De viktigste feriestedene på Tenerife

De viktigste feriestedene på Tenerife

Introduksjon

I denne artikkelen snakker vi om de viktigste feriestedene på Tenerife.

Vi kan med sikkerhet si at Tenerifes viktigste feriesteder ligger ved kysten. På nordsiden av øya har vi Puerto de la Cruz med et fuktigere klima. Vegetasjonen er også mer grønn på denne siden av øya.

På sørsiden ligger Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje og Los Gigantes som de viktigste feriestedene. Fortsett å lese for å finne ut viktig informasjon om hver av dem.

Husk å sjekke lenkene i artikkelen for å få mer informasjon om hvert feriested

Playa de las Americas

Feriestedet Playa de las Americas ble spesialbygd på 1960-tallet og regnet som sentrum for nattelivet på Tenerife. Hvis du skal bo i Playa de las Americas vil du ha forskjellige typer strender, kjøpesentre og restauranter i gangavstand.

Her finner du massevis av alle slags barer, underholdning og natteliv:

  • Karaoke barer
  • Levende musikk
  • Sportsbarer
  • Underholdningsbarer
  • Britiske og irske puber
  • Diskoteker
  • Strandklubber

Playa de las Americas ligger en 30-minutters kjøretur med buss fra Tenerife Sør-flyplassen Reina Sofia.

Vi anbefaler deg også å sjekke ut artikkelen vår om hva du skal gjøre i Playa de las Americas hvis du bor på dette feriestedet, der kan du finne utflukter og aktiviteter som er enkle å realisere når du bor på dette feriestedet.

Vi anbefaler Playa de las Americas spesielt for unge mennesker.

Puerto de la Cruz

Dette feriestedet ligger i den nordlige delen av Tenerife, som er mye grønnere enn sørsiden. Her ligger den verdenskjente Loro Parque. Også den botaniske hagen er i Puerto de la Cruz.

Hvis du vil ha noen roligere ferier, vil vi anbefale deg dette feriestedet spesielt i La Paz, som betyr Freden ☮️ på spansk.

I Puerto de la Cruz er hovedstranden Playa Jardin, som har vakker svart sand, men du bør ikke gå glipp av svømmebassengene i Lago Martianez. Den kanariske arkitekten César Manrique tegnet bassengkomplekset, som har mange vulkanske steiner. Absolutt verdt et besøk og din oppmerksomhet. Sentrumsplassen Plaza del Charco og dens omgivelser har beholdt den lokale kanariske og historiske karakteren.

Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvilke aktiviteter vi tilbyr fra Puerto de la Cruz.

Costa Adeje

Costa Adeje ligger på sørkysten av Tenerife. Sannsynligvis det mest populære feriestedet for familier. Her kan du finne luksushoteller som Bahia del Duque, Jardines de Nivaria eller Hard Rock Hotel Tenerife.

Like ved siden av Costa Adeje ligger Playa de las Americas. Her er også havnen Puerto Colon, som er det perfekte avreisestedet for hval- eller delfinsafari og vannsporter som Jet Ski, Parascending Fly Board og Banana Boat. Her finner du mange strender i gangavstand.

Sjekk ut artikkelen vår om ting å gjøre i Costa Adeje for å finne vår komplette liste over gjøremål fra feriestedet (inkludert vannsport, øyturer, safari, yachtutleie, båtturer og mer).

Los Gigantes

Feriestedet Los Gigantes har spektakulær utsikt til klippene i Los Gigantes. Viktig steinformasjon med høyde opp til 500 meter og mer.

Den beste måten å sette pris på dem i full størrelse er med en båttur. Los gigantes er et feriested ideelt for å koble fra og ha en roligere ferie på Tenerife.

Teller med suvenirbutikker, restauranter, kafeteriaer og noen barer. Du finner også en svart sandstrand på dette feriestedet.

Los Cristianos

Los Cristianos, var en gang en liten fiskerlandsby. Nå med turismen har den utviklet seg til et turiststed. Også på dette feriestedet finner du en strand ved kysten.

Fra havnen i Los Cristianos går fergen til La Gomera og La Palma. I Los Cristianos kan du finne mange restauranter. Vi liker spesielt restauranten El Cine ved siden av havnen.

For shopping gå til den svenske avenyen, kjøpesenteret Pasarella eller Santiago 6.

Les artikkelen vår om ting å gjøre i Los Cristianos for å få mer spesifikk informasjon om dette feriestedet.

Vi håper denne guiden vil hjelpe deg med å velge riktig feriested for ferien din på Tenerife. I så fall, del gjerne denne artikkelen med vennene dine.

relaterte artikler

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom