Stille feriesteder på Tenerife

Stille feriesteder på Tenerife

Kommer du på ferie til Tenerife for å hvile fra hardt arbeid og alt kjas og mas i et byliv? Da er absolutt det første spørsmålet du har, hva er de roligste feriestedene på Tenerife. Hvor kan du få rekreasjon og avslapning uten unødvendig oppstyr?

Bli hos oss for å finne ut hvilke feriesteder på Tenerife du velger for ferien din for å være borte fra støyende områder, turistforfengelighet og nattelivs hotspots.

For mange mennesker forbinder Tenerife med sitt fest- og turistsenter – Playa de Las Americas. Men Tenerife byr på mye mer mangfold, hvor alle kan finne det de trenger. Hvis du er ute etter ro og stillhet under ferien på Tenerife, anbefaler vi å sjekke ut rolige feriesteder, som:

Videre i denne artikkelen vil vi se nærmere på disse stedene, og du vil finne ut alle særegenhetene til hver av dem.

Forhåpentligvis vil denne informasjonen oppklare spørsmålene dine og gjøre det lettere for deg å bestemme hvor nøyaktig du ønsker å tilbringe ferien.

Los Cristianos
quiert holiday resort los cristianos

I motsetning til andre kjente feriesteder på Sør-Tenerife, som vi opprettet fra begynnelsen som turistdestinasjoner, pleide Los Cristianos å være en liten fiskerlandsby før turismen begynte å utvikle seg. Det betyr at Los Cristianos vil tilby deg ikke bare avansert turistinfrastruktur, men også litt kanarisk arkitektur og lokalt liv.
Også dette feriestedet ligger i nærheten av Las Americas og Costa Adeje, slik at du kan nyte stillheten under oppholdet ditt og likevel ta deg noen flukt til sentrum av natteliv og underholdning.

 

Playa Paraíso

Playa Paraíso er et lite feriested, i den intime sonen sørvest på Tenerife. Atmosfæren der er rolig og avslappet, men den har alt, det du trenger for ferien – hotell av god kvalitet, som Hard Rock eller Riu Buena Vista, supermarkeder, noen barer og restauranter. I Playa Paraiso finner du en steinete kyst og en liten strand – Playa Las Galgas. Hvis du en dag savner underholdning og morsomme aktiviteter, kan du besøke Playa de Las Americas eller Costa Adeje. Det vil ta deg rundt 30 minutter med buss eller 10-15 minutter med bil.

 

La Caleta

La Caleta er en liten fiskerlandsby i Costa Adeje. Det er kjent for sine restauranter med fersk fisk og sjømat, har noen barer og en strand, kjent som et landingssted for paragliding.
Hvis du vil, kan du ta en spasertur til neste feriested – det luksuriøse Playa del Duque og nyte strendene og kjøpesentrene.

 

Puerto Santiago

Dette nydelige feriestedet er litt mer fjernt fra den berømte Playa de Las Americas og Costa Adeje enn alle stedene nevnt ovenfor. Det er sørvest på Tenerife, like ved Los Gigantes. Den har en vakker svart sandstrand, en liten fiskerhavn og noen restauranter med fersk internasjonal og kanarisk mat – med et ord alt du trenger for en rolig og fredelig ferie på Tenerife.

 

Los Gigantes
Things To Do in Puerto Santiago

 

Denne sjarmerende kystbyen er kjent for sine utrolige Los Gigantes-klipper. Så det kule med å bo der vil være å se dette fantastiske naturens mirakel hver dag i ferien. Men det er flere flotte ting med Los Gigantes resort: dyrebare naturlige svømmebassenger, en veldig spesiell svart sandstrand Playa de Arena og fantastisk utsikt. Den har også mange fine restauranter, noen barer, supermarkeder og butikker. Så hvis du ønsker å ha en god balanse mellom natur og turistinfrastruktur – er dette stedet et godt valg for dine ferier på Tenerife.

relaterte artikler

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom