Første offentliggørelse: november 13, 2021 |

Rolige feriesteder på Tenerife

Kommer du på ferie på Tenerife for at hvile dig fra det hårde arbejde og alt det travle byliv? Så er det første spørgsmål, du stiller dig selv, hvad der er de mest rolige feriebyer på Tenerife. Hvor kan du få rekreation og afslapning uden unødvendig ballade?

Bliv hos os og find ud af, hvilke feriesteder på Tenerife du skal vælge til din ferie for at være væk fra støjende områder, turistfænomener og nattelivets hotspots.

For mange mennesker er Tenerife forbundet med sit fest- og turistcentrum – Playa de Las Americas. Men Tenerife tilbyder meget mere mangfoldighed, hvor alle kan finde det, de har brug for. Hvis du leder efter ro og stilhed under din ferie på Tenerife, anbefaler vi at tjekke de stille feriesteder, som f.eks:

I denne artikel vil vi se nærmere på disse steder, og du vil finde ud af alle de særlige kendetegn ved hvert af dem.

Forhåbentlig vil disse oplysninger afklare dine spørgsmål og gøre det lettere for dig at beslutte, hvor du ønsker at holde din ferie.

Los Cristianos

I modsætning til andre berømte feriesteder på det sydlige Tenerife, som vi skaber fra starten som turistmål, var Los Cristianos en lille fiskerby før turismen begyndte at udvikle sig. Det betyder, at Los Cristianos ikke kun tilbyder dig en avanceret turistinfrastruktur, men også en smule af den kanariske arkitektur og det lokale liv.
Dette feriested ligger også tæt på Las Americas og Costa Adeje, så du kan nyde roen under dit ophold og stadig gøre nogle udflugter til centrum for natteliv og underholdning.

 

Playa Paraíso

Playa Paraíso er et lille feriested i den intime zone i den sydvestlige del af Tenerife. Atmosfæren der er rolig og afslappet, men der er alt, hvad du har brug for til din ferie – hoteller af god kvalitet, såsom Hard Rock eller Riu Buena Vista, supermarkeder, nogle barer og restauranter. I Playa Paraiso finder du en klippekyst og en lille strand – Playa Las Galgas. Hvis du en dag savner underholdning og sjove aktiviteter, kan du besøge Playa de Las Americas eller Costa Adeje. Det vil tage dig ca. 30 minutter med bus eller 10-15 minutter i bil.

 

La Caleta

La Caleta er en lille fiskerby, i Costa Adeje. Den er berømt for sine restauranter med frisk fisk og skaldyr, har nogle barer og en strand, der er kendt som landingsplads for paragliding.
Hvis du har lyst, kan du gå en tur til det næste feriested – det luksuriøse Playa del Duque og nyde dets strande og indkøbscentre.

 

Puerto Santiago

Dette dejlige feriested ligger lidt længere væk fra den berømte Playa de Las Americas og Costa Adeje end alle de ovennævnte steder. Det ligger i den sydvestlige del af Tenerife, lige ved siden af Los Gigantes. Der er en smuk sort sandstrand, en lille fiskerihavn og nogle restauranter med frisk international og kanarisk mad – kort sagt alt, hvad du har brug for til en afslappet og fredelig ferie på Tenerife.

 

Los Gigantes
Things To Do in Puerto Santiago

 

Denne charmerende kystby er berømt for sine utrolige Los Gigantes-klipper. Så det fede ved at bo der vil være at se dette fantastiske naturens mirakel hver dag i din ferie. Men der er flere fantastiske ting ved Los Gigantes resortet: værdifulde naturlige swimmingpools, en meget speciel sort sandstrand Playa de Arena og fantastiske udsigter. Der er også en masse gode restauranter, nogle barer, supermarkeder og butikker. Så hvis du vil have en god balance mellem natur og turistinfrastruktur – så er dette sted et godt valg til din ferie på Tenerife.

 

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0