Første publisering: juni 2, 2022 |

Hva skal jeg gjøre på nyttårsaften på Tenerife

Å tilbringe nyttårsaften på Tenerife er en av de opplevelsene som, på grunn av sin intensitet, blir værende i minnene våre for livet. Etter nyttårsmiddagen på Tenerife er det vanlig å gå ut på gaten for å nyte sammen som én stor familie. I dette innlegget vil du lære om alle alternativene Tenerife har å tilby på nyttårsaften, og du vil finne ut hvorfor alle ønsker å komme hit for å ønske det nye året velkommen.

Vi bør nevne at været på Tenerife på nyttårsaften er gjennomsnittlig 20 grader Celsius. Øya har et utmerket klima året rundt, så Tenerifes befolkning har den luksusen å tilbringe nyttårsaften på gater og strender i fred og ro. Dette er en av de mest attraktive funksjonene for besøkende som kommer hit for å unnslippe kulden.

Hva skal jeg gjøre på nyttårsaften på Tenerife?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Før vi fortsetter vil vi gjerne fortelle deg hvordan nyttårsaften feires i Spania. Festen starter 31. desember og varer til langt ut i morgentimene 1. januar.

En av de viktigste tradisjonene er de 12 heldige druene, som spises i takt med klokkespillet ved 12-tiden om natten. Det sies at den som spiser dem i tide vil ha et fremgangsrikt år. Det er en veldig morsom og viktig aktivitet. Kom og spis druene med oss ​​for å ønske året velkommen på rett fot.

Etter at det nye året kommer, hører vi avkorkingen av flaskene og den kollektive gleden. Alle ler, tuller og gratulerer hverandre, forlenger moroa med noen timer eller så lenge kroppen orker. Du kan også høre bilene som går forbi med hornene deres.

På Tenerife er det enda morsommere fordi glede er i blodet vårt. Hvis du vil komme, her er de beste alternativene for å si farvel til det gamle året og ønske det nye velkommen, slik vi vet hvordan du gjør på Tenerife.

Nyttårsfest på båt

En av de beste måtene å ønske det nye året velkommen på Tenerife er å gjøre det til sjøs og i badedrakt. Ved å leie en båt med skipper på Tenerife for å tilbringe nyttårsaften vil du nyte forskjellige tjenester som åpen bar, buffémat, hyggelig musikk og muligheten til å svømme i det forfriskende vannet i Atlanterhavet. Selvfølgelig vil vi være på et passende sted for å være vitne til skuespillet av lys og farger som lyser opp nattehimmelen ved midnatt.

Utefester på gater, torg og strender

Plassene er favorittstedene for å ønske det nye året velkommen på Tenerife. Alle er kledd i sine beste klær og med en flaske i hånden for å nyte den beste nyttårsfesten på Tenerife. Når midnatt nærmer seg, ser folk opp på klokken for å se når viseren når sitt høyeste punkt. Ved første slag på klokken putter alle druene sine i munnen og så videre til den siste. Når klokken har kimet ferdig, høres stemmen til «Godt nyttår» unisont, og alle omfavner og kysser i lykke, uansett om de kjenner hverandre eller ikke.

Mens de på stranden feirer på terrassene til restaurantene, langs strandpromenaden og på strandfestene. Vi anbefaler Playa de Las Américas og Costa Adeje å ønske det nye året velkommen på Tenerife. Det er ikke rart at øya vår er et av de mest populære reisemålene for spanjoler å ønske velkommen til det nye året på stranden.

Kos deg i barene, pubene og diskotekene

Nyttårsaften på Tenerife feires også i private salonger og nattklubber. Det er her de berømte festgudstjenestene finner sted, dette er fester med dans, drinker og middager designet for anledningen.

Nyttårsaften på hotellet

Noen foretrekker å tilbringe den inne på hotellet, hvor alt er tilrettelagt for å gi den beste nyttårsmiddagen på Tenerife. Du vil nyte levende musikk med luksuriøse orkestre, dans og underholdning i en eksklusiv atmosfære.

Hvor er det beste stedet for nyttårsaften på Tenerife?

Hvis du er på Tenerife og vil vite hvor du skal tilbringe nyttårsaften, her er noen av de mest ikoniske stedene på øya, hvor festen og moroa runger i det fjerne.

Nyttårsaften i Los Cristianos Tenerife

Denne byen i Arona sies å være vertskap for de beste festene på øya. Her kan du nyte live-orkestre, topp DJ-er, cotillions og selvfølgelig et flott fyrverkeri.

Spania-plassen i Santa Cruz de Tenerife

Kom til torget for å feire og danse til rytmen av levende musikk. Alt vil bli dekorert med masse lys og farger for å ønske det nye året velkommen med den beste energien.

San Sebastiano aikštė Adechėje

Tai stebuklinga vieta, kurioje susirenka linksmiausi miesto žmonės. Prisijunkite prie minios ir dalinkitės naujųjų metų džiaugsmu.

Puerto de la Cruz

Tai viena populiariausių vietų švęsti Naujuosius metus Tenerifėje. Čia rasite daugybę šiai progai įrengtų restoranų, kuriuose organizuojami renginiai, skirti džiaugsmingai ir linksmai sutikti naujuosius metus.

La Laguna

Be visuose Tenerifės miestuose švenčiamų naujametinių renginių, La Lagūnoje vyksta dar vienas – populiarus universitetinis Naujųjų metų sutikimas. Šis renginys vyksta priešpaskutinį gruodžio ketvirtadienį, kad suburtų vietinių universitetų studentus, kurie pasinaudoja proga atsisveikinti su metais ir surengia didelį vakarėlį su bendramoksliais.

Naujųjų metų vakaro fejerverkai

new years eve tenerife (5)

Tenerifėje, kaip ir visame pasaulyje, fejerverkai yra Naujųjų metų išvakarių vakarėlio žvaigždės. Nesvarbu, kur esate – viešbutyje, paplūdimyje ar laive, privalote išeiti į lauką ir stebėti fejerverkų šou. Šimtai spalvotų fejerverkų pripildys dangų magijos ir vilties. Taip pat galite sužinoti, kuriose vietose bus leidžiami fejerverkai, kad galėtumėte paleisti į orą raketas ir kartu su jomis išsiųsti savo svajones ir norus.

Tai nepakartojama metų akimirka, kai paliekame vieną etapą už nugaros ir ruošiamės kitam, kupini optimizmo ir laimės. Pakelkite akis į dangų kartu su savo vaikais, partneriu, šeima ir draugais. Juokitės, dainuokite ir verkite, leiskite savo emocijoms iškilti į paviršių ir apkabinkite juos visus taip stipriai, kaip tik galite. Naujametiniai fejerverkai Tenerifėje kelia nedidelį triukšmą.

Kviečiame visus švęsti Naujųjų metų naktį Tenerifėje

Det er verdt å nevne at portforbudet på Tenerife på nyttårsaften var et tiltak som ble tatt på grunn av koronaviruset. På grunn av det høye antallet mennesker ble det bestemt at det ikke skulle være folk i gatene, men dette er over nå og vi kan gå tilbake til å være lykkelige uten bekymringer. Du har ingenting å tape og mye å glede deg over, så kom og bli med oss ​​for å spise druer og ha det gøy.

Nyttårsaften-arrangementene på Tenerife sendes på TV for alle som må bo hjemme eller er på sykehus. Målet er at alle skal delta og ha et godt nytt år.

Skriv til oss for å hjelpe deg med å planlegge nyttårsfeiringen din på Tenerife, vi har de beste planene og anbefalingene. Legg igjen en melding på WhatsApp og vi hjelper deg gjerne, husk at vi hvert år mottar en stor tilstrømning av besøkende, så du bør bestille flere dager i forveien.

Book via WhatsApp

Båt charterturer på Tenerife

Fisketurer på Tenerife

øytur på Tenerife

Vannsport på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.