet renne gjennom årene for å dra til bryllupet ditt med den beste energien. For dette foreslår vi at du drar med vennene dine til stranden og nyter havet med alle sanser.

Pakkene med vannaktiviteter inkluderer dynamiske jetski, parascendering for å fly som fugler og fluefisk å nyte som barn. Hvis du kom til denne teksten fordi du ikke visste hva du skulle gjøre for et utdrikningslag på Tenerife, vil du nå ikke vite hvilke aktiviteter du skal velge blant så mange alternativer.

Sett av en dag til en dykkerdåp

diving in tenerife south

Du kan ikke forlate Tenerife uten å lære å dykke med de beste. Under denne aktiviteten viser et team av profesjonelle dykkere deg det grunnleggende om dykking og tar deg med til å øve på grunt dyp. Dette er en aktivitet du ikke bør gå glipp av på Tenerife, en øy privilegert av naturen med en fantastisk havbunn, full av naturlig sjarm og variert marin fauna.

På havbunnen sør på Tenerife finner du mange raviner, grotter og buer. Vannet forblir krystallklart selv på dybder på mer enn 40 meter, så du vil tydelig kunne nyte den marine faunaen, som knekt, havabbor, knekt, trompetfisk, hageål og koraller. Du vil også finne noen sunkne skip der marine liv som blekksprut og murener har slått seg ned.

Avslutt dagen med et Drag Queen-show

MHT Tenerife08

Gjør deg klar til å le som aldri før og glem bekymringene dine takket være spenningen i showet. Dette er en hel-engelsk kveldsarrangement med komedie og mat inkludert.

Showet settes opp av en jovial rollebesetning som klarer å underholde publikum. Kvelden skrider frem midt i latter, farger og paljetter. Vennene dine vil ta bort gode minner og vil ha mye å snakke om måneder etter utdrikningslaget på Tenerife.

Opplev Spanias ikoniske Flamenco Party

Flamenco Sala Nightshow Tenerife (4)

Nyt et guddommelig show arrangert av en profesjonell danser. Showet inkluderer flamenco, sang og spansk dans. De viktigste flamencopinnene presenteres og du vil kunne danse med glede og entusiasme, infisert av dansernes lidenskap og styrke.

Nå som du vet hva du skal gjøre på en utdrikningslag på Tenerife, kan du ikke velge mellom så mange alternativer, og vi forstår deg. Tenerife er best og alle vil spise og nyte. Vi inviterer deg til å skrive til oss for å hjelpe deg med å organisere utdrikningslag på Tenerife hvis du er ute etter strand, fest, moro og mye glede.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.