Första publicering: november 13, 2021 |

Valskådning på södra Teneriffa

Utflykter för att titta på valar och delfiner är några av de mest populära utflykterna på Teneriffa. Dessa intelligenta djur lever året runt på den eviga vårön. Därför finns det alltid den bästa tiden på året för att göra en valskådningsresa på Teneriffa.

Hela året runt är det möjligt att boka en resa för att se delfiner eller valar. Hos oss kan du välja mellan ett stort antal båtar och mellan en längd på 3 till 4,5 timmar. De bästa garantierna för att se delfiner och valar har du med utgångspunkt från hamnen i Puerto Colon eller Los Cristianos. Båda hamnarna ligger mycket nära Costa Adeje och Playa de las Americas på södra Teneriffa.

Valskådning ger dig möjlighet att njuta av en avkopplande tid med din familj eller dina vänner. Grindvalar och bottennosdelfiner är en av de mest frekvent observerade typerna. Om du letar efter ett trevligt tidsfördriv under din semester på Teneriffa är valskådning ett mycket trevligt alternativ.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

De resor vi erbjuder att boka för valskådning inkluderar även en förfriskning på havet. Obegränsade drycker ombord ingår i våra båtturer. Att simma med delfiner eller valar på Teneriffa är inte tillåtet enligt internationell lag. Djuren är skyddade och det finns goda skäl till det.

Om du funderar på att boka en valskådningsresa på Teneriffa, ta en titt på avsnittet om båtturer, där hittar du alla typer av båtar för valskådning från Puerto Colon. Om du inte kan bestämma dig för vilken resa som är bäst för dig är det bara att fylla i kontaktformuläret så hjälper vi dig personligen!

Att titta på valar och delfiner som lever i sin naturliga miljö och inte i fångenskap är en roligare och närmare upplevelse av djuren.

Det spelar ingen roll om ditt hotell ligger i Los Cristianos, Las Americas, Costa Adeje eller Playa Paraiso, valskådningsturerna startar nära ditt hotell, så bestäm dig för vilken båt du väljer och börja njuta av din semester!

Relaterade artiklar:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0