Første offentliggørelse: juni 1, 2022 |

Hvad man kan lave på en polterabend på Tenerife

Hvis du er på udkig efter, hvad du kan lave til en polterabend på Tenerife, så behøver du ikke lede længere. Vores firma har mange års erfaring, og vi ved præcis, hvilke aktiviteter du kan lave for at fejre din polterabend med stil og tage fantastiske minder med hjem.

Tenerife er en fantastisk ø, den har alt hvad du behøver for at nyde og tilbringe nogle drømmedage. Det er den perfekte destination for jeres polterabend, fordi der er sol hele året rundt og forskellige aktiviteter for alle at nyde.

Hvad man kan lave på en polterabend på Tenerife

Nedenfor finder du de muligheder, der anbefales af vores kunder, som har fejret deres polterabend på Tenerife. Takket være vores erfaring ved vi, hvilke aktiviteter der er de aktiviteter, der efterlader alle tilfredse og med et stort smil på læben. Du kan ikke undlade at inkludere nogen af disse aktiviteter på din liste, da de vil give dig givende oplevelser.

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye ægteskabsliv og håber, at I nyder følgende aktiviteter fuldt ud, så I kan ankomme til alteret med et stort smil og masser af entusiasme:

Chilltopia, den bedste bådfest på Tenerife

Chilltopia Boat Party Tenerife (5)

Vi mener, at denne mulighed ikke må mangle i dine planer, for du kan ikke sige farvel til din ungkarletid uden at holde en fest, og hvad er bedre end at holde en bådfest på Tenerife.

Vi tilbyder dig en katamarantur på Tenerifes sydkyst, som du kan nyde sammen med dine venner. Nyd 3 timers sjov med en åben bar og de mest berømte DJ’s i Tenerifes natteliv. For at føje til morskaben giver vi dig mulighed for at svømme i det åbne hav for at køle dig ned og holde festen i gang.

Adrenalin og sjov er garanteret i Siam Park

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Dette er kendt som en af de bedste vandparker i Europa, og i dets faciliteter vibrerer adrenalinen i hvert hjørne. Det er en vandpark med thailandsk design og fantastiske attraktioner, som du og dine venner kan nyde fuldt ud.

Nyd de superhøje rutsjebaner, enorme bølgebassiner, kunstige strande med hvidt sand, hvor du kan nyde solen liggende på sandet. Hver af attraktionerne skaber så stor eufori, at det vil være svært at glemme dagen.

Når du har fået nok af sjov og ønsker at genoplade dine batterier, kan du tage til en af restauranterne, hvor du finder god mad med dristige smagsoplevelser.

En velfortjent dag med afslapning i Aqua Club Termal

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Vi fortjener alle et øjeblik til at slippe spændinger og berolige vores krop, og til det har Aqua Club Termal alt, hvad du har brug for. Tag dine venner med for at nyde forskellige æstetiske tjenester, massage, gymnastik og termisk system for at stimulere sundheden i organismen.

Tag dig tid til at slappe af og forny dine kræfter for at fortsætte med at nyde de fornøjelser, som den mest fantastiske ø i øgruppen har at byde på.

Båd charter med skipper

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Dette er en af de aktiviteter, som man ikke må gå glip af på Tenerife. Hvis du ønsker at tilbringe en dag på havet med dine venner, anbefaler vi dig at leje en båd med skipper, så du ikke behøver at bekymre dig om at køre båden.

Bådene med skipper er ideelle for grupper, der ønsker at nyde havet i hænderne på en ekspert. Udflugter omfatter delfin- og hvalsafari, sightseeing i bugten, vandaktiviteter og mulighed for at tage en dukkert i vandet for at svømme og snorkle.

Vi har de bedste både i det sydlige Tenerife med forskellige planer og ruter til forskellige smagsløg. Skriv til os, så vi kan vejlede dig og hjælpe dig med at vælge en båd med kaptajn for at fejre din polterabend på Tenerife, som du drømte om.

Teide nationalpark

Volcan Teide - Teide National Parque (3).min

Hvis du tager dine venner med til Tenerife, er et besøg i Teide Nationalpark et must. Dette er et ikonisk naturområde på Tenerife, hvor du finder Teide-bjerget med Spaniens højeste top på over 3700 meter.

Vulkanen er stadig aktiv og havde sit sidste udbrud i 1909. Du har mange muligheder for at nyde det sammen med dine venner, og en af de mest populære er opstigningen til toppen i svævebane. Når du er på toppen, har du en panoramaudsigt over alle øerne i øgruppen.

Andre tilgængelige aktiviteter er opstigning til fods med en privat guide. Vi har private udflugter for at se parken om dagen og også om natten. I parken er der en astronomisk station, hvor du kan se op til 8 stjernebilleder.

Listen over muligheder er mangfoldig, og der er ikke tid nok på en dag til at nyde dem alle. Se på vores hjemmeside alle de aktiviteter, du kan lave i Teide under din polterabend, og kontakt os for at hjælpe dig med at beslutte dig og lave din anmodning.

Lej en pakke med jetski, parascending og fluefiskeri

Jetski in tenerife south

I vil helt sikkert gerne mærke adrenalinen løbe gennem jeres årer for at gå til jeres bryllup med den bedste energi. Til dette foreslår vi, at du tager med dine venner til stranden og nyder havet med alle dine sanser.

Pakkerne med vandaktiviteter omfatter dynamiske jetski, parascending for at flyve som fugle og flyvefisk for at nyde det som børn. Hvis du kom til denne tekst, fordi du ikke vidste, hvad du skulle lave til en polterabend på Tenerife, ved du nu ikke, hvilke aktiviteter du skal vælge blandt de mange muligheder.

Afsæt en dag til en dykkerdåb

diving in tenerife south

Du kan ikke forlade Tenerife uden at lære at dykke med de bedste. Under denne aktivitet viser et hold af professionelle dykkere dig det grundlæggende i dykning og tager dig med til at øve dig på lav dybde. Dette er en aktivitet, som du ikke må gå glip af på Tenerife, en ø privilegeret af naturen med en fantastisk havbund, fuld af naturlig charme og et varieret havdyreliv.

På havbunden på den sydlige del af Tenerife finder du mange kløfter, grotter og buer. Vandet forbliver krystalklart selv på over 40 meters dybde, så du vil tydeligt kunne nyde havets fauna, som f.eks. knurhaner, Zombier, stimefisk, trumpetfisk, havelåger og koraller. Du kan også finde nogle sunkne skibe, som havdyr som blæksprutter og muræner har slået sig ned i.

Afslut dagen med et dragdronningeshow

MHT Tenerife08

Gør dig klar til at grine som aldrig før og glemme dine bekymringer takket være spændingen ved showet. Dette er en helt engelsk aftenbegivenhed med komedie og mad inkluderet.

Showet er sat op af en jovial rollebesætning, der formår at underholde publikum. Aftenen skrider frem midt i latter, farver og pailletter. Dine venner vil tage gode minder med sig og vil have masser at tale om måneder efter jeres polterabend på Tenerife.

Oplev Spaniens ikoniske flamencofest

Flamenco Sala Nightshow Tenerife (4)

Nyd et guddommeligt show med en professionel danser som vært. Showet omfatter flamenco, sang og spansk dans. De vigtigste flamenco palos præsenteres, og I vil kunne danse med glæde og entusiasme, smittet af dansernes passion og styrke.

Nu hvor du ved, hvad du skal lave til en polterabend på Tenerife, kan du ikke vælge mellem så mange muligheder, og vi forstår dig godt. Tenerife er det bedste, og alle ønsker at komme og nyde. Vi inviterer dig til at skrive til os for at hjælpe dig med at organisere din polterabend på Tenerife, hvis du er på udkig efter strand, fest, sjov og en masse tilfredshed.

Book via WhatsApp

Polterabend på Tenerife

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: