De bedste strande på den sydlige del af Tenerife

De bedste strande på den sydlige del af Tenerife

Guide

Strandene på den sydlige del af Tenerife har alt, hvad du har brug for til en fantastisk dag på havet. Øens sydkyst er velsignet med paradisiske strande af stor skønhed og alle tjenester til badegæsterne. Nyd de smukke gyldne sandstrande og det turkisblå vand.

De bedste bedste strande på den sydlige del af Tenerife

I den sydlige del af Tenerife finder du de mest berømte turistområder på øen, med et bredt udvalg af hoteller og en række forskellige fritidsmuligheder. Du kan komme til strandene til fods eller på cykel fra dit hotel via strandpromenaden ved havet. Udnyt dit besøg til at tage på bådture og dyrke forskellige former for vandsport. De fleste af strandene på den sydlige del af Tenerife har fået tildelt det blå flag, hvilket indikerer, at de har badevand, der er egnet til badning, og alle de nødvendige tjenester for badende.

El Duque-stranden

Playa del Duque klar blå transparent vand

Det er en strålende strand med gyldent sand og krystalklart vand med en skønhed, der minder os om strandene i Caribien. Den ligger i Costa Adeje og er blevet tildelt det blå flag. På grund af det rolige vand er den velegnet til hele familien og er en af de mest besøgte strande på den sydlige del af Tenerife. Den har adgang til promenaden, hvorfra man kan beundre havets skønhed, gå afslappende ture og få adgang til restauranter, barer og butikker. Der er gratis parkering i nærheden af stranden. Det siges, at dette er den bedste strand på Tenerife på grund af alle de tjenester, den tilbyder, og også fordi den ligger tæt på et eksklusivt område med 5-stjernede hoteller, elegante restauranter og butikker med kendte mærker.

Playa La Pinta

Det er en lille strand i Costa Adeje, der støder op til den store havn Puerto Colon. På trods af sin lille størrelse modtager den turister hele året rundt, som er fascineret af dens godhed og gode klima. Ud over at nyde sandet og havet kan du tage på bådture, se hvaler i deres naturlige habitat og dyrke forskellige former for vandsport. Strandpromenaden giver adgang til restauranter og butikker, hvor du kan købe alt, hvad du har brug for.

La Troya-stranden

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Det er en smuk strand i Playa de las Américas med et stort antal badegæster, især i højsæsonen. Den tilbyder alle strandtjenester. Den har en bølgebryder, der beskytter den mod de stærke bølger og tilbyder roligt vand, der er ideelt til besøg med børn. Dens beliggenhed nær Las Américas giver dig nem adgang til områdets barer og restauranter. Om aftenen begynder feststemningen, og nattelivsinteresserede samles for at besøge de bedste natklubber på Tenerife.

El Camisón-stranden

Playa del Camison - Playa de las Americas

Det er en varm strand med gyldent sand, der er hentet fra Sahara for at genskabe skønheden fra de caribiske strande. Den ligger i Playa de las Americas-komplekset og byder på krystalklart vand med lave bølger, som hele familien kan nyde. Den er omgivet af palmer, der giver god skygge til at hvile, nyde en picnic og nyde den smukke udsigt over havet. På stranden finder du en restaurant, hvor du kan spise og nyde forfriskende drikkevarer. Der er også nem adgang til andre restauranter og butikker i umiddelbar nærhed af stranden. Her er der solsenge, parasoller, toiletter, brusere, fodbad, livreddere og gratis parkering.

Las Vistas Beach

De bedste strande på den sydlige del af Tenerife

Det er en lille strand i Los Cristianos, som er meget populær for sin skønhed og fremragende service. Den begyndte at tiltrække turister i 1960’erne i forbindelse med det turistboom, der eksploderede på Tenerife på det tidspunkt. Den ligger meget tæt på restauranter, caféer og barer med det bedste af øens typiske mad. Det er også en af de perfekte strande på Tenerife Syd, hvor man kan tage hen med familien og børnene på grund af de blide bølger. Nyd en familiedag med børnene, der leger ubekymret.

El Médano-stranden

ES7020049 Tenerife Montaña Roja, playa de El Médano

Dette er en af de mest populære strande på den sydlige del af Tenerife, perfekt til at ligge på sandet, hvile sig og beundre bølgernes svajen. Den ligger i kommunen Granadilla de Abona og er en favorit blandt surfere, som finder de perfekte vejrforhold til denne sport. Langs promenaden kan du nyde kystlandskabet og få adgang til de forskellige butikker og restauranter med internationale og lokale retter.

Strand i La Tejita

Tejita beach next to el medano tenerife south

Den ligger i ly af den vulkanske kegle Montaña Roja. Det er en nudiststrand, der strækker sig over 1 km i længden. Hvad angår vandsport, byder den på perfekte betingelser for surfing, windsurfing og kitesurfing.

Strand ved Fañabé

playa fañabe tenerife south tenerife

Den ligger i Adeje og er en smuk gylden sandstrand. Den strækker sig over 600 meter i længden og er en af de mest besøgte strande på den sydlige del af øen. Den byder på en behagelig, sommerlig atmosfære, som turisterne sætter stor pris på, samt en fremragende vandkvalitet, der er ren og velegnet til badning. Den har fået tildelt det blå flag med service med solsenge, parasoller og brusere samt mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Om aftenen tændes der for musikken, og turisterne samles for at nyde Tenerifes natteliv. Det ligger ved siden af promenaden, hvorigennem du kan få adgang til restauranter, barer og butikker. Der er et privat parkeringsområde meget tæt på stranden og et andet gratis parkeringsområde ved siden af hotelområdet.

Torviscas Beach

Luftfoto af Playa de Torviscas-stranden i Costa Adeje på Tenerife, Spanien (48225530037)

Det er en lille strand på kun 300 meter, som ligger lige ved siden af Playa de Fañabé. På grund af den lave vind og det rolige vand er den ideel for hele familien at nyde. Den har fodbade og toiletter. Du har også adgang til restauranter og parkeringspladser i nærheden af stranden.

Vi minder jer om, at strandene på den sydlige del af Tenerife er de mest trafikerede på øen, så I bør tage jeres forholdsregler. I højsæsonen er de normalt fulde af turister, så det er svært at finde parkeringspladser. Du bør også foretage dine reservationer af indkvartering og aktiviteter i god tid for at sikre dig, at du finder ledige pladser på den ønskede dato.